Äckelkräm

0-46797bb1c1479197fe2a63fbd8bdf237.png

Hm... Vet inte om jag blir så sugen... Sorry för den icke existerande uppdateringen men jag är bortrest hela veckan. Stay strong!


Denna satans mjukisdress

Det är nästan lite roande att läsa Dessies blogg. Hon hävdar, precis som alla fjortisbloggare, att det var hon som kom på mjukisdresstrenden. Självklart är det bara för att provocera andra som säger samma sak. Men en nyhet för fjortisarna är att mjukisdressen funnits längre än de själva. Modet när jag var liten var mjukiskläder i högsta grad, visst, det var tights och mimmitröja men det var bara ett steg ifrån mjukisdressen som de flesta "fjortisar" hade på sig redan för 10-15 år sedan (och säkerligen tidigare än så om man gör tillräckligt med research). Och hur gamla var dessa bloggerskor då?

Just det, de fanns knappt...


Det som ligger närmst mjukisdressen idag är nog bebiskläder skulle jag tro, i alla fall om man kikar in butikshyllorna. En annan möjlighet är träningskläder, och då blir det helt plötsligt helt okej.

Men om jag tänker efter så har ingen av bloggerskorna kommit på mjukisdresstrenden. Det har ju tillverkarna/designarna gjort... Och att kalla det för trend är nog att ta i (om man inte räknar med gymmet förstås).

Luffarkläder och tidningsfel

Julls är en lustig filur som sitter och läser tidningar uppochner och som till på köpet dessutom är tio-dagars-sjuk-skabbig och iförd luffarkläder... Egentligen är det inte Julls fel att det blev så här, det är något jäkla elakt virus och tidningstryckarna som envisas med att trycka tidningen med ena halvan uppochner och bakochfram.

Luffarkläderna
kan jag inte komma på någon bra förklaring till. Kanske bestämde Julls sig för, efter att hon sett att tidningen var helt fucked up, att råna en luffare på allt han/hon ägde på vägen hem från tidningsinköpet.

Dissar Paow Dessie eller sig själv?

Jag kan inte annat än att digga när Paow dissar Dessie och i slutändan lyckas vända det till en stor jävla fet diss av sig själv...

Överdrivet kortaklänigar ( som egentligen är tunikor)

Jo, strösta fashionfloppen du kan göra. ... Med en falsk loiuse vishon ... och trashade klackskor, jo hela den bruden är ju trash. Och en dålig kopia av mig, hon härmar mig med kläderna hela tiden =(


En eloge till Peyre

Tack Natacha! Hon har upptäckt den "nya" trenden bland fjortisbloggarna.

Jag ska börja klä mig i Ed Hardy kläder som var inne för 10år sedan, sminka mig med grus och överdosera idominsalva....yeeeeey!!!!


Hon tar det ett steg längre och spökar ut sig på riktigt.

Grispussar

0-142c6286a74808bd51bb8b69f02dad0c.png

Nu vet ni vad ni ska undvika för att slippa influensan...


Idol för en miljon

DavidAlienbloggen lovar att ställa upp i Idol nästa år om han "klonkar en miljonvinst innan 1 december"

Kan inte tänka mig något som skulle kunna vara mer förnedrande än det! Jag skulle göra mig till åtlöje inför hela det svenska folket.

Varför få jag en känsla av att David inte kan sjunga? Fast om man vinner en miljon så bryr man nog inte sig om förnedringen och tar kanske till och med på sig en "Boratbaddräkt" vid sitt framförande...


Runt ljudet...

0-7fc41365d6359957178434f16220e580.png

Är det bara jag som feltolkar Around the sound? Låter som ett dåligt garageband... Heter sund verkligen sound på engelska?


Mensbloggen

Japp, de där orginella bloggarna poppar upp här och där...

Igor tipsade mig om denna blogg: Mensflickorna.

Ja... Vad ska man säga. Bra blogg om man är nyfiken på mens och vill veta hur andra har det. Visst kan man ifrågasätta vissa föreslagna metoder. Andra saker undrar man ju om någon verkligen vågar testa...

