Snuset ser lite konstigt ut...

0ce1ae96d02299cede58cd6f0b2b1462.png

Snuset ser lite konstigt ut...


Mobilbloggning

Yehej! Jag lyckades mobilblogga! Det betyder att jag kan uppdatera även när jag inte är hemma. Dock kan jag inte länka någonstans då... Kanske får ni ledtrådar till vart jag befinner mig eller hittar på för kuliga saker. ;)

Ikväll ska jag räkna ihop rösterna i månadens blogg!

Vad bra...

0-3c002ae496d04fa3d5fed3e14d828fa8.png

Vad bra att det finns skyltat om man vill komma vilse...


Mahershalalhashbaz

Mahershalalhashbaz Ali heter skådisen som spelar Richard Tyler i the 4400. Stackars sate! Tänk dig att heta något i förnamn som ingen kan uttala och än mindre stava till... Kanske kallas han för Ali istället?

Niotillfem

Redan när jag ser headern hos niotillfem så kan jag inte annat än att älska bloggen! När jag sedan ser Sandras häftiga stil så älskar jag den ännu mer! Niotillfem är en blogg som funnits sedan 2005, den har några år på nacken och det gör den säkerligen ännu bättre.

Hur kan niotillfem-bloggen ha undgått mig så länge?

Leva som man lär

Madlen har ibland något svårt att leva som hon lär. Hon håller ibland i tonårsföräldragrupper där de diskuterar att man måste hålla det man hotat med. Om man säger att nu får du inte göra ditten och datten på fredag så måste man hålla på det annars var det ingen mening med att säga det. Dessutom lär sig tonåringen att mammas/pappas regler inte gäller.

Idag har jag hotat:
- Du får inte följa med på marknaden.
- Det blir inget godis för dig.
- Nähä, då åker vi inte till morfar!

(fastän jag vet att jag inte kommer att hålla något av det).
Fullkomligt lysande...


Nej, det kan inte vara lätt.

Men hur många föräldrar låter bli att äta efterrätt bara för att de inte ätit upp maten/grönsakerna? Ingen. Trots att de kanske kräver det av sina barn.

Många föräldrar säger till sitt barn att det är farligt att röka och att barnet inte får göra det. Sen tänder de en cigg...

Hur många föräldrar sätter sig i the naughty corner i fem minuter när de varit stygga/svurit etc.? Trots att de infört den reglen för barnen efter att ha tittat på
Supernanny.

Hur många föräldrar har inte sagt till sitt barn att de inte ska svära? Sedan svär de som borstbindare själva...


Barnen gör som vi gör och inte som vi säger. I deras värld ska allt vara rättvist.

Månadens blogg

Imorgon avgörs månadens blogg här på Bloggspejaren! Vinnaren länkas i min meny i ett helt år!

Tack för hjälpen!Det var Anna-Erika som hade tävlingen. Man kan nu nominera sig till nästa veckas blogg! Gå in och gör det!

Prylgalen

Dyker in hos Prylsmart och kollar om det kommit några nya grejer. Det har det:

OjdåHjälp! nu blev jag rädd. Får nog hålla mig borta från bloggen ett tag så jag inte får ett nervöst sammanbrott av denna lilla argsinta parvel...

Vi ses ikväll!

Busfrön...

Är du, eller ska du bli, lärare? Då bör du kolla in denna sidan så att du vet vad glinen hittar på för hyss...

Skrämd vovveHahaha!

Ingen punkt för Småbloggskommentatorn

Angående det här inlägget så låter Småbloggskommentatorn hälsa att hon bloggar igen! Haha, det var så mycket för den punkten... Men visst, det är svårt att hålla sig ifrån bloggandet.

Det gläder mig i alla fall att hon är back on track igen!

Tvångstankar och binnikemaskar...

Matilda har en kompis som ska bli sjuksköterska.

Jag har fått höra latinska ord ända från munhålan ner till anus, sett herpes & klamydia i närbild, fått veta att binnikemasken kan bli upp till 20m lång & på köpet fått tvångstankar.

Tvångstankarna består av att tvätta händerna ända ner i tumvecken... Det trodde jag att alla gjorde redan? Haha, nej jag vet att de flesta slarvar med handtvätten... Men så vet de inte så mycket om bakterier och smittspridning heller...

Man får skryta lite ibland va?
Jag ligger på plats 50! På samma lista som Politikerbloggen, Gudrun Schyman, the Critics och Alex Schulman. Oj, vad cool jag måste vara...

Det verkar dock som att det bara är bloggar som är med i bloggportalen som länkat till mig som registreras. För jag vet att det är fler än två som har länkat hit. Dessutom undrar jag vad deras definition av mycket kan vara?

Maria Mena - It must have been loveJag får gåshud...

Lookalotlike...


Nu vet vi vad som händer med Richie Rich när han dör! Han blir Casper!


Fast jag tycker nog att chimpansen är sötare...


Inte visste jag att Jonathan Davis var med i Sagan om ringen...

What do they have against kids?Klicka på bilderna så blir de större.

Bilderna lånas från Failblog.

Rösta! - Ruing ook roosta

Nu är det er tur att hjälpa mig! Anna Erika har Veckans blogg i sin blogg och jag är en av finalisterna! Gå in och rösta på nr. 1! För Bloggspejaren är väl er number one!Här har ni en länk till Anna Erikas startsida! Om ni vill läsa hennes färgsprakande blogg.

Bloggspejaren blir blöt...Denna är så rolig så jag kissar ner mig...

Köttgrytekrig i köket

Nu för tiden kan Rantalicious sträcka sig så långt som att göra pannkakor och äppelkaka. Det fanns dock en tid då detta inte ens skulle komma på tal. En tid då hon var bannad från köket. Varför?

På grund av att hon åstadkommit en trejde gradens brännskada på sin arm, med hjälp av en köttgryta... Armen gjorde ont och var svartbränd och lite vit, sjukvårdsupplysningen tyckte hon kunde vänta i två dygn med att åka in till sjukhuset. Hon åkte ändå, det såg så läskigt ut. Läkaren säger:

"Detta ser inte bra ut. Jag måste ringa specialisterna på sjukhuset i Linköping som kan brännskador. Du har fått tredje gradens brännskada och jag måste rådgöra om vi ska genomföra hudtransplantation eller skära bort den döda huden"

Man ska alltså inte lita på sjukvårdsupplysningen. De får ju dessutom extra betalt om de avslutar sina samtal snabbt... (bonusen är nu avskaffad)

Allt på grund av en köttgryta... Heja Rantalicious! Se till att inte tappa grytan nästa gång. Det gör ont...

Respekt eller rädsla?

Lillemor lägger ut ett citat från en gammal bok - "Om våra barns fostran och vård".

