Vart är jag?

Nu har jag varit off-line så länge att folk börjar speja efter mig! Just nu känner jag att jag inte har tid att ens försöka vara rolig. Min slutsats är den att det är bättre med inget bloggande än oengagerat och tråkigt bloggande. Därför tar jag en tillfällig paus. Men jag lovar att jag är tillbaka så fort inspirationen hittar tillbaka till min adress.

En god idé är att ha kvar/lägga till mig på Blog-lovin så ser du direkt när jag nyinspirerats!

Bye bye nostalgibloggen

Jag tar av mig hatten och vinkar farväl till 90-talsnostalgi bloggen som jag har skrivit om förut. Det inlägget (som dessutom genererade 126 kommentarer här på bloggspejaren) hamnade på framsidan av blogg.se och I Love the 90's fick en hel del läsare över en natt. Nu är sagan slut men bloggen ligger kvar för de som vill ha lite nostalgi i vardagen.

Lycka till kära nostalgibloggare! Vad du än hittar på i den verkliga världen.

Foto: Bárbara Bessa enligt creative commons på flickr.com

Mitt liv på låtsas

Frida har en blogg som heter: Frida, mitt liv som mig själv

Detta bloggnamn får mig att vilja starta en blogg som ska heta "Bloggspejaren, mitt liv som någon annan" där jag drömmer mig bort och låtsas vara någon rik hemmafru vars enda ambition i världen är att tillfredsställa min man...


Foto: Michel van de Wiel enligt creative common licens på flickr

Lämna godiset i affären

Hannaliinda är mycket nyttig av sig.

Idag ska jag banne mig köpa en godispåse..

Den taktiken ska jag med börja köra på så kanske man kan gå ner ett kilo eller två och komma i de gamla favoritbyxorna. För jag menar, det kan väl inte vara så mycket kalorier i en liten papperspåse?

Mordhotad per telefon?

I´m back! Och jag ska inte käka en enda kanelbulle idag. Så det så!

En som kanske skulle behöva en kanelbulle, eller kanske en pepparkaka så hon blir snäll, är Malins mamma.

Jo, alltså, när mamma svarar i hemtelefonen… Låter som att hon ska döda den som ringer

Hjälp! Tror inte att jag vågar ringa hem till Malins mamma... Då ser jag hellre på en skräckfilm, för där blir jag inte mordhotad personligen...

RSS 2.0