Rätt och slätt så kan du läsa om mens, bloggarnas egna erfarenheter men även menshistorier, som exempelvis MENSBUSSEN, från läsare.

Bonnie Tyler

Vill du skratta på dig? Kolla då in det här!Svinigt vin

665bd21acabc2989b19d7f9bebfd2c34.png

Haha vilket namn... Är det gjort på fläskkött måhända? Eller har det bara en eftersmak av gris? Kanske blir man ett riktigt svin om man dricker sig berusad på det... Tolkningarna är många.


Woops!

Ojojoj så jag skrattar! Kika in dessa bilder!

Malin försökte hitta någon lämplig sportaktivitet för sina barn men har efter en stunds surfande bestämt sig för att barnen minsann inte får börja med någon sport då allt hon hittar verkar vara både äckligt och snuskigt...

Jag kan väl bara hålla med, men hoppas så klart att incidenterna på bilderna inte är vanligt förekommande inom respektive sport...


Haha, inte mästare i Paint precis... Det ska alltså föreställa att Spejaren blir förvånad och försöker skyla sig. Även om man kanske kan tolka det på annat vis...

Räliga sopor

Efter att ha läst det här så har Emelie bestämt sig för att alltid ha riktigt illaluktande sopor när hon går ut för att slänga en soppåse. Det bästa vore några dagar gammalt räkrens, eller varför inte kattbajs?

Några andra grejer man skulle kunna ha i soporna "for your own protection" är sur grädde, en hagelbössa eller varför inte en stridslysten Katrin Zytomierska?

Magbloggen

Här kommer den utlovade länken till Magbloggen!

Jag utmanar dig till att visa din mage! Lägg upp en bild i din blogg och skriv en kommentar till Magbloggen så tar hon med din belly också!

Om jag har visat min? Självklart!


ALLA SOM VÅGAR VISA MAGEN SKRIVER JAG ETT INLÄGG OM!

Riktig mage

7599f55b3a164e67ac713a1343b58288.png

Detta är kanske något för magbloggen? Modellen Lizzie Miller har en fettvalk på magen som många andra oretuscherade vuxna kvinnor. Bilden publicerades i Glamour och chefredaktören har fått tonvis med mejl från folk som till se fler riktiga magar. De hänvisas till magbloggen. Kan tyvärr inte länka när jag mmsbloggar. Lägger in länk när jag kommer hem.


Syfte med mjöl-lånandet?

Idag hände något jag aldrig trodde skedde längre i verkligheten...

Björn har fått en ny snygg granne, som dessutom kör den gamla hederliga "kan jag få låna lite mjöl?". Behövde hon det eller ville hon bara ta sig en kik på sin granne?

...hade ju hoppats på mer av en happy-ending än att bara få tillbaks mjölet män :P

Undrar vad Björn menar med happy-ending? Det kanske är sådant som inte sker i verkligheten?

September månads blogg

När jag ändå är inloggad så passar jag på att utlysa Månadens bloggtävling!

Nu kan ni nominera till September månads blogg! Skriv en kommentar till det här inlägget! Jag kommer välja ut några bloggar som ni sedan får rösta på!

Vinnaren hamnar i min meny och får vara kvar där i ett år som September månads blogg! Kika gärna in hos de tidigare vinnarna! Länkar i menyn till höger.

Lookalike

Kolla in översta bilden på det här inlägget. Är inte Elin väldigt lik Kenza? Jag frågade sambon min vem som var på bilden och han sa att om det inte var Kenza så skulle han käka upp min tigermönstrade cowboyhatt. Fråga mig inte ens hur jag fick den...

Det var inte förrän han tittade väldigt noga som han insåg att han hade fel och gick ut och hämtade hatten... Han slapp i alla fall käka tyg idag då jag stoppade honom i sista sekund.Det komiska är att Elins blogg heter Elik. Detta skulle kunna tolkas som Elin é lik Kenza...

Bullshitaskolan?

Vad är detta?

Någon eller några har "startat" en egen skola på en blogg. Mullbergaskolan heter den och är faktiskt ganska rolig. Stackars de satar som går på det och tror att det är verkligt, de skulle nog bli väldigt förskräckta...

