Tävling

GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA!

Louise har varit duktig och skrivit ett tävlingsbidrag på sin blogg. Titta in för inspiration!

Sjöslag i Gabriellas badrum

Gabriella har sjöslag i badrummet. Tvättmaskinen har övertaget men Gabriella kämpar tappert, kanske hon till och med vinner slaget? Kanske inte idag, men i alla fall om några år...

När Gabriella skulle tvätta så kände hon sig SÅ duktig när hon lagt in kläderna och satt på maskinen. Annat var det när hon tog ut kläderna igen, då forsade vatten ut över hela golvet. Hon misstänker även att hennes jeans har blivit för små och nu sitter hon gissningsvis och svabbar golvet för att få upp allt vatten.

Jag tror jag gjort fel      Vet du vad Gabriella? Det tror jag med.

Tips: Se till så att tvättmaskinen har CENTRIFUGERAT innan du öppnar luckan nästa gång. Om du inte vet vad centrifugera är för något så är det när maskinen snurrar så där jättesnabbt och det låter i hela huset...

Citat

Den materiella förbättringen av människans lott är ett ideal. Därför är materialismen idealism. / Ludwig Marcuse

Får aldrig kissa ifred

Yulia kom på att hon inte har en aning om vem hon är... Det enda hon vet är att hon heter Yulia...

Vilken jobbig sits Yulia är i, tänk att gå omkring och inte veta vem man är! Då borde man således inte veta vad man vill, eller hur man ser ut. Tänk om någon frågar henne något, vad ska hon svara? Hon vet ju bara att hon heter Yulia.

- Vilken är din favoritfärg?
- Yulia...


Tänk att inte veta hur man ser ut... Undrar vad man tänker när man står framför en spegel. "Oj, undrar vem som bor där inne i väggen..." Eller ännu värre; tror att man aldrig får vara ifred i badrummet.

Fin stavning by the way. Undrar hur färgen Yulia ser ut? Den låter fin.

Tävling!

För att delta i tävlingen behöver du:
  1. Skriv ett inlägg om Bloggspejaren i din blogg! Skriv något roligt och nämn gärna att du är med och tävlar.
  2. Kommentera detta inlägg, glöm inte länken till din blogg och mejladress. Lägg gärna in länken till just ditt tävlingsinlägg, så att jag slipper leta efter det. Glöm inte MEJLADRESS!
TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ SÖNDAG KVÄLL!

Det roligaste/bästa/intressantaste inlägget kammar hem vinsten. Vinnaren blir kontaktad via mejl, när jag fått adressen så skeppas grejerna nedan iväg! Jag kommer även naturligtvis att presentera och länka till vinnaren i bloggen!

I potten ligger: En dagkräm, en nattkräm, ett french manicure set och en gullig liten parfym.

Nej, det är inte dubbelt upp, de små bilderna är för att ni ska få en närmre titt på vinsten. Nästa gång ska jag försöka ha en vinst som passar både killar och tjejer.

Om parfymen luktar gott? Jag tycker det, och jag är kräsen ska ni veta...


Tävlingen är avslutad!

Larviga Bloggspejaren

Lindzon tycker att det är larvigt att göra reklam för andras bloggar. Ojojoj... Jag måste ju vara den LARVIGASTE personen av alla... Ser mig själv iförd en stor LARV-dräkt...Jag måste påpeka att Lindzon inte skrev detta i samband med Bloggspejaren.

Tävling på gång!

Titta in här efter femtiden, för då är det tävling!

Sitter och spånar på hur tävlingen ska gå till. Några förslag?

Måltidsersättning för modeller?Miss Linde
gillar att tugga med stil! Därför gillar hon dessa tuggummiförpackningar. Jag tycker de är helkul och förstår varför hon hamnade på framsidan av blogg.se med detta inlägg. Det finns tydligen ännu värre förpackningar, skulle gissa på att de anspelar på sex och annat "hemskt"....

För att komma till sidan som säljer tuggummina får du gå via Miss Lindes inlägg.

Idol

Linda Högsta har en kompis som heter Jennifer. Jennifer har sökt till Idol och kommit vidare från den första juryn. De 2000 personerna som söker till Idol på varje ställe kommer inte till tv-juryn. Det finns en annan jury som väljer ut ca 200 av de bästa och de sämsta som sen får sjunga för tv-juryn. Jennifer ska sjunga för dem på onsdag! Hoppas att det går bra!

Huruvida Jennifer är en av de kassa eller en av de bra framgår inte. Självklart hoppas vi på att hon är en av de bra! Hur som helst så kommer hon antagligen med i tv! Och då vill man vara bra. Fast det finns kanske de som njuter av att skämma ut sig inför hela svenska folket också. Det värsta är ju de som tror att de kan sjunga fastän de är totalt tondöva... Hu, jag ryser vid bara tanken...