Framställ för honom de frestelser, det omgifvande lifvet sätter i hans väg och visa på de faror, hvilka alkoholmissbruk och könsutsväfningar utgöra, samt att det är hans plikt att söka öfvervinna sig själf, på det att han, då hans egen tid kommer att bilda familj och hem, må kunna göra detta utan själfförebråelse och utan risk att åt den generation, hvars uppfostran han en gång skall leda, ha gifvit ett dåligt föredöme och kanske skaffat ohälsa och dåliga anlag. Fädernas missgärningar komma öfver afkomman, och det är vår plikt som nutidsmänniskor att genom fysisk härdning och moralisk undervisning klargöra detta för våra barn.


Visst var de smarta, de där nutidsmänniskorna? För de var ju det då. Tänk om vi kunde daska till ungarna när de är olydiga? Vad bra allt hade blivit då! Tänk vad praktiskt om alla ungar hade haft så mycket respekt för läraren i klassrummet att de halvt skitit på sig i rädsla för att bli utsatta för AGA, som var helt accepterat och lagligt på den tiden. Då hade de väl hållt sig lugna? Eller?

Enligt Wikipedia är barnaga fortfarande tillåtet i de flesta länder. Men några länder har förbjudit det, bland annat Sverige. Det hoppas jag inte har undgått någon.

Rösta!

Ni glömmer väl inte gå in här och rösta på mig! Nr 1!

Dagens outfit

I bloggen Sagan om Sam bjuds man på dagens outfit. Det gulliga med det hela att outfiten sitter på en hund! Men det är just det, bloggen handlar om en söt liten vovsing vid namn Sam.

Desperat need of assMaryah undrar vad i helsike tjejen har för påhitt i byxan...

Lisa <3 DickVad älskade hon? Dick! Det är ju bra att de kan ha ett bra sexliv även efter alla dessa år ;) Så länge det är sin mans dick det handlar om förstås...

Anna kommenterar

Anna skriver såhär:

Kolla in Kissies inlägg "Förtjäna dina pengar, kanske" om hur vi ska rösta hon har rört ihop allt om EU, sossar och annat, verkar inte ha nån aning alls om vad vi röstar på :) The blond babe has spoken.

Rösta på mig!

Nu är det er tur att hjälpa mig! Anna Erika har Veckans blogg i sin blogg och jag är en av finalisterna! Gå in och rösta på nr. 1! För Bloggspejaren är väl er number one!Här har ni en länk till Anna Erikas startsida! Om ni vill läsa hennes färgsprakande blogg.

Andas regelbundet - bra för dig?Denna är så klockren så det ringer om den!

Oj! Det hade jag ingen aning om! Måste man andas regelbundet? Kanske skulle ta och göra det då, för allt som är bra vill jag göra. Jag brukar ju bara andas så där några gånger om dagen...

Mel kommenterar

Angående det här inlägget så skriver Mel:

Man måste ha bra dåligt självförtroende om man blir svartsjuk på en leksak. Han måste ha ständiga bekymmer med att säkra hemmet från ovala objekt, vissa grönsaker är säkert förbjudna, duscha måste man göra med öppen dörr, cykla stående och tänk alla förpackningar med lämplig form... måste vara jobbigt =). Och själv när han greppar sitt eget kön, då är det inte otrohet? Some people.

Haha, ja oj vilket jobb han måste ha!

Lyckat!


Klä på dig!

Minealollis blogg får mig att skratta:

På infolapparna ang. personalfesten så står det:

Klädsel: Ja.

Så står vi alla samlade runt dessa lappar, kliar oss i huvudet och tänker att kanske tar vi av oss kläderna senare?


Fattar du inte? Personalen består mestadels av strippor...

Kul att gå på strippklubb?

Minealolli är en helt vanlig tjej med ett speciellt arbete. Hon är nämligen strippa. En rolig tjej verkar hon i alla fall vara efter att ha läst det här:

Att man spelar Whitney Houstons - Unbreak my heart på en strippklubb är för mig oförståeligt. Den kan ju få även den lyckligaste jäveln på jorden självmordsbenägen. Är man inte nere och deprimerad innan man kom in så är man det garanterat när man går härifrån.
Nu är han på bristningsgränsen, så hör han den där jävla låten och så spricker allt. Hem och hänga sig verkar vara det enda vettiga. Vad är värre än mental bitchslaps? Stackare.


(Tyckte det var synd att göra om detta så därför är allt som citat)

Skvallrande bloggar

Kim har inte varit så aktiv på sin blogg på sistone. Kanske är det för att hon inte har tid eller så håller hon på att tappa intresset.

Jag älskar min blogg över allt annat. Den är som min bästa vän när man behöver skriva av sig. Den är helt tyst och den säger inte speciellt mycket. Jag behöver inte oroa mig för att den ska skvallra.

Ja, oj vad jag är glad att bloggen inte talar! För fy f-n vad rädd jag hade blivit! Hade nog skitit ner mig... Undrar vad den hade sagt om den kunde tala, kanske "uuuppdatera mig, uuuuppdatera mig!", med samma fula röst som den fula människoätande blomman i Little shop of horrors. Den gamla versionen; "Feeed meeee, feeeed meeee!"

Tur att den inte kan tala! För tänk om den sagt vem jag är...

En blogg skvallar inte mer än man låter den göra. Det tycker jag är bra.

Michi

Michi! Jag saknar dig! Eller i alla fall din blogg!

Efter att ha fått sin blogg hackad bytte Michi blogg. Den blev hackad igen. Men Michi gav inte upp! Hon skaffade nya varje gång hon blev hackad. Nu har hon tyvärr fått nog.

Vad är det för människor som gör så?

Fontäner och transor...

Lexieli verkar nästan lite psyksjuk:

Tänk dig mig i genomskinligt nattlinne sjungandes "Ta mig, ta mig, ta mig" till en transvestit i raff-set... Eller nej förresten, du kan sluta tänka nu...


Snart står hon väl och dansar i nån fontän sjungandes den ryska nationalsången...Varför står det sovjets nationalsång? Är det inte den Ryssland har idag? Någon som vet?


kivejsloB skriver så här:

Du har helt rätt! Det är före detta Sovjets nationalsång, som Ryssland efter ett antal år med en annan nationalsång (kan ni gissa vilken?) återgick till 2000.

Ja, kan ni gissa vilken?

Saltmoln

Rantalicious med sällskap drack rödvin. Rantalicious välte ut ett glas rödvin. Ett helt glas med rödvin var nu på hennes underbara matta.  Hur ska hon nu få bort det? Svaret är SALT!

Tänkte att jag häller på en sista gång på fläcken så jag verkligen får bort det, ... (Vid det här laget hade jag hällt nästan all salt som var i burken på mattan och dammsugit upp det ) Så jag skulle BARA dammsuga upp en sista gång, plötsligt sätts brandvarnaren i gång ... Vänder då min blick åt det hållet och ser hur dammsugaren sprutar ut ett STORT saltmoln i vardagsrummet.