Det verkar ju vara en hel del som går på det om man läser kommentarerna till detta inlägget.

Pitt-i-panna och fittgratäng skulle då verkligen inte vara särskilt smakligt. Undrar vad de serverar nästa vecka? Bajskolvar och fjärtor?

Det går neråt

Johan har slagit vad om att han ska gå ner 19 kg på 17 veckor. Till sin hjälp har han en personlig tränare som är nånstans mellan en söt liten rosa prinsessa och en Fuhrer med midjekavaj och icke visuell piska, piskan sitter i leèndet. och kavajen hänger antagligen hemma. Men hon har en " jag bara vet det".

Självklart önskar vi honom all lycka så att han slipper servera på drinkar iklädd Borat dräkt i en anrik Club/Krog i gamla stan.

Undrar hur Hitler skulle se ut i prinsessklänning...

Infertil av läsning?

Diana skriver om den soon to be ammande mannen Ragnar och nämner i inlägget även detta:

För 100 år sedan fick inte kvinnor gå på universitetet eftersom man trodde att livmodern skulle tillbakabildas om kvinnan läste för mycket.

Åh, herregud vad icke existerande livmoder dagens kvinnor måste ha då! Och ändå lyckas vi yngla av oss. Jag kan inte för mitt liv komma på vart man fick denna knäppa idé ifrån, men det var antagligen bara ytterligare ett försök att hålla kvinnorna i hemmen så att männen kunde styra samhället.

Min livmoder skulle då upphöra att existera redan då jag var åtta år för då slukade jag kittyböcker så det stod härliga till... Om man sedan räknar in alla högskolestudier jag genomgått och planerar att läsa så kan man nog likna min livmoder vid ett svart hål...

Det är alltså en jäkla tur att detta visade sig osant.

Vart är vi på väg?

Ellie har ett problem, ett problem som kanske många har råkat ut för.

se bara på den här killen, desperat som fan!Och nej det är ingen som vill se dig runka, så du kan sluta logga in och ut hela tiden! Skaffa ett liv killen :)

Haha, jag kan inte förstå mig på alla dessa killar och tjejer som vill visa upp sina könsorgan för andra människor i en webcam. Självklart ska de få göra det om de vill, men de kan ju åtminstone söka upp varandra istället för att försöka pracka på sitt kön på ovilliga människor.

Jag har en tjej som varje gång jag loggar in på msn börjar ställa en massa sexfrågor och skit, jag har blockat henne nu. Hade samma problem med en kille som skickade en lång lista med sexfrågor (varje gång jag loggade in), han kunde inte heller förstå varför jag inte ville svara och fortsatte tjata.

Men det är väl klart att alla ska lägga ut all info om sina sexliv på internet! Vad smart! Då är det bara att gå in där och kolla vad framtida statsministrar, presidenter, politiker och andra "viktiga" människor haft för sig i sängen... Kanske kan man till och med få se en och annan "camvideo" med 2040 års first lady/man (alltså kvinnan/mannen som är gift med USAs president).

Nu ska jag kika runt på olika shoppingsidor och se om jag kan köpa ett liv åt den stackars killen...

Bättre på snokning

Visst har jag tappat prenumeranter under tiden som jag blivit mindre aktiv. Jag har helt enkelt inte tid att uppdatera så ofta just nu men hoppas att det blir bättre senare. Hoppas i alla fall att ni fortsätter följa bloggen. Och jag ska försöka bli bättre på att snoka i andras bloggar.

Röka i rymden?

Det sitter fyra byggelever på stationen och undrar hur de gör i rymden med snus och cigaretter... Haha! Jag tror jag dör!  I länder utanför Norden vet man knappt vad snus är för något. Dessutom undrar jag om astronauter verkligen får röka (på jorden) då det försämrar hälsan. Annars hade ju nikotinplåster varit en lämplig lösning.

Deras funderingar förstärker verkligen stereotypbilden av byggarbetare - snusande och rökande...

RSS 2.0