Två andra som ska söka till idol är ju Emelie och Kissie som jag har skrivit om innan.

Som sagt hoppas jag att det går bra för dem även fastän det är hur kul som helst att se när folk gör bort sig. "Mamma säger att jag sjunger jättebra" "Min sångpedagog tror verkligen på mig" "Jag är förkyld och sjunger mycket bättre annars", stackars människor, om ens mamma säger att man sjunger fint fast man inte gör det kan jag förstå (tondövheten kan ju även vara ärftlig för den delen). Men när en sångpedagog säger att en tondöv människa sjunger bra, börjar jag undra vart denna sångpedagog fick sin utbildning...

Vissa förlitar sig på en maskot för att vinna. Jag anser att om man inte kan förlita sig på enbart sin röst så borde man inte hoppas för mycket. Idoluttagningarna är en härva av falska röster, bortförklaringar och sågningar, sen finns det några enstaka som faktiskt är bra! Den beskrivningen passar dock inte in på denna person:


Åh vad jag skrattar!

Det här klippet är min favorit från Idol:


Dr. Manhattan vs Hulken

Angående mitt inlägg om Nite-owls rumpa och Dr. Manhattans familjelycka så tipsar Johan om en liten parodi angående Dr. Manhattans dong. Länken finns i Johans inlägg. När jag ser det så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta och halvvägs in i klippet så har jag fått nog... Fast visst lockar det till ett skratt här och var.

En ledtråd; Dr. Manhattan möter nåt som liknar Hulken och båda har ett lasersvärd... Ja, gissa var...

Tack för tipset Johan!

Citat

Mannens erektion beror på ett överdrivet intag av persilja, sparris, kronärtskockor och skaldjur. / AristotelesVem i allsin dar har snott min profilbild? Den är borta...


Fiskiga snorbullar

Ida hatar fiskbullar! Precis som Maddicken då.

Ida brukade gilla fiskbullar. Anledningen till att Ida inte tycker om fiskbullar nu är att en blond pojke i skolan sa att såsen såg ut som snor. Då slutade Ida äta fiskbullar och när hon flera år senare smakade så var det inte gott.

Nej, inga snorbullar för Ida inte, hon slår på stort och steker ryggbiff och kroketter. Vad gott det låter!

Undrar hur en ryggbiff ser ut... En biffig rygg? En ryggig biff? Ryggar man tillbaka inför biffen? Biffar man upp ryggen?

Snoka i din blogg!

Du vet väl att chansen är stor att jag skriver om DIG om du kommenterar? Jag går nämligen in hos alla som kommenterar och kollar om det finns något intressant att skriva om. ;)

Hur skulle ni ha det med den där tävlingen?

Tävling?

Tycker ni att jag ska ha en tävling?

Abort är bra - om man haft sex med nån ful...Kitty delar med sig av några bilder från de hemlösas tidning - Nya faktum. Några citat:

Vad tycker du om abort?
Kille, 18 år  - Det är bra. Man ska få göra abort så att man inte får en massa barn man inte vill ha. Typ, om man har sex med nån jätteful så kanske man inte vill ha barnet, det blir ju synd om barnet i så fall.

Bryr du dig om ifall de varor du köper tillverkas av barn?
Tina 37 år  - Ja, barn har ingen känsla för kvalitét, det märks på produkten.

Har du märkt av finanskrisen?
Man, 29 år  - Jag har haft en egen finanskris i hela mitt liv så det känns bra att världen äntligen kommer i kapp. Nu kommer alla att får det lika ruttet som jag.

Brukar du välja bort frukt från Chile när du handlar?
Gubbe  - Jag handlar aldrig, jag är gift sedan många år.

Åh, det är ju knäppt vad folk bara tänker på sig själva! Inte en tanke på andra hos personerna som sagt grejerna ovan. Pinsamt att det finns i tidningen med både namn och bild... för dem, för oss är det roligt och bidrar kanske till ett skratt (eller åtminstone irritation) åt andras dumhet.

Martin kommenterar Kittys inlägg och tycker att killen med abortåsikterna borde kastreras...

Äckligt mycket pengar till Johnny

Stockholmsflickan skriver att Johnny Depp har blivit erbjuden 493 miljoner kr om han leker Jack Sparrow i ytterligare en Piratesfilm. Jag hoppas verkligen att han blir lockad av detta erbjudande, för vad vore en Piratesfilm utan Captain Jack Sparrow?

Som en blogg utan inlägg, kaffe utan kopp, sol utan värme, Daniel Westling utan kronprinsessan (alltså ingenting)... Ja usch så fel det skulle bli.