Hon försökte få tyst på brandvarnaren, samtidigt som hon andades in salt och kände hur det brände i lungorna. Hon sprang ut på balkongen och tittade in i lägenheten. En dimma av salt...

Hur det gick? Ja, det tog tre veckor att få bort allt...

Telefonsex i väskaffären?

Janina har gjort bort sig. Hon är på semester och shoppar, i en affär hittar hon en väska hon gillar och börjar titta inuti den om det finns ett fack för mobilen.

Lilla jag öppnar väskan, kollar ner i den & rotar omkring en stund bland pappret varpå mannen i butiken kollar ännu mer. För att lugna ner honom så tittar jag upp på honom & säger:

- "Oh, dont worry - I am just looking for a telefonfack..."

Maj Månads blogg!

RÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD!Nu har jag äntligen valt ut de bloggar som är med och tävlar om månadens blogg! Sju stycken blev det. För att rösta kommenterar du detta inlägget. Skriv numret på den du vill rösta på. För att undvika fusk så måste man skriva med sin bloggadress eller mailadress. Och ni som undrar, självklart får man rösta på sig själv! Men bara en gång så klart!

Den vinnande bloggen läggs in som Maj månads blogg i mina länkar!

1. Michi  HAR TYVÄRR SLUTAT BLOGGA! EN BLOGG JAG KOMMER ATT SAKNA!2. I Love the 90's - Do you remember?3. Helena4. Fröken Grön - funderingar och knasigheter Har slutat blogga på Fröken Grön. Har nu en ny blogg!5. Linda6. SugarHanny7. Lizette

Punkt för bloggandet

Nu sätter Småbloggskommentatorn punkt för sitt bloggande. Hennes blogg startades i December och gjorde succé på två dagar. Första månaden hade hon 15.000 besök. Hon hade dessutom Metrobloggen, där man tjänar pengar om man har över ett visst antal besökare. Jag önskar Småbloggskommentatorn lycka till i den verkliga världen!

Jag? Själv låg jag på över 5000 besök första månaden. Dock kommer jag inte att sluta blogga på ett bra tag.

Förhållandefällor

Blondinbella listar misstag som man ofta gör i sitt första förhållande. Gör man undrar jag? Hon verkar i alla fall ha gjort det. Det är ju tur att det bara är första förhållandet i alla fall, men om jag får gissa så finns det personer som gör det i sitt andra och tredje förhållande också... Listan innehåller bland annat:
Ja, det verkar som att Bella gjort alla misstagen, och det är väl bra att hon går ut med det, så ni inte gör samma sak... Men att tro att det är som på film eller säga till killen att man hatar honom, ljuga för att göra honom svartsjuk o s v är ju bara för mycket. Vem gör så? Just det ja. Drama Queens... Såna finns det gott om. Några har man ju träffat som måste göra allt så dramatiskt som möjligt och som tror att allt kretsar kring just henne (Nej jag pratar inte om Bella nu).

Skjuten...Henne skulle då inte jag vilja träffa...

Knäppt värre

I headern på Jennas blogg står det:

Man blir vad man tänker

Oj oj oj! Vad knäpp jag måste vara vid det här laget... Eller som Lexieli skriver i sin blogg:

"Jag blir knäpp!"
"Man kan inte bli något man redan är!"


Så det är nog så, jag har varit knäpp sedan befruktingen... Så hur knäppa tankar jag än tänker så kan jag inte bli knäpp, jag är ju det redan!

Adam Alsing för Serbien?

Som kommentatorn sa: Vad kul att det går så bra för Adam Alsing nu för tiden.Serbiens bidrag i Eurovision... Lite festlig är den ju. Han liknar ju faktiskt Adam Alsing. Tänk om det är det? Haha...

Herregud! Det är inte en peruk! Det är hans riktiga hår... Det kan du se på dessa bilderna.


Själv ska jag rösta på Norge. Vem ska du rösta på?


Passar på att tipsa om den här bloggen: ESC-panelen. Jättebra om du vill hänga med i Eurovision Song Contest!

Jag vill vara din pengaslav

Angela Monroe från Robinson undrar vad man ska svara på det här...Jaaa! är ju ett väldigt bra svar! Om det nu hade varit seriöst vill säga... Snart vill han nog ha kontonr och hela köret. Hoppas att ingen går på det.

Otrogen med en dildo

Detta hittar jag i Fröken Gröns blogg, hon har hittat det på FL vilket jag gissar står för FamiljeLiv:

Sanningen är att vi inte har sex tillräckligt ofta. Gnugg duger inte för mig och jag vill ha sex. Får jag inte det kommer jag att vara otrogen. Kom självklart på lösningen, en dildo, det är bara det att vi har pratat om det och min man tycker att det är otrohet att använda en dildo. Men det kan ju knappast vara lika illa som en riktig otrohet. Jag funderar på att skaffa en i smyg. Alltså hittar han den så finns det risk att han skulle lämna mig, men det som man inte vet, skadar inte.

Stackars kvinna! Hon borde ju lämna honom istället. Hon verkar inte vara lycklig. Varför skulle det vara otrohet att använda en dildo? Får hon inte ens "vara otrogen" med sig själv?
Det är ju knappast så att en dildo har känslor och försöker ta kvinnan ifrån sin man. En dildo kan man inte gå på bio med, gå på restaurang med eller ha djupa konversationer med. Eller förresten, det där med konversationer beror väl lite på hur galen man är. Och dildon kan ju förstås följa med i handväskan...

Grodlår och långa benHittad hos Moosan

Hjälp...


Bebisskräck

Brita har bebisskräck. Fyra av hennes vänner födde barn förra veckan. Vilket udda sammanträffande. Undrar vad som hände för nio månader sedan. Strömavbrott? Hon fick mass-sms med längd och vikt och grejer, saken är den, att Brita bryr sig mer om vad  vänninorna vägde efter förlossningen.

För att få besöken överstökade så fort som möjligt så blev det babymaraton. 4 bebisar på en dag. För säkerhets skull tog hon med sig en barnfri kompis för att kunna supa ner sig efteråt.

Bebis nr 1:
...lyssna på hela förlossningsstoryn inklusive bajs och kiss och blod och smärtor. Sen fick vi lyssna i detalj om hur det kändes och hur livet förändrats bla bla bla. Jag och Sofie lyssnade snällt, ställde frågor om bajs och blod, var intresserade.

Så fortsatte det hos bebis nr 2,3 och 4.

Ingen av mina vänner frågade något om oss, vi var totalt ointressanta, trots att vi inte hade setts/hörts på 6 månader.

