Besökare

Trots att jag inte har skrivit något på väldigt länge så har jag ändå en hel del besökare här. Den 20 maj var det 98 unika besökare. Varför vet jag inte. Jag tänker inte lägga av helt, kommer förhoppningsvis igång snart igen när det lugnat ner sig med min(a) utbildning(ar). Ett tips är att gå och läsa från början - det är då jag hade mest motivation och det är inläggen från de första månaderna som jag själv tycker är roligast.

Han gav sin egen tumme för en gps

Den som gapar över mycket... mister oftast hela stycket. Eller fastnar i alla fall med bilen. Nu för tiden har människan en tendens att hellre lita på information man får från exempelvis en karta eller sin gps istället för att titta på hur det ser ut i verkligheten. Om kartan inte stämmer så är det i verkligheten felet ligger, för gps:en måste ju ha rätt! Så här kan det i alla fall gå när man är bästis med sin gps och inte litar på sitt eget omdöme.

Snart behöver vi inga vindrutor på bilen - installera en storbildsskärm istället så man kan kolla på film samtidigt som man kör - gps:en talar ju ändå om när du ska svänga. Och du har väl något som piper om du kör för nära något? Varför inte lika gärna låta Pelle, 7 år, köra istället? Det är ju precis som att spela tv-spel...

RSS 2.0