Nite-owls rumpa

"Se till vänster, där går en arab" skriver om Nite-owls rumpa. Det går inte att glömma denna rumpa efter att man sett Watchmen.

...att Zack Snyder får mig att till och med komma ihåg en rumpa visar egentligen bara på ett gediget hantverk.
Men faktum är att once you go Nite Owl-röv, you can’t go back.


Det finns andra saker i filmer man inte glömmer... Om ni sett filmen så vet ni att jag menar Dr. Manhattans lem som hänger och svänger i takt till den överraskande musiken...

Gröna sniglar i näsan

Johanna verkar vara en COOL tjej! Ibland snyter hon ut gröna sniglar och blir tillfälligt döv. Hon hoppar fallskärm med sin pappa i sömnen och får bara pizza till middag när morsan har stuckit.

Johanna jobbar som tågvärdinna och tar folks biljetter. En gång var hela Hardcore Superstar med på tåget. De kastade servetter på varandra och var allmänt störiga men Johanna vågade inte riktigt säga till dem att lugna ner sig... Dessutom åkte de med under hennes snorigaste timme...

Kanske kastade de servetter som en pik till Johanna att snyta sig... Eller så är de helt enkelt... barnsliga.

Drunken people crossing

Om ni är intresserade av smycken så tycker jag att ni ska kika in hos Sanna. Hon säljer smycken, men det bästa av allt är att hon även gör egna! Man kan alltså få unika smycken som ingen annan har! Det finns även möjlighet att önska hur man vill att  smycket ska se ut.

Jag kom just på en idé till smycken. Små vägskyltar i långa kedjor! Älgskyltarna skulle nog sälja särskilt bra på somrarna när vi blir invaderade av tyskar. Varsågoda att sno min idé, jag har ändå inte tid att förverkliga den.Då skulle jag vilja ha den här i miniformat runt halsen...

Denna skylt finns i Phuket i Thailand - läs mer här!

Gör väl inget om skattebetalarna står för ministerns porrtittande?

YesbutWhy berättar om skvaller och sensationsnyheter i landet med cricket och afternoon tea. Inrikesministern Jackie Smith hade gjort avdrag för sin kabel tv vilket är helt okej. Dock hade det även inneburit pay-per-view-filmer. Och det accepteras inte, att det dessutom handlade om två porrfilmer som hennes man hade tittat på blåste upp hela storyn till gigantisk storlek. Nu har man tagit reda på vilka filmer det handlar om och kommentarer om detta faller lika tätt som vattendroppar under en regnperiod. Maken tvingades att framföra en offentlig ursäkt eftersom skattebetalarna stått för hans snusk. Ministern förpassade honom till soffan i några veckor, jag undrar om detta är så smart, då kan han ju titta på ännu fler filmer...

Här, på BBC News, kan du läsa hela historien.

En tanke som for in i mitt lilla blonda huvud är att det kan ju ha varit Jackie som tittade på filmerna, fast mannen fick ta smällen, för det är bättre för hennes karriär. Vad gör man inte för den man älskar. Att ta på sig rollen som snuskhummer inför hela brittiska folket, det är modigt det!

Det är ju inget fel i sig att titta på porr, men att låta andra betala för det är lite att ta i.

Är Sanna en sann slampa?

Svaret på denna frågan är ett bestämt NEJ. Sanna har bara "manliga sexvanor" och för det blir hon kallad för slampa. Hon vill ha sex men killen hon vill ha det med säger att han älskar henne, och då blir det jobbigt. Hon har inte hittat den RÄTTE. Men hon tänker roa sig fram tills hon gör det. Jag hoppas för all del att hon roar sig ännu mer när hon väl hittat RÄTT. För vad vore det annars för ett förhållande?

Sanna tror att folk kallar henne för slampa för att de är avundsjuka på att de inte är lika fria som hon. Jag tycker det är knäppt att en tjej blir kallad slampa för att hon har sex med många. En kille däremot får status om han haft många tjejer... Ska det få vara så?

Säger bara detta: TA FÖR ER TJEJER! Om någon kallar dig för slampa för att du har det skönt så är det deras problem. De kan ta de där problemen och stoppa upp nånstans, vem vet, de kanske till och med njuter av det?

Hårigt på golvet

Lillie är otrolig. Om jag får använda hennes egna ord... Hon sprang runt i EN HEL KVART och letade efter sitt löshår. Hon skulle till morfar och mormor. När hon till slut hittade löshåret så visade det sig att det legat på golvet hela tiden... Hoppas att det var nystädat.

Fråga 1:
Varför har man löshåret på golvet? Jag trodde det var meningen att det ska sitta fast på huvudet. Det är ju en fördel, dock gör det ingen som helst nytta på golvet. Om man inte har väldigt fult golv och känner att man måste täcka det med massa skräp förstås...