Efteråt var de desperata efter ett glas vin... eller en hel flaska blev det.

Har jag förlorat fyra vänner nu? Måste nog börja jobba på min bebisskräck.

Ojoj, det kanske var lite väl mäktigt med 4 bebisar på en dag om man har bebisskräck. Självklart är det en stor upplevelse att få barn, men det där om att ingen visade intresse för Brita och hennes vän är ju förj-vligt. Visst är det barnet man bryr sig mest om, men det betyder inte att man kan sluta bry sig om sina vänner. I alla fall inte om man vill ha dem kvar. Sen får man som vän till den nyblivna mamman självklart stå ut med bebisprat, så är det. Punkt. Själv tycker jag att det är intressant, men det är kanske inte alla som gör det, och det är väl de som får "stå ut"...

Huö???Om du inte kan läsa detta- sätt fingrarna i ögonvrårna och sträck ut dina ögon (kines). Det funkar!

Eurovision

Linda undrar om Malena Ernmans bidrag går hem i Eurovision.


Hon låter lite som en galen kvinna som sjunger i duschen och ser minst sagt galen ut också med den blicken. Och att byta klänningen mot en vit ikväll ... kommer bara få mig att tänka på en tvångströja.


Hur som helst så hoppas jag att det går bra för Sverige. Många gillar inte bidraget va har skickat, men med tanke på hur det har gått när vi har diggat det för hårt så är det kanske bra att skicka något annorlunda. Det vi hatar här i Sverige älskar de i övriga Europa...

Testing testing

Just nu testar jag två teorier:

- Den här
- Om Claudia gör verklighet av sitt hot att skriva om mig om uppdateringen blir för dålig.

Fast egentligen har jag bara alldeles för mycket att göra. Bloggspejare med stressymptom söker sympati från läsarna, hoppas ni har överseende med att uppdateringen blir lite sämre några veckor framöver. Det tar sig igen! Jag lovar! Självklart lägger jag inte av helt, men uppdateringarna kommer bli färre.

Vill ni gästblogga?
Skriv ett inlägg, med adresserna till eventuella länkar och bilder längst ner och mejla till bloggspejaren@live.com. Så lägger jag in det sen.

Månadens blogg kommer att fortgå som vanligt. Om några dagar väljer jag ut några bloggar som ni kan rösta på!

Mobil i bilen...Jag älskar när folk motsäger sig själva! Kanske lånade han bara bilen?

BlondinYasse

Här kommer ett sånt där tvärtominlägg igen. Uppochnedvända världen!

Detta händer alltid Yasmin:
 • Hon blir elak mot andra, hon säger och göra alltid elaka saker, mot allt och alla, även de närmsta vännerna
 • Hon vågar inte stå för sina åsikter, men om hon säger något så är det elaka ord som kommer ur hennes mun, annars kan hon hålla käft.
 • Hon lever för att bråka med folk! Bloggen blir större och hon döper om sig till BlondinYasse.
 • Hon är en sådan bra mamma att Soc ger henne några ungar till, som hon aldrig blir av med. (Undrar hur det går ihop med tanke på att hon är så elak mot alla, säger elaka saker men vågar inte stå för dem och bråkar med allt som rör sig...)
Tyvärr verkar det inte gå att länka till det riktiga inlägget... Så klicka på bilden nedan om ni vill se det.

Döda katter andas inte

Michi skriver om katten Simon. Simon hade ett sår på svansen som behövde läggas om. Kattens sjuåriga matte var med katten i undersökningsrummet. Veterinären, som är 85 år gammal, kommer in och ger Simon en spruta. Simon somnar långsamt in... och dör.

Veterinären tog fel katt. Han skulle avliva en katt, men denna katt var inte Simon. Simon hade ju bara ett sår på svansen. Veterinären földje nog kodexen att handla först, fråga sedan.

Veterinären blev djupt bedrövad av sitt misstag och erbjöd 1000 kronor, "så kan ni köpa en ny katt".

Hmmff. Punkt.

Elaka kommentarer

Ännu mer ung mamma blogg blir det nu. Det här blir ju snart tragikomiskt...

Kommentar av Yasmin:

Men fatta att vi inte går på din JÄVLA BLOGG!!! DEN ÄR ANMÄLD AV MASSOR AV FOLK NU! Lägg ner den förhelvete!!

Vad var det hon skrev? Vi går inte på din jävla blogg? Det var så det stod va? Vill bara försäkra mig så inte mina ögon sviker mig... En fråga: Vad är det Yasmin själv precis har gjort? Hjälpt till att få "den jävla bloggen" större. Bloggen ligger nu på topplistan på Metro och har väckt STOR uppmärksamhet. Det är väl klart som korvspad att folk klickar sig dit. Det är inte varje dag 12-åriga flickor säger sig vara gravida. Sen om folk går på det eller inte är en annan sak. Det sorgliga i det hela är fortfarande om (ja, jag menar OM) det skulle vara sant. Tänk att inte bli trodd av någon bara för att man är ung.

En annan kommentar av någon som självklart är anonym:

Seriöst... jag fattar riktigt inte.. hur lyckas en 12åring hamna i ett sexuellt förhållande med en 22åring? Jo, om du nu inte är en slyna så att säga. 12år och kåt på kuk redan? Vilken slyna iof. Lev ut din barndom först, stackars mara!

Undrar just hur gammal personen är som skrivit det? 14 kanske? För jag hoppas verkligen inte att det är vuxna människor som sitter och skriver sådant.

Som sagt så ställer jag mig inte på någon sida. Bloggarna kan vara sanna, de kan också vara bluff. Mig spelar det ingen roll, det förändrar inte mitt liv.

Ungmammabloggarna bluff eller ej?

Jag blir förbannad! Läser bland kommentarerna hos de där ung mamma bloggarna jag skrev om tidigare idag. Folk tjatar om att de ska anmäla bloggen för att det är bluff. Vadå? Får man inte skriva vad man vill i en blogg? Det är väl folks egna problem om de går in och läser... Det är väl ingenting man kan anmäla menar jag om någon ljuger i en blogg?

De skriver även att de ska anmäla för att det är olagligt att ha sex när man är under 15. Men de kan ju inte anmäla tjejen, de får ju i så fall anmäla killen ifall han är äldre. 12-åringen påstår att pappan till hennes barn är 22. Så i det fallet kan hennes föräldrar anmäla killen. Men om det är två personer som är nära varandra i ålder (även om de/eller en är under 15) och är överens om att ha sex så är det inget fel med det. Då är det inte våldtäkt, enligt lagen.

De hotar att anmäla om hon inte bevisar att det är på riktigt. Om hon inte gör det så ska de anmäla henne och pojkvän för våldtäkt... Hallå? Earth calling. Om det inte är på riktigt kan man väl inte anmäla någon för våldtäkt? Det händer väl snarare om hon lyckas bevisa det. Hur man ska kunna anmäla någon utan att ha namn eller några som helst personuppgifter är för mig en gåta... Det skulle kräva att bloggdomänen tog tag i det.

