Rolig skinka...

0-63b6d50f1bf9b526ad7a2fb4144b5afa.png

Vem rökte den sa du? Fast det syftar nog mer på HUR den är rökt...


Få tiden att gå.

Vill du ha lite tidsfördriv? Kika då in här. Antingen så gillar du det, eller så somnar du... I vilket fall som så går tiden lite snabbare...

Sammanfatta lagboken i ett sms?

Raspberrysmile hinner med en hel del i ett kort inlägg på några rader. Hon talar om hur hon känt sig under dagen, sin syn på religion och gud, vad hon dricker och vad hon ska göra härnäst. Hon skulle kanske kunna sammanfatta lagboken på två A-4  (eller varför inte ett sms, så folk orkar läsa det) så att man vet vad som är lagligt att göra här i världen. Det är ju till exempel tydligen olagligt att länka nu för tiden...

Raspberrysmile somnar lättare om hon tittar på tv innan hon går och lägger sig. När man börjar komma till sig i åren så räcker det att titta på tv i fem minuter innan ögonlocken blir tunga och man somnar på soffan... Raspberrysmile håller sig alltså vaken när hon tittar på tv och går och sover efteråt. Helt plötsligt känner jag mig väldigt gammal trots mina ringa 23 år, jag är ju så klart en av de som tuppar av så fort tv-bilden når syncentrum i hjärnan...

M

0-78a6ee63b7cae213439bb07e2f70cc4a.png

När jag var mindre så blev jag "så hungrig" varje gång jag såg ett McDonalds-M...


Flyga med flax

Madame du Pont har många bra tips för dig som ska ut och flyga. Först skaffar du dig ett par vingar, sen flaxar du snabbt.... Nej, nej! Inte så, flyga med flygplan såklart! Hon har många bra knep för att få flygbiljetterna billigare helt enkelt.

Rösta

Glöm nu inte att rösta i juni månads blogg! Röstningen pågår fram till den sista juni!

Sol och bad!

Allt för många som tar ledigt från bloggen idag till fördel för sol och bad. Så jag tror att jag gör samma sak! Hörs i eftermiddag!

En som ska bada är Emmutch, Det blir poolen för Emmutchs del. Blir nog poolen för mig med idag, imorgon världens härligaste sjö!

Vad jag tycker om ändringarna på Emmutchs blogg? Vet ju inte hur det såg ut innan, men på min skärm är texten extremt svår att läsa. Testa med en mörkare textfärg!

dålig uppdatering

0-3d6f2b35d3a76be8f48d6145c3548aac.png

Har varit dålig med uppdatering nu pga att jag ligger halvt i koma av den där förbannade jäkla huvudvärken som envisas med att jämt komma på ovälkommet besök... Känns som nån klyvt huvudet i tu... Återkommer när jag är bättre.


Olagligt att länka?

Det här är ju bara knäppt. En man åtalas för att ha länkat. Ska man inte få göra det heller nu? Vart är vi på väg? Visserligen har han länkat till en sida där man kunde se på en match som Canal + hade rättigheterna till. De upptäckte det och stämde honom. Borde man inte stämma de som innehar sidan han länkade till? Det värsta är att det är hela två år sedan han lade ut länkarna, och de stämmer honom nu. För två år sedan hade man inte börjar inskränka internet på det sätt som görs idag, då skulle man nog inte kunna tänka sig att det en dag skulle kunna anses vara olagligt att länka...

Jag tror inte det står någonstans att det är olagligt att länka. Skulle de ändra det skulle jag få lägga ner. Eller så skulle jag vara den mest kriminella personen i bloggvärlden.

Så här skriver man på bloggen Opassande:

Definitionen håller på att sättas misstänker jag — det kan komma kallas “medhjälp” till brott när man länkar. En betydelse som nog inte många riktigt tänkt sig. Medhjälp stavas ä-n-d-a-m-å-l-s-g-l-i-d-n-i-n-g, bara så ni vet. Vem vet hur långt begreppet kan tänjas. Vi vet dock att stretchning pågår för fullt och slutmålet är att göra internet oanvändbart för “löst folk“.

Oj, nu länkade jag igen... Hör redan sirenerna på avstånd...

Förstoppad av te

Bloggaren på Brutala bloggen har ett problem. Nämligen följden av tedrickande... Förstoppning... Grejen är den att hon gärna skulle vilja kunna dricka te utan det lilla problemet, hon undrar också om hon är den enda som blir förstoppad av te.