Fråga 2: Varför måste man ha löshår när man ska hem till mormor och morfar?

Noterat: Det kan inte vara lätt att hitta något om man SPRINGER runt. Inte konstigt att det tog en hel kvart.

Rättning: i minst en kvart.

Billigt är bäst!

Michelle jämför två body lotions. Den ena kostar 1200 kr! Den andra är från Åhlens och kostar runt 90 kr. Hon tycker att de är lika bra! Så gå inte på det där om att dyrt alltid är bättre. Varför slösa pengar på dyra produkter om det finns billiga som är lika bra. Möjligtvis om plånboken är för tung och man försöker lätta på den för att undvika krum rygg...

Tydligen ska Lotionen från Åhlens vara bra mot stretch marks på lår, höfter och bröst. Alltså efter att de uppstått. Jag vet inte om det stämmer men jag tror inte de kan bli bättre efter att underhuden brustit, de bleknar ju alltid efteråt ändå.

Michelle ska snart dra till USA och Hollywood så om du vill följa hennes glamorösa liv så läs hennes blogg! Kul att man kan vara glamorös och tycka om billiga produkter från Åhlens ;)

Polisen uppmuntrar till anabola!

Mattias goes a bit mental fick ett samtal av polisen, som ville prata med honom. Klart att man blir skraj då. Det gällde tydligen inte honom som tur var. Däremot hade han varit vittne och ingripit vid en misshandel och räddat livet på stackaren som belv sparkad och slagen på. Mattias skriver att han såg ut som en calcone i fejset...

Det sjukaste av allt är ju ändå det här samtalet hos polisen (det är Mattias som ska träna):

“Varför har du väskan?”
“Jag ska träna snart.”
“Oh fan, med tabletter eller utan?”
“Eh, utan såklart”
“VA? Klar du ska ta lite, då växer du ju snabbare.”
“……… ………. …….. Jag vill inte …. tappa håret”
“Jasså du tänker så…”


Hmm, poliser som uppmuntrar till att ta anabola... Snart kanske de uppmuntrar till att fildela med... Fast kanske inte, det verkar ju ha blivit det värsta brottet nu för tiden, eftersom de gör så mycket för att försöka hindra det.

...

Idag blir det lite tomt här, men i eftermiddag kväll körs det på som vanligt.

Hannabus står sitt kast - hon glömde rasta bankdosan...

Hannabus kan ibland vara en glömsk person... Hon glömmer hela tiden att ta med bankdosan in till stan. Varför ska den med nu då undrar ni... Behöver den rastas?

Nej, den behöver nytt batteri... Annars blir man helt handikappad, kan inte betala räkningar, för hur tusan gör man det på "vanligt" vis (alltså icke-elektroniskt)?

Hannabus är förkyld men hon kan åtminstone stå på sina ben så hon går till jobbet i alla fall. Fast vad gör lite snor i näsan när man ska jobba? Beror på lite vad man har för jobb, hoppas hon inte är tandläkare eller kock...

Har ni betalat era räkningar på annat sätt än med internetbanken? Jag måste erkänna att jag inte vet hur man gör... Jag har alltid använt internetbanken. Internetbank har inte funnits så länge, men länge nog för att en "snorvalp" som jag ska tycka att det är det VANLIGA sättet att betala räkningar på...


Nå ut till fler!

Många kommentarer har kommit in om att detta är en rolig blogg och att det är en bra idé! Jättekul! En annan sak som skulle vara kul är om ni som gillar bloggen, och kanske ni som hatar den med (om det nu finns några) kunde skriva om bloggspejaren i era bloggar. På så sätt når denna roliga blogg ut till fler, och fler hittar till er eftersom det är just ER om denna bloggen handlar om!

p.s. Känns ju så bra att skriva att det är en rolig blogg med tanke på att ämnet i förra inlägget är så allvarligt. Men jag tror ni förstås vad jag menar...


Självmordsförare

Janina - Modellen som skiter i alla måsten har skrivit ett inlägg om självmordsförare. Det finns folk som tar självmord genom att helt enkelt köra över till fel sida av vägen och köra rakt in i en lastbil. De går en säker död till mötes. Men tänk på den stackars lastbilschauffören som måste leva med detta resten av sitt liv...

Det finns även folk som kastar sig framför lastbilar. En chaufför hade känt hur det smällt till och när han gick ut och tittade så var det blod och trasiga kläder på fronten. Vittnen sade att de sett en dam stå och vänta på något. Dödsängeln antagligen.

Det är klart att Janina blir orolig, hennes pojkvän jobbar i trafiken varje dag. Se upp för självmordsförare och rattfyllerister....

