Vem är naken?

Jag återgår till Lexieli och hittar det här:Jag kan inte annat än skratta. Hur kan det vara oklart vem som var naken? Det såg man väl? Fungerade det som kejsarens nya kläder? Hann han klä på sig mitt i allt tumult? Fick den nakne mannen sitta i fyllecellen utan kläder? Frågorna är många...

Arbetslös student

Lexielis bror verkar vara en skojfrisk typ. Kolla bara in hans studentmössa. Sorgligt nog så är det precis så det är för många studenter, i alla fall om de inte ska fortsätta plugga. Kanske de borde starta ett program (eller i alla fall en kurs) på gymnasiet som förbereder ungdomarna för arbetslöshet och AMS...Läs mitt förra inlägg om studenter och arbetslöshet.

Outa mig?

Bloggspejaren funderar på en ny design och att eventuellt röja sin identitet. Men jag vet inte, får se hur det blir med identiteten. ;)

Vad tycker ni?

Som ni säkert förstår så blir det inte lika många inlägg under sommaren.

Handikappsanpassat?

Att vara fysiskt funktionshindrad kan inte vara lätt. Det finns många smarta saker som gör vardagen lättare. Men att bo i den stad där denna toalett finns måste vara jobbigt. De har säkert gjort likadant i hela staden. Handikappsanpassat i deras bemärkelse är att göra det så svårt som möjligt för de handikappade - det får ju inte vara för lätt, då lär man sig ingenting...De borde nog tänka om...

Janina- modellen som skiter i alla kläder?

Nu blev det nästan lite äckligt om man ska tänka så... (Syftar alltså på rubriken, om man tar den bokstavligen...). Nej ingen skit i kläderna, för där finns ju inga kläder, eller?

Janina - Modellen som skiter i alla måsten
är veckan blogg på Blogg.se. Hon har fått många nya läsare och kommentarerna strömmar in. Några kommentarer handlar om varför hon alltid är naken på sina bilder och att hon på grund av detta inte skulle vara en riktig modell... WTF? (What The Fuck?), jag har följt hennes blogg i några månader nu och har då aldrig sett henne helt naken (alltså hennes privataste delar)... Är det bara jag som inte kan se det? Lägger min hjärna till kläder på henne? Dessutom så skulle jag bara vilja tillägga att Janina då är den riktigaste modell jag skådat. Så det så!

Puh! Jag är helt normal, då Janina själv hävdar att hon aldrig har plåtats naken, mini-string är ju faktiskt också ett klädesplagg, om än ett minimalt sådant. Det täcker över det heligaste i alla fall.

På listorna

Skryter på lite. Gör inget va? Haha...

På Bloggportalen så ligger jag nu på flera olika topplistor. Jag ligger bland annat före Kissie, Tjuvlyssnat.se, Gudrun Schyman, Bloggtipsarna, Alex Schulman, The Critics och Nio till Fem. Det ni! Dock handlar det inte om antal läsare utan om antal länkar till bloggen. Men jag är stolt ändå, särskilt över er! För utan er - ingen Bloggspejare. Så sätt igång och länka och hjälp mig upp på listorna, så hjälper jag er tillbax! (Ojdå, fjortisvarning på stavningen...)

When you´re good to mama - mama´s good to you!Antalet besökare stämmer inte överens med Blogg.se´s statistik, men det har ju varit problem med det innan på bloggportalen.

Dricka kött?


När jag blir riktigt törstig så vill jag allra helst dricka någonting som smakar kött...  Vad skulle det vara undrar ni förstås, saften från en stor biff? Nu är det så att jag slipper pressa biffar för att få min köttsmakande vätska! Hos Jennifer Katarina hittar jag nämligen ett inlägg om något som kallas för köttvatten, vad skulle kunna vara godare än Meatwater med smakerna Wienerschnitzel, Beef stroganoff,  Cheeseburger, Fish & Chips och Texas BBQ?

Den godaste av de 12 smakerna som finns måste väl ändå vara Dirty hot dog, undrar just hur en smutsig varm hund smakar... fast de menar nog smutsig varm korv, de måste ha tappat korven på golvet (alternativt i rabatten så den blev riktigt jordig), malt den och blandat med vatten...

Nej, fy attan, vad äckligt det låter, undrar vad de andra sex smakerna är, blodig biff, falukorv, grodlår, bullens korv, kycklinglever och fiskpastej kanske? Jag tror jag håller mig till vanligt vatten överlåter köttvattnet till hunden...


Juli månads blogg

Här kommer de nominerade i Juli månads blogg. Tar med allihopa denna gången då det inte var så många som nominerat, allihop är alltså med i omröstningen om vem som blir månadens blogg! Vinnaren hamnar i min meny som Juli månads blogg och får ligga kvar där ända tills juli månad nästa år!