Eftersom jag inte vill ha en massa förstoppade läsare så kan jag upplysa Jennie och er andra om att te är vätskedrivande och att det antagligen var därför hon blev förstoppad. Så se till att dricka extra mycket vatten i samband med tedrickande så ska det nog gå bra! En kopp te - drick två glas vatten!

Sluta inte dricka te! För om man tar bort T så blir man försoppad istället! Och det är inte särskilt kul det heller...

Flopplistan

Ska du ut och resa? Kolla då in Johannas Flopp/tips lista. Här listar hon olika semesterfloppar som hon råkat ut för och du får många bra tips! Några av punkterna:
Förklaringen till punkterna och mycket mer hittar du här!

Det skulle varit riktiga straff istället!

Man kan inte ha roligt hela tiden. Eller, ja, det som är dömda till "vård" verkar kunna det... Läs detta hos Märta-Li.

Bloggvärde

Det finns en sida där man kan kolla hur mycket ens blogg är värd. Jag undrar vad de baserar det på... Skulle jag då kunna sälja min blogg för denna summa?

Min blogg är tydligen värd 24 069 kr...

Vill du kolla vad din blogg är värd? Klicka dig in här!

30 kilo på en månad

Anette har ett av de där problemen som alla kvinnor har. Att gå upp för lätt, äta för mycket, gå för lite och gå ner långsammare än en snigel... Hon har dock en manlig vän som gick ner 30 kilo på en månad! Hon funderar på att köra på hans diet ett tag.

Jag undrar vad det kan vara... För att gå ner så mycket kan man ju inte äta speciellt mycket, motionera hela tiden och antagligen gick han i sömnen också... Kanske amputerade han ett ben kombinerat med fettsugning, då försvinner många kilon. Kanske var han rent av kroppsbyggare och slutade med träningen, därmed förtvinade musklerna, muskler väger mer än fett!

Vad vet jag? Någon som har några idéer?

Känsliga tittare varnas

Min första länk till en annan blogg finns i detta inlägget. Det är den äckligaste blogg som finns. Jonna visade denna blogg för sin mamma. Hon spydde rakt ut.

Förlåt mamma, jag trodde du skulle tycka de va kul...

Har du en äckligare blogg? Kom då ut i garderoben och låt Bloggspejaren se... Om jag vågar.

Dagens citat

Varför har man en Skoda utan ljuddämpare? För att blinda personer ska tro att man har en häftig bil... /Min sambo och jag

Rösta om vem som blir månadens blogg!

Nu har jag valt ut några bloggar som är med i omröstningen om vem som blir månadens blogg! Vinnaren hamnar i min meny som Juni månads blogg och får ligga kvar där ända tills juni månad nästa år!

För att undvika fusk så måste man skriva med antingen blogg eller mejladress! Om jag märker att det kommer många röster från samma IP-nummer så kollar jag upp extra noga. Om det är fler än en anonym röst från samma IP så räknas bara en röst.

Här kommer bloggarna! För att rösta skriver du en kommentar till detta inlägget med numret på den du vill rösta på. Blev du inte vald? Lugn, det kommer fler månadens blogg, och dessutom kan jag ju skriva om er ändå!

1. Egoinas värld


2. Bea - Mios mamma


3. Mitsukononame


4. Hannele - mamma till Kevin


5. Nicole Bambi - fotoblogg


6. Mary Caroline


7. Yozephine


8. Razztheazz - Sveriges mest personliga blogg


Bröst som bringar lycka önskas!

Titta på den här bilden:


Dessa bröst tillhör en 18-årig tjej. Brösten bringar henne inte mycket lycka, hon mår väldigt dåligt av dem, och allt hon önskar är att kunna göra dem lika stora. En sådan operation kostar ungefär 50 000 kr. Nu sparar hon pengar till en operation och har startat en blogg som kanske kan bidra med en del. Självklart vill jag hjälpa henne att få fler läsare och därmed bidra med några extra slantar till operationskassan!

Bloggen heter Min väg mot bröstoperation med er hjälp!

Kriget mot telefonförsäljarna

Angående det här inlägget så tipsar Mel om några inlägg som handlar om telefonförsäljare. I det första inlägget kan man läsa om hur man schabblar bort telefonförsäljare på ett ganska seriöst sätt. Du kan ta över samtalet och kräva detaljer om vem de egentligen ringer för och hur de fick tag i ens nummer, det gäller att ställa många frågor, de har ofta ett visst antal samtal att ringa i timmen. Om de ringer och vill erbjuda ett telefonabonnemang så säger du:

Vänta ett ögonblick, jag ska bara hämta min pärm (och sätta mig bekvämt i min favoritfåtölj)... Efter det ställer du frågor om minuttaxan till din kompis mobiltelefon i Italien på lördagar och om du kan koppla trepart kostnadsfritt alla tider på dygnet till någon som har Comviq kontant
.