Självmord är ett svårt ämne. På ett sätt tycker jag att det är en egoistisk handling. Det drabbar många personer väldigt hårt och den som inte längre finns... finns ju inte längre. Skulle kunna förklara mer, men vill inte snöa in på det för mycket. Någon som förstår tanken?

Får man fler kommentarer om man låter bli att blogga?

Vendela har handlat gott inför denna kväll. Hon släckte naturligtvis ner vid 20.30. Jag hoppas att det var många som följde hennes exempel. Jag skulle dock gissa på att det var många som släckte ner men lät tv:n vara på...

Vendela har en lite annorlunda taktik. Hon låter bli att blogga för ofta, för då får hon fler kommentarer på varje inlägg... Ja, man kan ju göra så med, men jag tror att man får fler och mer aktiva läsare om man uppdaterar ofta.


Haremsbyxor

Jessica köpte med sig ett par haremsbyxor från Turkiet och tog med när hon var och hälsade på i Sverige. Pappas sambo fick dem i julklapp, det var mest på skämt. Nu till det komiska, Nu har de börjat sälja haremsbyxor i Sverige. Ingen har väl undgått Ginas reklam?

Nu uppmanar hon alla turkfruar att köpa sig ett par haremsbyxor, för nu har ju någon bestämt att det är inne.

Vad tycker ni om haremsbyxorna, snygga eller horribla?

Humoristisk kraftkarl som larvar runt...

Alltiallon tillbringade fredagskvällen framför Lets Dance. Hon har hela tiden hållt på Laila men hon ändrade sig när hon såg Magnus showdans. Lägligt att ändra sig när det var han som vann? Fast det visste ju inte Alltiallon om då.

Hon gillar när en *citat* riktig kraftkarl "larvar" runt i dansskor och showar humoristiskt *slut citat*. Hon tycker att detta är precis vad som behövs i världen. Själv tycker jag att högkonjunktur skulle vara bättre...

Matina K skvallrar på...

Matina K har en kändisskvallersida. CelebrityGossip.se. Jag tycker att sidan ser väldigt proffsig ut. Det finns en kategori som heter Stilkoll som alla Ugly Betty kopior kanske skulle ta sig en titt i...

Veckans Tv/Bio underhållning
för alla er som gillar att hänga med i svängarna vad gäller tv och film världen. Det finns en blogg som man kan följa, men främst av allt så finns där väldigt mycket kändisskvaller. Och det är ju bra, för vad skulle titeln annars antyda?

Får det vara en spottloska till maten?

Linda Q jobbar på att irritera grannarna med sin *citat* fruktansvärda röst *slut citat*. Undrar hur en fruktansvärd röst låter, jag skulle kunna tänka mig att hon låter lite som ett lejon... För ett lejon är värt att frukta, FRUKTANsvärt. Tänk dig ett lejon som står och sjunger till BÅDE Lips OCH Singstar!!! Ja, jag skulle då bli irriterad om mitt lejon till granne gjorde det.

Tänk att vakna upp mitt i natten av en lejonröst som vrålar till Umbrella.... ELLA ELLA ELLA AAAAUUURRRGGGHHH... Hur man nu stavar till ett vrål, det är inte konstigt att lejonen inte har ett skriftspråk...

Det slutar inte där. Linda Q har upptäck en mycket äcklig grej på omslaget av Icas tidning Buffé... En spottloska på maträtten!!! EN SPOTTLOSKA!!!! Det ser verkligen ut som det. Detta var så stort att jag måste låna bilden av Linda Q. Hoppas det inte gör något. Jag undrar vad det är för något EGENTLIGEN, för jag hoppas för mitt liv att det inte är en spottloska. Kanske hade fotografen tröttnat på att fota mat....


Arbetslösheten flåsar studenten i nacken

Leia påpekar i sin blogg att många ser framemot studenten. För vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra! Hon menar att det bara är löjeväckande nu för tiden, förr i tiden behövde man bra betyg för att ens få ta studenten och det är därifrån sången kommer. Nu kan man gå ut gymnasiet och ta studenten med dåliga betyg och då är man inte så bra...

Missförstå mig rätt, man är ju inte en sämre människa bara för man har dåliga betyg, man kanske bara hade det svårt i skolan. Det finns många som kämpar häcken av sig för att få godkänt i alla ämnen, och har man uppnått det, JÄTTEBRA!

Efter studenten väntar arbetslöshet
. Eller ska vi säga att arbetslösheten springer efter och flåsar studenten i nacken? Studenten försöker med alla medel att fly undan, men med den lågkonjunktur som råder idag så hinner arbetslösheten snabbt ifatt igen.