Ojojoj, vad dessa tjejer får stå ut med massa skit! Jag blir irriterad på folket som kommenterar. Självklart är det alltid bra att vara lite misstänksam. Man ska inte tro på allt. Men att spy galla över dessa tjejerna för att man tror att de är bluff...Tänk om det är sant?

Jag tycker självklart att det är förj-vligt att det finns tjejer som bluffar och säger att de är gravida bara för att tjäna pengar. Det gör ju att de unga tjejer som faktiskt är gravida med en blogg inte heller blir trodda. De får riktigt elaka kommentarer, "Du är en skam för samhället", "sätta dit dig och se till soc tar barnet ifrån dig", "JÄVLA SNORUNGE,,Sök hjälp..".

Hur moget är det av folk att skriva sådana kommentarer? Jag tänker inte spekulera i det för då tar det här inlägget aldrig slut...

Jag vill även poängtera att jag inte ställer mig på någon sida, huruvida tjejerna talar sanning eller inte. Jag vet ju inte, det kan vara sant, men det kan också vara bluff. Jag tycker bara inte att man behöver vara elak, det är väl bara att låta det vara istället.

Om ni inte hänger med så är de tre ungmammabloggarna dessa:

14år och gravid med tvillingar


Tolv år och bebis i magen - 12 årig blivande ensamstående mamma

14 år och gravid med trillingar

Maj månads blogg

Glöm nu inte att nominera till maj månads blogg! Det gör ni här!


Gå upp några kilo...

Gudinnan var på H&M och provade kläder när hon hör från provrummet bredvid:

Åh, jag måste gå upp några kilo till sommaren, så att jag inte ser så himla smal ut!!!

Skönt att det finns människor som tänker så. Gudinnan hann aldrig se hur tjejen som uttalade sig såg ut.

Vad är köttet i affären gjort av då?Den här personen är ju bara dummare än dummast...

Många

Såg nyss att ni är många här idag. Hur hittade du hit?

Magdödaren

Ninnah börjar sitt inlägg med att hon äntligen har ätit lite glass. Nej förresten, inte lite, mycket glass...

Det komiska är att rubriken lyder: Nu ska magen bort!

Kanske kom hon på det efter att hon ätit glassen. Lycka till med träningen!

Ajlin tycker till!

Ajlin skriver så här:

Varför ska jag gå till Louise blogg och läsa hennes inlägg när jag kan läsa din blogg? Här kommenteras det inte bara, du kopierar ju inlägg i princip rakt av.

Jag har väl aldrig sagt att jag kommenterar bloggar? Jag återberättar. Ibland med mer citat och ibland med mindre. Det där med kopiera rakt av bryr jag mig inte ens om att kommentera. Jag vill i alla fall tacka Ajlin för att hon kan komma med kritik utan att vara anonym.

Ung mamma bloggar

Det poppar upp en massa ung mamma bloggar. På bara en kort stund har jag hittat dessa:

14år och gravid med tvillingar

Tolv år och bebis i magen - 12 årig blivande ensamstående mamma


14 år och gravid med trillingar


Babiantuttar hoppas verkligen att det är ett skämt. Barn som får barn. Ja, man vet ju inte, det finns de som låtsas för att få uppmärksamhet. Men sen finns det  också de som blir gravida i ung ålder, det händer. Det bara märks lite mer nu när alla ska blogga om det. Det är dock synd att det finns de som bluffar, snor bilder från andra o s v, för det gör ju att många tror att alla ungmammabloggare bluffar. De som talar sanning blir offer för elaka kommentarer och misstankar. Jag tänker inte lägga mig i huruvida det är klokt att behålla barnet/barnen i så ung ålder, det är upp till varje person att avgöra det.

Sen har vi ju EllaMaries blogg, 15 år och väntar tvillingar med sin 5 år äldre pojkvän. Hennes blogg har jag följt ett tag och jag tror inte att hon bluffar. Bloggen har blivit väldigt stor på kort tid.


Även Sylvia har skrivit ett inlägg om dessa tre bloggar ovan. 14-åringarna och tolvåringen. Har hon rätt tro? Man vet aldrig. Men man ska inte heller döma någon i förtid.

Sänka havsnivån?

I was watching inconvenient truth the other day and theres the bit where it shows the sea level rising really high and flooding most of the world. Well i live near the sea, and don’t want to drown, so i got to thinking. Maybe if we lower the sea level a bit, when the water level rises then it won’t rise high enough to flood. Anyway, heres the plan. Everyone who can should take a bucket of sea water and pour it down the sink. If lots of people put the effort in, we could lower the sea level substantially and create a better world for our children to live.

Från Failblog.

Fångad av en stormvind!

Louise sitter i en fotölj med en katt i knät. Snart blir det en kopp varm choklad också. Vinder viner utanför fönstret. Eller, vänta lite... Sa jag viner? Nej, det STORMAR! Det är rätt läskigt att bo på sjätte våningen då.

Blomkrukorna utepå altanen välter och utemöblerna åkte nyligen förbi ett fönster.

Åkte förbi ett fönster. Åkte förbi. Oj. Det måste blåsa rejält. Jag kan se det framför mig, man får ju kalla kårar och börjar inbilla sig att det spökar... Det låter ju som en orkan med flygande kossor och bilar...

Usch, nu åkte möblerna åt andra hållet. Vinden ska avta, har pappa sagt. Jag längtar.To be or not to be...

Pouneh är en väldigt vacker tjej som nyss har skaffat sig en blogg.

Medan Jessica gör bloggversion av Hamlet och ställer frågan: Att blogga eller inte blogga? så gör Pouneh en betydligt allvarligare Hamletversion och ställer frågan på ett annat sätt:

Att leva eller inte leva? Det är frågan.

Detta följs av en text som handlar om fattiga människor som får kämpa varje dag för mat och vatten, sin överlevnad. De kämpar, de gör allt för att överleva. Samtidigt finns det människor som gör allt för att dö. Människor som har mat, vatten, vänner och familj som bryr sig, varma kläder, skola, jobb, kärlek... Men ändå vill de dö.


Varför? Varför vill vissa leva, medan vissa vill dö?

Fröken Grön och Lady Green!

Har Fröken Grön en hemlig syster? Lady Green har hittat hit till Bloggspejaren och skrivit en kommentar. Jag blev genast intresserad eftersom namnet Lady Green i stort sett är samma som Fröken Grön. Är de själsfränder? Samma person? Eller är det bara en slump?

Lady Green pluggar till miljöekonom och har en blogg där hon bland annat skriver om skövlandet av regnskogen. Kika in där vet ja!