För att undvika fusk så måste man skriva med antingen blogg eller mejladress! Om jag märker att det kommer många röster från samma IP-nummer så kollar jag upp extra noga. Om det är fler än en anonym röst från samma IP så räknas bara en röst.

Här kommer bloggarna! För att rösta skriver du en kommentar till detta inlägget med numret på den du vill rösta på. Ni har samma lyx som statsministern och får rösta på er själva, men bara en gång förstås...


1. Moniicaaslife


2. Mitt liv i Amsterdam


3. Linda


4. Corneliamatilda


5. Phiie


6. Josephine


7. Eva-Maries bilderblogg


8. Same old stories

Knasiga Bloggspejaren

Saga skriver så här:

Jag måste säga att du verkar vara en ganska knasig människa, men du kommer behövas lägga till på bloglovin ändå för my god vad roliga dina inlägg är!

Man tackar! Det är helt rätt, Bloggspejaren är en väldigt knasig person, som privatperson kan jag däremot även vara väldigt seriös. ;) Men det är ju ingen egenskap som passar här på Bloggspejaren. ;) Så knasigheten is still going strong! Om än med lite färre inlägg just nu på grund av alldeles för mycket jobb.

Inte utan min bärplockare

Amy gillar äventyr i skogen och att ligga på spikar... Eller nja, de nya spikmattorna består ju inte av riktig spik utan av små plastpiggar. I skogen kryper hon gärna på knä i jakt på det blå guldet. Nej, det är inte öl jag syftar på utan de där små blå bären som man blir hård i magen av. För att så effektivt som möjligt samla in dem behöver man en bärplockare, sen kan man göra så många blåbärspajer att man spyr flera gånger om...

En bärplockare skulle varit sjysst å ha, helst skulle jag vilja ha en muskulös manlig sådan med bar överkropp, man skulle slippa plocka själv och man har någonting att vila ögonen på när man väntar. Amy ska köpa en bärplockare till imorgon, undrar vart man köper dem? Manpower kanske, fast de hyr väl mest ut?

Hemskt!

Susanne är gravid och funderar på att sluta läsa tidningen då det bara står en massa tråkigheter.

Jag blir ofta så förbannad, ledsen och berörd över vad som händer i världen.

Idag stod det om en bebis som dog efter att ha blivit påkörd av sin pappa. Allt var en olyckshändelse, pappan skulle flytta husvagnen och på något sätt hamnade barnet under bilen, kanske kröp han/hon dit. Usch, vad fruktansvärt! Jag mår åligt av att läsa det i tidningen. Stackars familj och stackars pappan.

Överlevde han?

Klara-Louise är en hemlig agent, åtminstone när hon hittat grannens pistol. Då passar hon på att smyga sig på sin pojkvän och skjuta på hans hals.

Nu är den laddad, Adrenalinet pumpar och det nu eller aldrig jag kan få en överaskande fullträff på den inte ont anade grabben.


Henne skulle jag då inte vilja möta i en mörk gränd, i alla fall inte om hon innehaver en laddad vattenpistol... För det hon skjöt på pojkvännens hals var ju förstås vattenkaskader!

Vattenpistolen är nu undangömd för obestämd framtid........

Twilight

Ifyouseekme har snöat in ordentligt på Twilight, och då särskilt Robert Pattinson. Själv har jag aldrig tyckt att han är vidare snygg, men efter att ha sett Twilight så blev han helt plötsligt snyggare. I början av filmen tyckte jag inte att han var så snygg, men ju längre filmen gick desto snyggare blev han konstigt nog. Antagligen för att filmen är så bra!

Våga visa magen!

Bloggspejaren vågar visa magen! Dock kommer jag nog aldrig använda en sådan där magtröja så att magen kan skådas när som helst av vem som helst. En stillbild är ju ingen fara, så kom igen! Våga visa magen du också!

Magbloggen är en mycket bra självförtroendeblogg! Där finns alla sorters magar för att visa folk att det inte är något skämmigt att visa magen. Det finns magar av alla sorter och alla är helt okej att ta med och visa upp på stranden. Där har jag spenderat några timmar under dagen. ;) Ikväll ska vi ut och svira på stan då det är fest i hela staden! Så vi ses imorgon igen!

Harry Potter

Har jag blivit en liten lögnare? Haha, nej, magbilden kommer senare idag istället då vi var hemma sent. Filmen var bra, men böckerna är bättre. Jag ska se den igen, för första gången kan jag inte se den som en film utan jämför hela tiden med boken. Kan skriva lite mer om den sen om ni önskar.