Varför längtar man efter att ta studenten? Livet efteråt är ju så mycket hårdare. Att skolan är en trygghet inser man först senare. Leia tror att många kommer få en chock av hur det är i arbetslivet. Fast nu för tiden finns det väl inte mycket arbetsliv kvar om jag får säga det själv...

Drar med mamma på spa

Moonzanna lämnar pojkvännen för andra helgen i rad och sticker på spa. Stackars pojkvännen tänker ni. Njae, tycker jag nog inte. Han klarar sig. Fast du glömde väl inte visa honom kylskåpet? Han får ju inte svälta...

Skämt åsido. Eller inte. Moonzanna ska spendera tid med sin mamma med en spahelg. Nån mer än jag som är avis?

Vi skulle nog alla spendera lite mer tid mer våra föräldrar. Eller är det våra föräldrar som borde spendera mer tid med oss? Många har skilda föräldrar som träffar nya, och helt plötsligt har de inte tid för sina barn... Sorgligt.

Moonzanna passar även på att tipsa om ett laptopstöd som finns att köpa på Netto. Det skulle jag behöva, sitter alldeles för mycket vid min laptop... Warning Overheating! Eller nej, om sanningen ska fram så har det aldrig hänt...

Citat

I always blackmail people when I´m nervous....
/ Wilhelmina Slater, Ugly Betty

Kanelbullar från Hell

Yasmine skulle baka kanelbullar. Det gick inte så bra, hon välte ut allt bakpulver, lyckades andas in det och fick nysattacker. Därefter tog hon ut plåten med bara händerna för hon hade glömt pärlsockret, den varma plåten gjorde att hon tappade den på golvet. Hon kunde inte heller pensla dem för det var bara äggskal i förpackningen. hon var så förbannad att hon slängde saker runt sig, sen kom hon på att det är hon som måste städa...

Till på köpet så var hon tvungen att skrapa av bullarna från plåten för de hade inget bakplåtspapper. Om inte bullarna är j-ävligt goda så åker de ut via balkongen. ja då är det ju en och annan fågel eventuellt råtta som blir glad...

Ett råd - se till att du har alla grejer hemma och köp grytlappar...

Grandma Rocks!

Storminawineglass berättar om sin coola Grandma. Hon skriver på engelska så jag kan tyvärr inte avgöra om det är farmor eller mormor. Grandmas kakor är så goda så man kan dö för dem, back in her days kallades en sorts kaka för negerboll, nu kallas de för chokladboll. Grandma har växt upp med samhällets åsikt att homosexualitet är en sjukdom och hon är lite tveksam när det gäller utlänningar. Att skiljas är ett misslyckande, det håller grandma fast vid.

På 80-talet kunde man kalla sina vänner för Retards... det kan man tydligen inte nu, eller ja man kan säkert, men de blir nog inte så glada...

Grandma rocks tycker Storminawineglass.

Strominawwineglass saknar 80-talet, för folk är så politiskt korrekta nu för tiden. Jag vet dock många som fortfarande säger negerboll. Dessutom är det tyvärr många som inte gillar utlänningar och tycker att homosexualitet är en sjukdom. Pingstpastor Åke Green är en av homosexualitetsmotståndarna.

Fast visst är det sant, det är många som försöker vara politiskt korrekta idag. Är du en av dem?

Det spökar hos fröken Eriksson!

Fröken Eriksson tror på spöken. Hon verkar ha god anledning att göra det. Hon ser ofta någon i ögonvrån när hon är ensam hemma, hon vaknade upp av att hon kände en hand på sitt huvud, samtidigt som hennes bror hörde någon viska hans namn.

Inte nog med det, spöket är modemedveten också. Fröken Eriksson blev nämligen berövad på sitt örhänge när hon hade det på sig! Spöket tog av det och lät det rulla på golvet till hennes pappas fötter och alla bara stirrade.

En annan bloggerska som tror på spöken är ju Kenza. När hon var på Kreta såg hon en människa på golvet och trodde att det var hennes kompis men hon låg ju bredvid. Sen såg hon en pojke sitta i garderoben och flina mot henne... Läskigt. Inbrottstjuv eller spöke? Vad tror ni?

Bort med kontanterna!

Sadsmile talar om för oss att 50-öringens öde bestämts idag. Det lilla myntet kommer inte att användas längre efter september 2010. Sadsmile tycker det är bra att detta mynt försvinner då det bara ställer till problem.

Sadsmile uttrycker vidare en önskan att alla pengar i fysisk form ska försvinna eftersom det bara är fördelar med elektroniska pengar. Dock så finns det där lilla problemet med el, ingen el - inga pengar...

Vad tycker ni, ska vi ha kvar kontanter?