Efter det vill du att försäljaren ska räkna ut summor för varje månad det närmsta året, för du vill ju så gärna veta slutsumman. Försäljaren kommer antagligen tycka att han/hon inte har tid att prata med dig längre, men då påminner du om vem som ringde vem! Ofta ringer de och vill pracka på en gratis kalsonger o s v. Grejen är bara att man (ofta utan att veta det) då även får en prenumeration som man sedan själv måste säga upp. Sådana erbjudanden ska man aldrig ta! Oftast är det bara skit.

I Mels andra inlägg finns det förslag på hur man kan göra på ett lite mer roligt och oseriöst sätt. Varför inte försöka sälja din gamla rostiga cykel till telefonförsäljaren med allehanda argument? Eller kanske läsa upp veckans erbjudanden från ICA-bladet? Att spela dum är ett annat välbeprövat trick, vad är ett bredband? Modem? - hur kan du påstå att jag skulle ha en sådan sjukdom!? Det har inte du med att göra!

En annan bra teknik för att slösa bort försäljarens tid är att gå ett ärende; vänta! Det knackar på dörren/måste ta upp barnet ur spjälsängen. Sedan lägger du telefonen och går och kokar kaffe eller något annat du gjorde innan.

Bara precis lagom länge för att försäljaren ska orka vänta. Skulle han eller hon trots allt ha lagt på luren kan man alltid irriterat ringa personens företag och säga att deras försäljare slänger på luren mitt i samtalet.

Efter att ha läst det här så förstår jag att det pågår ett krig mellan "telefonförsäljarna" och "bortschabblarna". Vem som vinner är oklart, det finns många lättlurade personer där ute i telefonnätet. Kanske kan jag genom att uppmärksamma Mels tips stärka "bortschabblarsidan", då kanske vi har en chans att vinna.

Läs gärna kommentarerna till Mels två inlägg, där var några roliga grejer!

Månadens blogg

Glöm inte kika in imorgon! Då väljer jag ut några bloggar som är med och tävlar om månadens blogg! vill du nominera någon? Gör det här!

Amatörmidsommar är inget för Markus

Markus påstår att han börjar bli för gammal för midsommar, hur kan man bli det undrar jag? Midsommar kommer man inte undan, hur gammal man än är, så länge man inte flyr landet. Men efter att ha läst det här så tror jag nog att jag fattar vad han menar. Det han vill säga är att han börjar bli för gammal för "amatörmidsommar" och kör nu "gammelvarianten", den gillar jag.

Imorgon är det då amatörernas afton - Midsommar! Det kommer att vara fyllor, våldtäkter, slagsmål, rattfyllor... folk som inte kan hantera alkoholen kommer att överkonsumera den. Inget för mig. Jag har blivit för gammal. Jag har haft min beskärda del av midsomrar. Nä, för mig blir det istället en lugn och avslappnad Midsommar med goda vänner, god mat och gott vin. Moget va?

Kanske är Prinsessan Liljekonvaljemös vänner just detta som Markus pratar om - amatörer. Kanske borde hon skaffa sig vänner som kör på Markus linje?

Mel tipsar om denna videon från Youtube. Kanske är detta den rätta definitionen på amatörmidsommaren?


Midsommar i helvetet

Prinsessan Liljekonvaljemö efterlyser mogna vänner och ett nytt liv. Då det detta året var "En helvetes jävla midsommar" och hennes "20-årsdag sög så in i helvete" tycker man ju att hon åtminstone kunde få det hon önskar sig.

Okej det är midsommar, då kan man göra barnsliga och dumma saker, men det här var bara så himla omoget och tramsigt.

Själv sitter jag och funderar på vad de så kallade vännerna har gjort. Har de hoppat runt som små grodor runt midsommarstången? Satte de eld på den? Red de på ponnys och fick sina ansikten målade som tigrar och fjärilar? Ingen vet, förutom Prinsessan Liljekonvaljemö själv, för vännerna var troligtvis så fulla att de inte minns det...

Roliga kisarSå söt!


Haha, som kisen ser ut!


Klockren!