Harry Potter

Ikväll kommer det kort på min mage till magbloggen! Nu ska jag dock göra mig i ordning för att se Harry Potter ikväll. ;) Äh, vad bryr ni er om vad jag gör... Det är ju inte riktigt syftet med bloggen. Men det är en förklaring till den dåliga uppdateringen.

Fastnar i allt

Majimo verkar fastna i allt möjligt... Först en bok som tog så lång tid att ta sig ur att hon sov till klockan två dagen därpå. Den måste ha varit väldigt klibbig. Därefter fastnade hon vid datorn och råkade hitta Bloggspejaren! Då förstår jag varför hon fastnade, Bloggspejaren är ju så klibbig så att om man väl fastnar en gång så kommer man aldrig härifrån! Mohahaha! Men vi får hoppas att hon lyckas ta en paus från sitt fastnande tillräckligt länge för att åka till Grekland! Tänk om hon fastnar där nere också? Hoppas de har internet...

Eftersom hon verkar fastna i allt så tar det nog inte lång tid förrän hon börjar fastna på tuggummin på gatan, jag har hört att de är extra klibbiga i Grekland... Majimo kan ju vara lugn i alla fall, för om hon inte skulle komma hem igen så vet ju vi vad som hänt och kan åka ner och hjälpa henne loss.

Juli månads blogg!

Som utlovat kommer jag skriva om er som länkat till mig. Dock inte idag. En ofantlig trötthet överföll mig tidigare idag och jag har legat däckad som en valross hela kvällen...

Nu kan ni nominera till Juli månads blogg! Skriv en kommentar till det här inlägget! Jag kommer välja ut några bloggar som ni sedan får rösta på!


NOMINERINGEN STÄNGD!

Hjälp Bloggspejaren

Eftersom jag tipsar om era bloggar så skulle jag bli jätteglad om ni tipsade andra om min blogg! Alla som länkar kommer jag att skriva om! Om jag når ut till fler så når även ni ut till fler!

Ni vet väl att ni kan följa Bloggspejaren via Bloglovin? Ikon finns i menyn.

White Christmas

Avslutningen på detta inlägg hos Bullen fick mig full i skratt.

Men det känns också som att kroppen jobbar för fullt för att driva ut de gifter den har fått i sig. Någon mer som känner så? Nu ska jag gå och handla snus.

Är det ironi? Eller bara råkade det bli så? Visst är det en bra idé att fylla på med mer gift eftersom kroppen jobbar så hårt med att bli av med det gift som redan finns? Det är ju inte bra om det blir för lite farliga ämnen i kroppen, icke sa nicke, bara fyll på depåerna så kroppen har någonting att arbeta med! Ta lite vodka och tippex*, kemiskt avfall och tugga grovsnus så blir nog allt bra ska du se...

* White Christmas är en drink innehållande vodka och tippex uppfunnen av Robert Gustavsson.

Bröstbloggen har blivit en sexblogg

Min väg mot bröstoperation, med er hjälp! började som en blogg där innehavaren skrev om sina "olyckliga bröst" <-- läs mitt första inlägg om bloggen. Nu har den, efter läsarnas önskemål, utvecklats och blivit något som närmast skulle kunna kallas för sexblogg. Ett bra knep för att locka fler läsare och snabbare få ihop pengar till "lyckliga bröst".

Nu kan du få tips om hur du kan äta dig kåt, hur du tolkar en killes sms, rösta om vilka sexbilder innehavaren ska publicera på sig själv, få tips om porrfilmer och så klart, en väldans massa bilder på bröst.


Som Emma-Lou påpekar så är tipsen kopierade från Veckorevyn, så där är en sak som skulle kunna göras bättre. Att låta läsarna styra innehållet kan ju vara både bra och negativt. Till slut kanske man bara skriver för att man måste och inte för sin egen skull.

Bloggspejaren?
Jag skriver för andras skull, men på så vis blir det för min egen skull då det är så många som blir glada över att jag skriver om dem. Fattar ni?

Strippan flyttar

Strippan har ett litet problem då hon ska flytta:

...jag är smått beroende av en bil. Vad jag hört så måste man vara ägare till ett körkort för att få köra en sådan. Alkoholpåverkad får man heller inte vara när man kör ett fordon, vilket gör hela körkortsgrejen mer problematisk för mig då jag alltid är stupfull.


