UFO... eller är det USO?

Detta gör mig nästan lite mörkrädd men ändå intresserad. Vad var det egentligen de såg och vad är det för snabba "farkoster" längs havsbottnarna? Någon slags okänd bläckfisk?

Tack John för ditt intressanta inlägg!

Kommentarer
Postat av: Claudia

E.T. :P haha fick upp det i skallen när jag läste UFO :P

2009-08-09 @ 21:38:39
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: John

Hejsan Bloggspejaren, tack för en väldigt intressant blogg som jag kommer att följa.När det gäller USON (Unidentified Submerged Object)så talar vi om extremt höga hastigheter som inte ens de snabbaste attackubåtarna kommer i närheten av idag. Kanske mest kittlande, USO är inget nytt fenomen utan har i årtusenden beskrivits i historien. Dessvärre rör det sig inte om okända djurater i haven då dessa USOn har observerats av många människor världen när lämnar havsytan och flyger iväg.JohnP.s. Jag håller på för fullt och förbereder min UFO-site www.UfoEvidence.se.

2009-08-10 @ 11:13:28
URL: http://metrobloggen.se/ufon
Postat av: John

Hejsan Bloggspejaren, tack för en väldigt intressant blogg som jag kommer att följa.När det gäller USON (Unidentified Submerged Object) så talar vi om extremt höga hastigheter som inte ens de snabbaste attackubåtarna kommer i närheten av idag. Kanske mest kittlande, USO är inget nytt fenomen utan har i årtusenden beskrivits i historien. Dessvärre rör det sig inte om okända djurarter i haven då dessa USOn har observerats av många människor världen över när de lämnat havsytan och flygit iväg.JohnP.s. Jag håller på för fullt och förbereder min UFO-site www.UfoEvidence.se.

2009-08-10 @ 11:24:17
URL: http://metrobloggen.se/ufon

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0