Skriver på låtsasHahaha! Den borde vara med i den där boken med arga lappar om ni vet vilken jag menar...

Hamlet? Nej Brunettjessica!

Att blogga eller inte blogga, det är frågan! Jessica väljer att blogga, hon har precis startat en blogg. Hon slår på stort! Hon ska bli den nya Blondinbella, fast Brunettjessica då som bloggar om sitt glamorösa liv i Trollhättan. Så om du vill hänga med henne från början, innan hon tar över Blondinbellas plats i bloggvärlden, så kika in här!

Ingen hackar på Michi!

Men likförbannat har de hackat hennes blogg! Nej! Hon skriver så här:

Ja, skulle bara säga att min förra blogg blivit hackad (Misplacedmichi.blogg.se), skit roligt. Så nu har jag skaffat en ny adress. Själva bloggdesignen ser lite kaotisk ut just nu men det kommer bli ordning snart. Ville bara säga detta!


Usch och fy och blä för den som gjort det! Här är Michis nya blogg. Jag förstår inte vad man vinner på att hacka någon annans blogg. Kanske visste personen vem Michi är och gör det för att vara taskig. Kanske är personen avundsjuk för att Michi i sin blogg framstår som mycket äldre än sina 15 år eftersom som hon är begåvad med en ordkunskap utan dess like och skriftens ädla konst.

Krampaktigt

Isabell låg i sängen, åtminstone från början... Hon dunsade i golvet med en sådan smäll att hon trodde att hon skulle trilla ner till grannen (som i de där reklamerna). Anledningen till detta plötsliga urfall ur sängen var en olidlig smärta i vaden. Usch ja, det är hemskt när det händer.

En gång hände det mig, men det var ingen vanlig kramp. Det var en sådan stark kramp att jag trodde jag skulle dö. Jag vaknade upp av det och det enda jag gjorde var att skrika och gråta av smärta. Jag kunde inte ens säga till min förskräckta sambo vad som var fel... Det enda som existerade för mig i den stunden var smärtan i vaden. Till slut fattade sambon och tryckte min fot uppåt, då släppte det. Men jag fick träningsvärk/ont i vaden flera dagar efteråt...

Claudia

Vinnaren i april månads blogg Claudia är inte lätt att tas med... Hon är lite besviken för att jag uppdaterar för lite. Hon hotar med att skriva någonting om mig!

JA! Gör det! Jag skriver ju om alla andra, men det hade varit kul att läsa nåt som andra skrivit om mig! Jag utmanar er alla!

Snålare än försäkringskassan?

Ämmii har gjort en lista på vad hon är. Här är en omgjord (läs omvänd, uppochnervända världen, tvärtemotleken...) version:
 • Hon är för elak, ska alltid ta saker från andra hela tiden
 • Hon tar aldrig någon skit, fast hon ger skit till andra (Nej, inte som present... hur skulle hon få tag i skiten om hon aldrig tar den? Det handlar såklart om verbal skit, jag säger som Grynet: TA INGEN SKIT!)
 • Hon ser helt utmärkt på ena ögat, vilket alla hyllade henne för när hon var liten
 • Hon har inte opererat bort se-tarmen (kanske därför hon har sån utmärkt syn?)
 • Hon är snålare än snålast (nästan lika snål som försäkringskassan)
 • Hon är en av de längsta människorna på denna jord med sina 157 cm (fast det beror ju på hur man definierar cm, om man gör det som många män, som tycker .............................................................. detta är 25 cm, ja då blir hon en av de längsta)
 • Hon gör allt för att inte uppmärksammas (och kommer att hata mig för att jag skriver om henne...)
 • Hon har inga vänner men en hel drös med folk som hon litar på (undrar om det är ömsesidigt med tanke på att hon tar saker, bara ger skit och är snålare än en energisnål miljöbil)
Gå nu in och läs den riktiga listan Ämmiis blogg. Hon påstår dessutom att hennes blogg är bättre än min och din... Så gå in och se om ni håller med!

Tävling

Jag funderar på att ha en tävling. Men jag har inte kommit på något pris... Vad vill du vinna? Förra gången var det en som ville vinna MumsMums, men det kan vara lite problematiskt att frakta via posten... Så, några andra förslag?

Månadens bloggNi glömmer väl inte att nominera till Maj månads blogg?

Fröken grön blir Tant röd?

Fröken Grön använder menskopp. Ja, det är väl inte mer med det? Eller?

När de skulle ha besök så påpekade hennes pojkvän att hennes menskopp stod framme för allmän beskådan. Jaha, tänkte Fröken Grön, det gör väl inget? Den ligger i sin bomullspåse i kartongen. Kanske kan det inspirera andra?

Pojkvännen gömde undan den. Hoppas att han inte gömde den för bra... för tänk nästa gång Fröken grön behöver den och så kan hon inte hitta den, och då får hon döpa om sig till Tant röd...

Fröken Grön blev förvånad av hans reaktion, en menskopp är väl ingenting? Han är väl medveten om att Fröken Grön vill påverka andra. Ibland blir han bara lite generad över hennes metoder... Kanske visade hon instruktionsvideon för gästerna istället?


...ekologiska tamponger med det löjliga namnet lingonvecka. Det sade man möjligtvis på mellanstadiet innan man hade någon erfarenhet av menshelvetet. Och just menshelvetet hade varit ett bättre namn på tampongerna om man ändå skulle spexa till det.


Ja,jag vet att det inte är tamponger på bilden...


Skrattar på mig...

Blir mer Failblog. JAG SKRATTAR IHJÄL MIG!


Vilket konstigt Cola-paket tänkte jag... tills jag såg hur det var...


Haha, vad komiskt!

Failblog

Failblog är en blogg att titta in i om du vill ha dig ett skratt! Några smakprov...


Varför?Beaver Dick LaneInte visste jag att I-tunes kunde hjälpa en att tillverka kärnvapen...Ojdå, tagen på bar gärning...Grannen hade sex med frugan 72 ggr mot betalning, för att hon skulle bli gravid då hennes man var steril. Till slut visade det sig att grannen också var steril och grannens fru var tvungen att erkänna att barnen inte var hans...

Äckelmascara...Örk... behöver jag säga mer?

Vem är jag?

Jag brukar ju inte lägga ut hela inlägg från folks bloggar... Men detta var så roligt så jag måste ;) Tack Michi för att du livar upp min dag!

Nu du! Nu vet jag vem du är, Bloggspejaren!
Eller okej det vet jag inte.. Men jag kan gissa.

- Hon är Blondinbella som insett att stora bloggar nödvändigtvis inte är bättre än små, så hon har gjort uppror. Dock måste hon hålla masken så att hon inte missar någon kändisfest. För skumpa är ju ett måste här i livet!