Hon ber sina vänner om hjälp vid flytten. Helst ska de ha en bil och muskler nog att flytta alla hennes kläder och skor. Hoppas bara att hon inte försöker samordna flytten i det tillstånd hon påstår sig vara, jag har nämligen för mig att man inte är särskilt organiserad när man fått för mycket av den "förbjudna frukten". Fast förstås, så fort man fått i sig lite alkohol så är man ju "bäst i världen", detta är något som inträffar om man tillhör kategori 1. Om man tillhör kategori 2? Då går man och surar i ett hörn...

Svettas i Turkiet?

Åh, vad sugen jag blir på att åka på semester när jag läser om Claudias Turkietresa. Hon är i Antalya just nu och jag önskar att jag hittar någon sorts teleporteringsmekanism så jag kan komma dit. Jag var i Turkiet förra året, dock i Augusti och 50 graders värme... Det gör jag inte om. Men att åka vid den här tiden och runt 30 grader låter helt perfekt!

Bitch 2009

Nattis som har Magbloggen är numera min idol. Jag skulle inte kunna säga det bättre själv:

Slarvat inför beach 2009? Vad menar ni? Slarvat? Vaddå? MÅSTE alla banta inför beach 2009 eller? Jag satsar heller på BITCH 2009 då, så länge jag får äta gott och må bra!

När det börjar närma sig sommaren är det som att alla tidningar tänker samma sak, eller förresten vad dum jag är... Tidningar tänker ju inte förstås (hoppas jag i alla fall, man kan ju aldrig veta), journalisterna får i alla fall alltid samma tanke. Hela bunten får helt plötsligt, out of the blue, samma briljanta idé till en artikel... Tada! Hur du får den perfekta strandkroppen! Det konstiga är att detta händer vartenda jäkla år! Jag visste inte att det var förbjudet att beträda stranden om man inte har den där efterlängtade strandkroppen, just det ja, det finns ju inget förbud! Så, summan av kardemumman: dra till stranden precis som du är, njut och må bra, och försök hålla dig sund hela året om istället för att hetsbanta och träna som en guttaperkaboll när sommaren närmar sig.

Ta och skicka in era magar till Magbloggen! Där får du se hur riktiga magar ser ut! Jag funderar på att göra det!

Den ultimata bloggen?

Jag diggar Emma-Lous gravidmage, den ser ut som en basketboll under tröjan. Kanske är det en liten basketspelare där inne?

Om du bara ska läsa en blogg i år så kan du läsa Emma-Lous blogg, som är en sammanslagning av vad de flesta andra bloggar skriver om - bebisgrejer, mode, skönhet, hårstyling, mat... You name it! Om hon lägger till motorsport, fiske och teknik så kan alla andra bloggar lägga ner... Fast det vore ju ingen bra idé, för vad ska jag då skriva om?

Kompensation för den "för lugna kvällen"

Det låter som att denne kille hade en riktigt trevlig kväll igår:

Jag lyckades med att ... inte fyllekäka för en hel bataljon, inte galendansa och bryta folks armar, inte förolämpa någon djupt

Det verkar vara en framgång för honom, men för att det inte ska vara för bra så funderar Matiss på:

får nästan ge mig ut och röka gasol med yrkesmördare, dricka min kroppsvikt i kir och riva stadshus ikväll för att kompensera

Nja... kanske han borde vara nöjd med sig själv och ha en lika trevlig kväll som igår istället. Yrkesmördare är nog ganska svåra att hitta, beroende på vilka kretsar man umgås i förstås. Det finns ju dessutom alltid en risk att få en av stadshusets stenar i huvudet...

Stinke-stånka och hatobjekt

547868641a34ca8548ccd75a41bdce57.png

Kan du gissa vad boken handlar om?


Gravid av poolvattnet?

Bloggaren på Zvammel tycker att mamman som stämmer en poolägare för att hennes dotter blivit gravid i poolen borde leta efter en mer naturlig förklaring till dotterns graviditet än att spermier skulle funnits i vattnet. Det fanns kanske rentav en söt kille som den trettonåriga tjejen råkade komma för nära? Det andra alternativet vill jag inte tänka på, stackars tjej i så fall, om hon blivit våldtagen och mamman tror att det kommit av vattnet...

Tänk om det är så, att en vuxen kvinna, på allvar tror att man kan bli gravid av att bada i en pool? Nej, det kan man väl ändå inte tro?

Läs tidningsartiklen här. Nej, har man hört på maken! Tänk om det vore så, då hade det nog inte funnits många kvinnor i bassängerna. Snart blir man väl gravid av att titta på en penis eller kanske räcker det att bara vara inom en mils radie av en man? Det kan till och med vara så att det finns fria spermier i luften som gör allt för att leta sig in och befrukta ett ägg... Oj, hjälp! Hur ska man göra då för att skydda sig? Någon sorts vaakumtrosor kanske?