Epidemi i bloggvärlden

Det verkar gå någon sorts konstig epidemi här i bloggvärlden. Var inne på Emelies blogg och kollade runt, efter att ha sett några bilder så slog det mig! Detta verkar vara smittsamt! Kolla här, och här, och här!

Vad är det som får oss att knyta ihop munnen i något som skulle kunna förställa en stel puss men som egentligen får oss att se ganska knasiga ut? Jag gör det med ibland, precis som du, och du och du! Kanske läker epidemin ut av sig själv, men tänk om 50 år när de tittar på bilder från idag. Den lilla flickan frågar sin mormor; "Men, mormor, varför såg du ut som en fågel när du var liten?".

Var det denna jänta som myntade "modet" tro?

Designa din blogg

Har du lite problem med bloggdesignen? Får du inte riktigt till det? Gå in på designadinblogg.se, där står allt du behöver veta! Det finns information om allt från hur du lägger in en header till hur du gör ramar runt sakerna i menyn. Och lite annat smått och gott förstås. Det finns utförliga beskrivningar om hur du går tillväga bland stilmallar och kodmallar och allt vad det heter. Det finns till och med bilder som är till stor hjälp när du ska hitta rätt ställe bland HTML-koderna.

Jag vet! Jag borde hänga där lite mer. Vill ju förändra designen, men väntar tills jag vet hur jag vill ha det. Vill ha det stilrent och med ungefär samma färger, fast lite proffsigare. Ojdå, jag är ju korkad, först påstår jag att jag inte vet hur jag vill ha det, sen talar jag om det... Okejdå, jag vet inte exakt hur jag vill ha det...

Kan inte telefonförsäljarna dö ut snart?

Diva har väl ungefär samma problem med telefonförsäljare som många andra. De vägrar ge sig, upprepar sina argument till det blöder ur öronen på det stackars offret... Själv råkade jag ut för en som jag tjabbade med i nio minuter, han trodde till och med att jag ville ha skiten, trots att jag sa nej. Jag måste bli bättre på att lägga på luren...

Tänk om man såg en BMW som exempel " Oj de kostar bara 250 000 nu och annars 270 000:-, så vi slår till direkt. Man kan ju inte köpa allt bara för att det är billigare än vad de brukar vara, eller? Gör ni det?

Om man hade tänkt så här om allt så hade man blivit som tanten som köpte 20 burkar kattmat för att det var så billigt. Hon hade ingen katt...

Vilket namn! Haha, vila i frid

3c38d85dfeee5918c797f6dcc2aef1df.png

Vilket namn! Haha, vila i frid... Jag kan inte logga in på bloggen. Något är fel. Så detta är ett mms. Får se när det ordnar sig.


No comment nessesary...

0-61c668b9370afbe90dff0138592a38bc.png

No comment nessesary...


Super monstret under sängen?Micaela
krökade som ett litet monster i helgen. Min fråga är: Hur krökar ett litet monster? Jag har då aldrig sett ett som super. Visst har jag monster hemma, men de är nykterister. Tre stycken, två av dem har fyra ben, päls och säger mjauu... De föredrar vatten och torrfoder. Det tredje däremot bor under sängen, och ibland på toan... Detta monster vill helst dricka blod, alternativt tugga lite på en fot om det får chansen. Kanske borde jag sätta en flaska starksprit under sängen. Då kan jag i alla fall sätta ner fötterna på golvet och våga mig ut på toa - för då ligger ju monstret avtuppat under sängen...

Månadens blogg!

Glöm inte nominera din eller någon annans blogg till juni månads blogg!
Det gör du här!

Terminator K-9LIV


Denna kise har nog tittat för mycket på Terminator!

Roliga ortsnamnRegntass
har hittat en massa roliga danska ortsnamn:

Bögelund, Bögeborg och Mesinge. Men det slår ju inte de som Anja hittade förra året: Knullen och Knullevej. Vi hittade i och för sig Ballen på Samsö.

För att få flytta till Mesinge måste man säkert göra ett personlighetstest som intygar att man verkligen är tillräckligt mesig för stället. Undrar vad de hittar på i Knullen och på Knullevej? Hur ser de förresten ut i Ballen?

Några svenska roliga ortnamn:
 • Böglarehult
 • Gökalund
 • Djupröv
 • Frufällan
 • Pattebo
 • Mensträsk
 • Porrarp
 • Sextorp
 • Negerbyn
 • Ryckepungvägen
 • Sexdrega
 • Snopptorp

Vadå för naturprodukter?