Johannas porträtt

Johanna är jätteduktig på att måla porträtt! Önskar hon kunde måla av mig!
Hon har påbörjat ett självporträtt som föreställer henne när hon målar!

Tackar

Jag tackar Ella för länkningen! Av någon anledning gick det inte att kommentera i din blogg så jag hoppas att du läser detta!

Hjälp till att hitta Thor!

Mamselamsen är minst sagt en bra människa. Hon gör allt hon kan för att hjälpa Mia att få tillbaka sin kidnappade son Thor. Mia och Millan hade pratat i telefon och börjat skämta om att donera organ för att få in pengar till sökandet efter Thor, till slut kom de fram till att det enda de skulle kunna donera var sina bröst. Millan fick en elak kommentar som sa att man inte fick skratta när Thor är borta...

Thor har blivit kidnappad av sin pappa. Det är Mamma Mia som har vårdnaden eftersom Thors pappa har gjort honom illa.
Mamselamsen har lagt ut Mias kontonr om det är någon som vill skänka en slant!

HJÄLP MIA ATT HITTA SIN SON!!!

Emelie överlevde

Emelie uppvisar livstecken! Hon överlevde utvecklingssamtalet och läraren hade inte laserblick. Dock måste hon lära sig att simma för att få godkänt i idrott. Fast vad gör det att man sjunker i vatten om man har sjyst musiksmak?

Ett tips... Ändan sitter där bak.

Jogga inte nödig...

Hurtiga Annapanna var ute med sin pappa nio kilometer i löpspåret! NIO KILOMETER!!! Det var tungt, för hon hade ju inte gjort... ja.. läs själva...

Nu laddar Annapanna för Göteborgsvarvet. Jag önskar lycka till!

Mördare, våldtäktsmän och pistolskott!

Ella skriver i bloggen Jag ska inget ha om när hon var ute och gick. Hon börjar tänka på att det faktiskt finns mördare och våldtäktsmän och inbillar sig att hon hör pistolskott. Som tur är så har hon sin nyckelknippa med sig som hon snabbt gör ett knogjärn av för att kunna skydda sig från alla dessa vandaler. Följden av detta blir att en man (som hon tror är en mördare alternativt våldtäktsman) blir halvt ihjälskrämd.

Det fanns inga mördare eller väldtäktsmän i skogen den kvällen, för Ella kommer hem oantastad. "Pistolskotten" hon hörde var bara raketer.

Hon såg en naken man i ett badrum med alldeles för bra insyn. Men han skulle nog bara dusha och var nog ingen våldtäktsman...

Länken knogjärn går till en bild på spektaklet.

Ondsint säng från Ikea

GhettoMama ska stämma Ikea. Sonens säng har tydligen fått fnatt och misshandlat honom till den grad att han fick näsblod och sprucken läpp. 1-0 till sängen...

Nu hoppas vi på 2-1 till GhettoMama

Hjälp mig!

Nu ger jag mig för idag och går och knyter mig. Ni får gärna tipsa om saker eller bloggar jag kan skriva om! Din egen eller andras! Om ni vill hjälpa mig att nå ut till fler så länka gärna till mig i era bloggar, det leder ju även till att fler hittar till er då jag länkar er, vilket jag gör till i stort sett alla som kommenterar, utöver de jag har hittat själv. Bra va?!


Låt inte Emelie dö

Emelie (en annan Emelie den här gången) skriver att hon kommer dö, för hon ska ha utvecklingssamtal snart...

Hur ska man tolka detta då? Är hon rädd för läraren? Har hon så dåliga omdömen att hennes föräldrar har ihjäl henne efteråt? Har läraren laserblick? Frågorna är många. Hoppas det går bra för Emelie så att hon kommer hem helskinnad från utvecklingssamtalet.

Dessutom så är hennes bloggdesign rätt cool.


Ska lättklädda tjejer skylla sig själv?

Martina, eller Bimbofierad som hennes blogg heter, berättar för mig om en 17-årig tjej som tycker att de e tjejens eget fel om hon blir våldtagen eller taffsad på om hon e lättklädd... och tjejer som har utmanande klädsel får skylla sig själv... tjejer som har burka t.ex inte blir lika utsatta för att dom täcker sig...

 
Detta tycker Martina (och jag) är helt sjukt! Martina har en annan förklaring till varför tjejer som täcker sig inte blir utsatta; Kanske snarare för att dom inte e ute o springer på kvällarna...

Kanske är det så, men är det verkligen så att tjejer som täcker sig på något vis blir utsatta för övergrepp i mindre utsräckning än andra? Kanske är det så att de inte anmäler?

En annan sak jag undrar är varför den 17-åriga tjejen tycker så. Skriver hon det för att få uppmärksamhet? Det är ju säkerligen många som reagerar på det. Tyvärr kom Martina inte ihåg adressen till 17-åringens blogg. Någon som känner igen detta?