Jackson

Vad tror ni om det här? Var alla dansare? Eller stora fan av Michael? Alla verkade ju kunna dansen. Eller så var de väldigt bra på att härma. Häftigt är det i alla fall. En fågel viskar i mitt öra att Bounce har ett finger med i spelet.


Linda! Slå mig en pling!

Anonym vill att Linda skugge ska slå henne en pling. Detta på grund av att Linda slutar skriva för att satsa på sin pr-byrå, där hon vill hjälpa andra att synas (nästan som Bloggspejaren då alltså...). 

Min tanke: Hur ska Linda veta vem hon ska ringa till? Jag vet inte om "anonym"  får några träffar på eniro...

Jag hoppas dock på det bästa för Anonym, att hon en dag når ut till många med sitt skrivande. Men då kanske hon inte kan vara så anonym längre...

Lexieli vs. dammråttorna

Lexieli verkar inte ha det lätt hemma. Där pågår ett ständigt krig. Med dammråttor stora som hundar och katter som flyr från dem hals över huvud av rädsla för att bli uppslukade av en av de monstruösa fluffmonstren under sängen.

...dags att ta till vårt mest kraftfulla vapen, det enda som biter på de fluffiga monstren. Behold! The furious, most dangerous machine ever! DAMMSUGAREN!

Kanske hon skulle fundera på att dammsuga något oftare än en gång i halvåret? För det lär ta lång tid för dammråttorna att växa sig SÅ stora?

Inte utan min dildo...

Denna kvinna måste ha varit något desperat. Hon kan inte tänka sig att vara utan sin leksak ens under en kortare tid...

- Men om ni skickar iväg den på reparation, får man en lånedildo då?

Läs historien bakomKunden har (inte alltid) rätt.

Sågat lamm

0-535da5510baaf71e4dbbcddc62b4c8c0.png

Sågat lamm. Oj vad sugen jag blev på att köpa detta... Inte.


Identitetsstöld

Vissa personer verkar tycka att det är helt okej att sno andras identiteter. Det har hänt mig, dock inget allvarligt, det var en som kommenterade några gånger som Bloggspejaren i en blogg. En sak som däremot är värre är det som Janina råkat ut för. Janina är modell och tar många bilder med olika fotografer. Någon har snott de bilderna hon lagt ut och gjort en bildddagbok där personen utgett sig för att vara henne. Självklart grunnar Bloggspejaren på varför man gör en sådan här sak... Här är de möjligheter jag kommit på:

  • Personen är besatt av Janina, kanske tror personen att hon/han ÄR Janina.
  • Inget går väl upp emot att bli stämd för att ha "lånat" en annans identitet och tagit bilder som fotografen/modellen äger? Det borde alla få uppleva! Den riktiga Janina sitter säkert och undrar vart hennes identitet tog vägen... när får hon tillbaka den?
  • Någon är trög nog att tro att det är accepterat att låtsas vara en annan verklig person. Ett råd till er som tror det: Om du är så ointressant som person att du måste sno någon annans identitet så kanske du borde klippa dig och skaffa dig ett liv!
  • Kanske är det inte alls någon annan som har skapat kontot på bilddagboken. Janina kanske har gjort det i sömnen... Eller ännu värre; hon kanske har drabbats av split personality disorder då man är två personer samtidigt. Detta skulle innebära att Janina anmäler sig själv!

Shit happens!

I Piastinas blogg hittar jag en rolig grej.

Tyvärr kan jag inte lägga in den här då datorn krånglar men klicka här så kan du se det!


Uppbulkad

Här har vi en målmedveten kille! Han har bestämt sig för att gå ner fem kilo, då han bulkat upp sig för mycket. Det låter som en sådan enkel grej när han skriver det. Kanske har han disciplin nog att klara det på de 6 eller sju veckorna som är hans mål. Önskar jag också hade det... Varför ska godis och andra onyttigheter vara så gott? Och glass är ju perfekt när det är så varmt! Men om man tänker efter så är ju frukt mycket godare än godis och man slipper ångra sig efteråt...

Spejaren på stranden

Som ni kanske märker så är jag precis som alla andra inte hemma särskilt mycket när det är såhär fint väder, kan alltså inte uppdatera något vidare. Men ni får leva med det. Även en spejare behöver lite semester. Mer uppdatering när regnet kommer!

Rösta på mig!

Jag är med i månadens blogg hos Min väg mot bröstoperation med er hjälp!

Rösta på nr. 10 Bloggspejaren!

Juni månads blogg!


...

Har ju helt glömt bort månadens blogg. Resultatet kommer ikväll!

RSS 2.0