- Hon är Måns Zelmerlöw. Har fått bekräftat att det inte är sant.. Men jag håller alternativet öppet! För man vet ju aldrig vart det där idolmongot dyker upp, han kan ju vara undercover.

- Hon är en reporter som tröttnat på att behöva skriva om bortsprungna katter och Lady Gagas fula frisyrer så hon bestämde sig för att skaffa en blogg istället. Och nu istället för att recensera Britneys falska toner så recenserar hon bloggar!

- Hon är den kvinnliga Sankte Per! Bestämmer om du ska få komma in i himlen eller inte. Så passa dig Kissie Pissie.

- Läderlappen (Nej, okej! Jag ville bara ha ett skäl till att skriva det)

- Hon är en av mina andra personligheter. Så egentligen är hon jag, men jag har inte fattat det.

- Gud har för en gångs skull lyssnat på mig, och skapat en vettig blogg. Ja, Gud bloggar. Är det konstigt? Varenda jävel bloggar nu för tiden. Till och med jag skaffar en blogg, och jag är så jävla "anti-mainstream".

- Hon är nutidens Robin Hood. Snor uppmärksamhet från de stora och ger till dem fattiga.

Jag är dig på spåren, eller hur?? Jag vet att jag är nära *elakt skratt*. Uppdaterar om jag kommer på något mer.

Sönderskjutna knäskålar!

Arnty har några tips på hur man får tillbaka utlånade pengar. Hon var tvungen att komma på några nya eftersom sönderskjutna knäskålar känns så gammeldags...

Fårmetoden, Hjärnmetoden och Öronmetoden är de tre tipsen.

Jag skulle nog valt öronmetoden, den verkar roligast och mindre brutal än hjärnmetoden. Om jag ska tillämpa fårmetoden så vill jag gärna ha tips på vart jag kan hitta alla får som krävs...

Öronmetoden
Gå, ligg, sitt, spring bredvid ditt offer dygnet runt. Blås hela tiden med ett sugrör i örat på honom/henne. Efter ett par timmar kommer du garanterat att fått tillbaka dina cash.

Identitet

Claudia undrar vad jag heter. Anonymiteten försvinner ju om jag berättar det... Men ni kan ju alltid få gissa. Några av mina vänner vet vem jag är, ni kan ju gissa om de blev förvånade... (eftersom de läst bloggen)...

Men tänk att det tog hela 40 dagar innan någon började undra vem jag är!
Tänk om jag är Blondinbella... eller kronprinsessan? Man vet ju aldrig... kanske är jag inte ens av det kvinnliga könet? Jo, okej det är jag, så nu har ni bara sådär 3,5 miljarder personer att välja mellan... Ni har ju lite av mitt ansikte iaf...

LOL

Här tycker Dessie att hon ser väldigt naturlig ut! *LOL* (Laughing Out Loud för er som inte vet det!). Naturligt för henne kanske... Men det är dock ett framsteg, grattis! Skaffa nu lite färg* på läpparna också så blir det helt okej!

Ojdå, nu ägnas bloggen alldeles för mycket åt dessa översminkade barbiedockor... Okejdå, får väl sluta vara elak... Men när man uttrycker sig såhär:

"Blattar är bara avundsjuka för att dom inte får ha blont hår och korta korta kjolar som oss..."

Så får man tåla lite grand. Nu har de tagit bort videon, så ni kan inte höra vilka åsikter de har...

* Färg: allt utom idominsalva och beiga eller alldeles för ljusrosa läppstift
...

Svininfluensan i Stockholm?

Äntligen får vi se Blondinbellas och Storstadspojkens sanna natur...Vissa blev väldigt upprörda över Bellas inlägg, de tycker inte att man ska skämta om sånt. Många hanterar svåra ämnen/situationer genom att skämta om det och om det hjälper en igenom det så tycker jag det är helt okej. Beror ju lite på vad det handlar om förstås!

17-årskris

Moa vill inte fylla 18. Eller hon vet inte riktigt. Det är bara 10 månader kvar så hon kommer nog inte hinna bestämma sig om hon vill fylla 18 eller inte...

Tänk att jag måste själv komma ihåg att sjukanmäla mig. Jag måste själv ringa till tandläkaren och beställa tid. Jag måste själv hämta ut mina medeciner på apoteket ... Jag måste göra allting själv när jag fyller arton. Jag skiter i om jag får gå på krogen, köpa ciggaretter lagligt ... "With great power, comes great responsibility".

Ja, det kan ju inte vara lätt att behöva göra de där grejerna som kanske inte alltid är så bekväma. Är man van att få det gjort av någon annan så. Vissa tycker ju att det är jättejobbigt att ringa till någon man inte känner. Jag skulle bara vilja tala om en sak: telefonen bits inte... Däremot så tutar den så där irriterande när det är upptaget varje gång man ringer...

Moa ska nog bo hemma tills hon är 27... För hon kommer aldrig komma ihåg att betala räkningar eller handla och allt sånt. Åjo, visst kommer hon att komma ihåg att handla, när hon blir hungrig eller inte har nåt att torka sig i r-v-n med så handlar hon nog. Räkningarna kommer hon också att komma ihåg, i alla fall när hon märkt att kronofogden tagit hennes grejer. Då kommer hon inte ha pengar till mat, vilket gör att hon blir hungrig och för att ha pengar kvar till mat så måste hon betala sina räkningar... Alltså kommer hon till slut att betala sina räkningar när hon är hungrig...

Fattade ni någonting av det jag skrev egentligen?

Ja, de där 17-årskriserna är inte lätta...

Islamabinladen

Dessie har en exakt kopia. Paow. Claudia tipsade mig om Paows finfina stavning:

Jag har vart uppe i world trade center ! Ni vet dom där tornen som Islamabinladen (eller hur han heter) han som förstörde det och dödade en massa oskydliga människor.
Islamabinladen... Haha, det märks ju verkligen att hon inte är så gammal. Det är ju åtta år sedan det hände, då var hon sju år gammal... Undrar om hon minns det ens? Paow har nu platinablont hår, solar alldeles för mycket solarium och använder säkert idomin på läpparna. Hon har lagt upp en bild på sig från förra sommaren då hon var mörkhårig och faktiskt söt, varför skulle hon förstöra det?

Mobilbloggning.

Jag försökte mobilblogga, men det fungerade inte... Får en rapport om att mms:et avvisades...

Michi

Haha, Michi är för go!

Michi om Mammor i bur:
Kissie borde fan låsas in i bur... utan tillgång till sitt smink! Jag kan gärna ha henne inlåst i källaren ;). Då har jag ett till skäl till att inte gå ner dit.