Emelie och Kissie söker till Idol

Emelie Liljeberg ska söka till Idol. Vi önskar henne lycka till! Jag vet inte hur bra hon sjunger, men jag hoppas på att det är bra, annars får hon vara stark för att inte bryta ihop om juryn är taskig. Fast det är ju inte alla som kommer så långt som till tv-juryn.

Emelie ska inte söka själv, kompisen Kissie med bror ska följa med, det är dock bara Emelie och Kissie som ska ge sig på ett försök att sjunga. Brorsan får följa med som slav... Öva på nu tjejer!

Om ni inte lyckas bli sångerskor så kan ni ju alltid bli... ja... slavdrivare?

Äckligt

Mariette undrar hur sjuk i huvudet man kan bli egentligen med anledning av mitt första tips. Jag håller med helt och hållet, DET... ÄR ... SJUKT ... ÄCKLIGT ...

Nu är jag på väg att avslöja en sak om mig själv här. Min sambo höll på att spy när han såg denna hemska blogg. <-- VARNING!!! KLICKA INTE PÅ LÄNKEN OM DU VILL BEHÅLLA MATEN.

Är Linda Frisk?

Klart hon är, Linda Frisk är bara jobbigt mätt. Mitt råd är att inte äta så mycket. Om hon skulle haft en superkaft så skulle det vara att flyga förstås. I Lindas blogg får man reda på mycket om henne och hon är alltid 100% ärlig när hon bloggar.

Ja, ärlig ska man vara, men man kan ju hålla inne med vissa grejer med. ;)

Våffeldagen

Linnéa skriver om att det är våffeldagen idag. Jag som inte har ätit en enda våffla dreglar över bilden på en våffla med grädde och sylt...

Ge mig våfflor!

Design

Designen är fortfarande under uppbyggnad. Men nu ser det relativt hyfsat ut tycker jag. Vad tycker du?

Mackkonst, skon ringer!

Hittade en rolig blogg nyss! Prylsmart tipsar om olika grejer, både användbara och kanske lite mer överflödiga. Vad sägs om att rosta dina mackor med motiv på? Eller ha mobiltelefonen på undersidan av skon? Är du ett fan av Super Mario? Skaffa då dessa "snygga" väggdekaler! Det finns även en Super Nintendo konsol i form av en brödrost, försök dock för allt i världen inte att rosta dina mackor där! Det har du ju motivrostaren för!

Ryska och japanska

Rose tipsar om en ny funktion på Altavista. Den kallas Babel fish. Förstår inte riktigt men det verkar som att det är nåt sorts översättningsverktyg? Rose ska i alla fall börja skicka ryska och japanska meddelanden till sina vänner... Då är det kanske fler som börjar med språkstudier i höst?

Om ni vill skicka meddelanden som ingen förstår så är det här en bra funktion...

Pedofiler och mördare

Mattias goes a bit mental tipsar om hur man kan gömma sig efter Ipredlagen träder i kraft. Det han tycker är negativt är dock att alla kan vara anonyma, även pedofiler och mördare....

Japp, det är ju precis det som är kruxet. Antar att fler och fler kommer dölja sin ip-adress för att kunna ladda ner. I och med att det blir vanligt att gömma sig så blir kanske även jakten efter dessa hemska männniskor som håller på med barnporr svårare. Fast om de håller på med brottslighet så borde de väl redan dölja sin adress? Dumt av dem vore det annars.

Slutsatsen Mattias drar är att det verkar vara viktigare att ta fast fildelare än pedofiler och mördare... punkt slut.

Tatueringar

Lina är duktig. Hon har tatuerat sin mamma och sin syster. Så här fint blev det!

Häftigt!

Laptop- skins

Lisen har fått repor i sin laptop och vill nu skaffa ett skin till den. Snygga! Vill ha på en gång!!! Ge mig!

Första tipset!

Såhär får det se ut sålänge. Kommer fixa mer senare.

Här kommer det första bloggtipset! Jag medför dock en STOR varning för att klicka på denna länk! Det är bland det äckligaste jag sett. Om du behöver hjälp med att spy (kanske har du fått i dig nåt giftigt) så är denna sidan att rekommendera. Det är en tjej som tar kort på sitt... b...a...j...s... <--- Länk

Usch! Borde ju verkligen inte tipsa om denna äckliga blogg. Men är det inte sjukt att den finns?

Profilbild...

Innan jag sätter igång på allvar så måste jag fixa designen. Nån som kan hjälpa mig? Det jag vill ha hjälp med är varför profilbilden inte syns, fastän jag har laddat upp en...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0