Haha, ja tänk om Kissie inte hade haft något smink, då hade hon ju nästan sett normal ut! Hon hade kanske blivit rädd för sin egen spegelbild. Själv får jag mardrömmar om de där hemska läppstiften och målarfärgsbrunkrämen... Tänk vad kallsvettig och uppskrämd man skulle vara om man vaknar upp efter att ha blivit jagad av det misslyckade sminkmonstret...

Jag brukar inte vara elak mot folk (så bli inte rädda nu), men om folk är elaka mot andra så kan man få vara lite elak tillbaka tycker jag. Inte för att jag är mamma, men en dag tänker jag bli!

Mammor i bur

Jag fick ett tips av Anna om att gå in på Kissies blogg och läsa hennes disslista och svar på tal. Såhär skriver hon:

1. "Barnvagns-trior"

Jag vet att jag spy galla på unga mammor, ammande mammor och nu även mammor som går brevid varandra på stan med sina jäkla barnvagnar. Jag har hört om att mammor brukar göra det får att "protistera" men vafan protisera mot vad? Att vi med midjor också vill kunna på på trotoaren? Usch, har verkligen fått en grejj nu MOT hela världens mammor.. Ur mina ögon är dom ett gäng bittra surtanter som försöker ta över världen med sina spenor, usch! När kommer lagen som förbjuder offentlig amning föresten?


Ojdå, inte visste jag att Kissie hatar sin egen mamma. Att kalla henne bitter surtant är väl lite väl att ta i? Jag undrar hur hon själv tänker göra om hon någon dag får barn. Amma vågar hon kanske inte göra för att inte förstöra de blivande opererade brösten. Hon tänker tydligen gå runt med barnet i en bärsele hela tiden och få ont i axlarna, för hon kan ju inte ha barnvagn själv nu när hon uttrycker sig på det viset. Då skulle hon ju hata sig själv... Och dessutom vara en bitter surtant! Hon skriver även ett inlägg med svar på en kommentar.

Sen ang att gravida kvinnor kan ha fina kroppar.. Jovars, ni har väl lika fina kroppar som jag kan stava bra! ;) Så forsätt intala er själva det om ni mår bättre, I don't care!

Det är ju bra att hon är medveten om att hon inte kan stava i alla fall. Synd bara att hon inte verkar vara särskilt medveten om någonting annat. Hon gör mycket för att få uppmärksamhet och jag antar att detta är ytterligare ett försök. Om hon får som hon vill så ska alla mammor låsas in i bur. Vi kan ju inte mer än hoppas att Kissie råkar bli gravid och inte märker det förrän det är försent... så kan hon själv hamna i buren!

Ojoj

Ojdå, nu har ni till och med börjat tjata på mig.... har inte varit hemma ;) Och när jag väl var det i morse så höll huvudet på att sprängas om jag ska uttrycka det milt...

Får väl ta och speja lite nu då, så ni får något att läsa ;) Om ni tycker det är jobbigt att klicka in här bara för att se att det inte är uppdaterat så finns det någonting som heter Bloglovin, där kan man lägga till alla bloggar man läser, sen är det bara att logga in där och se vilka som har uppdaterat! Min bloglovinknapp hittar ni i menyn.

Igår var jag inte på bio...

I förmiddags stack Hannabus INTE till stan för att köpa kläder. Pojkvännen fick vara smakråd. Varför var han smakråd när de inte stack till stan? Hur shoppade de då? Det är mig en gåta. På internet kanske...

Det är ju som att säga: igår kväll gick jag inte på bio... Tänk vad mycket folk skulle ha att skriva om i sina bloggar om de skriver vad de inte har gjort...

Kemiskt avfall med strössel

Bride Of Chucky har ätit årets nyttigaste frukost. Glasstårta med grädde och kolasås.

Ojojoj, undrar hur hennes andra frukostar sett ut om detta var den nyttigaste... Hamburgare med ostbågar, vodka och tippex,  grädde med lössnus, kemiskt avfall med strössel på kanske. Får väl passa på att gratta åt framgången!

Mirakelkur!

Lollopettersson skriver så här:

Satan i Gatan vad jag nyser...och så kliar det i halsen.....

Usch ja, det är hemskt när det kliar i halsen, man försöker alltid klia sig med tungan. I alla fall när det kliar i gommen.  Lollo löser det hela genom att ta sig ett glas whisky (bättre än hostmedicin tycker hon).

Jäklar! där satt den.....Hu! burr!

Det hjälpte med en gång! Hon mördade alla bakterier som huserar i hennes mun och hals. De TVÄRDOG på en gång. Nu får vi hoppas att Lollo inte var förkyld för då är det ju virus och inte bakterier... Nu finns det bara virus kvar i alla fall för bakterierna har tagit sitt pick och pack och flyttat till bakteriehimlen...

Maj månads blogg

Nu kan ni nominera till maj månads blogg! Nominera din egen eller någon annans. Jag kommer välja ut fem stycken som ni sedan får rösta på! Vinnaren läggs till som länk i min meny och får vara kvar där fram tills nästa maj!

Nu har jag återigen släppt kommentarerna fria. Det gick ju inte att ha det när månadens blogg omröstningen pågick eftersom det var en som röstade tio gånger...


Det går inte längre att nominera!

Tvi Vale

Frida skriver så här:

Tvi för alla som snackar skit om sina "vänner" för att spela ett falskt spel när det passar!

Visst är det tvi vale. Fast om det är så, så borde man kanske inte kalla de personerna för vänner... Fast det värsta som finns tycker jag är när en bloggare "bråkar" med andra genom bloggen, det är omoget och gör det bara värre än att ta det in real life. En annan sak jag inte gillar är när bloggare skriver ut att de är sura på en person utan att säga det till personen... Då vet kanske alla andra det utom den stackars personen som det skrivs om...

Fast det spelar ju ingen roll vad jag tycker, alla gör ju som de själva vill och tur är väl det ;)

Tysta raketer

Cecylia var och kollade på majbrasan igår. Efteråt hade de så kallat "tyst fyrverkeri"...

Undrar hur ett tyst fyrverkeri låter... Det borde ju inte låta någonting, men enligt Cecylia så låter det visst, bara lite dovare än vanligt fyrverkeri. Felaktig marknadsföring?

Att få fyrverkerier att smälla helt tyst är väl ungefär lika lätt som att få tyst på en bebis med kolik...

Barnskötande racervagn

Hanny funderar på att tillverka en egen barnvagn. Hon hittar helt enkelt ingen som passar in på hennes önskemål. En barnvagn som kör av sig själv skulle nog vara bra, kanske ännu bättre om den svävar, matar ungen och byter blöja... Men så länge hon hittar en som är billig, bra, lätt och fin med fullt liggläge och vändbart styre så blir hon glad. Kallas det styre när det gäller barnvagnar (på motorcyklar finns det ju), låter ju som värsta racervagnen...


RSS 2.0