Kolossal bajskorv!Varför associerar jag detta med number two? Alltså sådant som hör hemma i toan...

Mitt allra första bloggtips var förresten något som har med det att göra. Bajsdagboken... VARNING för äckliga bilder! Helt stört! Det knäppa är väl att hon har haft 52 besökare som sett hennes exkrementer, bara idag...

Stäng ner skiten! Som min syster sa...

Håll ut!

Bloggspejaren har fullt upp! Det händer något speciellt nu i helgen. Så därför är uppdateringen inte den bästa. Men håll ut! Det artar sig snart igen!Ni kan ju läsa min tidigare inlägg! De från mars och april rekommenderar jag varmt!

Laughing my ass off!
Här har ni dem

De bloggarna jag skrev om igår är:

Roliga skyltarRoliga skyltar! Här finns hur mycket som helst att skratta åt så jag vet inte ens om jag behöver dra något exempel. Här finns allt från rädslan att själv bli styckad i butiken till gastrosan om frugan käkar för mycket julmat. Ibland är det roliga själva kommentaren till skylten.

Pensionärer och tåg är ett ganska så mystiskt bloggnamn. Här bjuds man på vardagsproblem som när T9 ersätter ord den inte känner igen: "Jag undrar vad folk trodde när jag skrev att jag inte kunde svara på deras samtal för att jag såg på en av mina favoritfilmer - När Janne Tystnar." Du får också läsa om den nya  "Youtube Station 11" för folk som vill (och inte vill) spendera maximalt med tid framför Youtube. Petter säger själv att han tagit bort ca 50% av inläggen eftersom de ska ges ut i en bok senare i år. Antagligen finns det snaskigaste och roligaste i boken. Självklart kommer jag att köpa den!

Jag kan ingenting om politik. Jag är hårdrockare.

Vilken som är den bästa? Avgör själv!

Gör som Kenza, Bella och Kissie

Jag har hittat bästa bloggen! Och en till som är väldigt rolig! Vilka det är får ni reda på imorgon.

Vilket onödigt inlägg det blev nu då... Jag skrev för att berätta att jag talar om någonting imorgon... Haha, men det är ju så de gör, de där storbloggarna.

Det är ju som att ringa tandläkaren och säga att man ringer om en kvart...

Unga mormorbloggar

Är det en ny trend månntro? Det har ju poppat upp så många ung mamma bloggar så jag kan inte hålla räkningen. Angel har förmodligen varit en ung mamma en gång i tiden, men då fanns det inga bloggar. Därför gör hon slag i saken och är en ung mormor bloggare istället. Men det är ju nästan ännu coolare?!

Fem barn och ett barnbarn innan man fyllt 37 är då inte dåligt...


Göra slag i saken... vilket konstigt uttryck...

Agnetha har lite av varje

Agnethas blogg bjuds man bland annat på det här:


Kommer du ihåg när mamma sa att man inte skulle ta emot karameller från främmande människor ? Var det honom hon syftade på då ?Man kan också läsa om olika roliga (omtolkade) lagar, som den här:

Historien upprepar inte sig själv, det är endast historikerna som upprepar varandra. /Första regeln i historia

Det här, vet jag inte om jag vågar lägga ut... Säg aldrig till en kvinna att hon INTE kan grilla. Varför? Här har du anledningen...

Spionera mera!

Vad har hänt med mina kära lärjungar tro? Inte ett inlägg på hela dagen... Börjar fundera lite på vart Agent X håller hus. Hittills är det bara Agent Y som varit aktiv i bloggen. Vet att det kan vara lite traggligt att vara spion men att sjukskriva sig redan innan man har börjat är väl lite att ta i?

Sitter fortfarande och funderar över designen. Kan ju beställa en, men då måste man ju veta hur man vill ha det... Tack för tipset Sofia!

Design och månadens blogg

Jag funderar på en ny design... Något enkelt, med ungefär samma färger. Fast proffsigare. Mitt problem är att jag inte är så proffsig när det gäller designen. Någon som kan sånt?

Nu kan ni nominera till Juni månads blogg! Skriv en kommentar till det här inlägget! Jag kommer välja ut några bloggar som ni sedan får rösta på!

NOMINERINGSTIDEN ÄR UTE!

?

Sandra kan varken schamponera håret eller skala ägg nu för tiden. Det ser hon som ett tecken på att hon lyckats. Lyckats med vad? Ja, gissa det ni.

Mums Whisk...as

Har ni katt? Äter katten mjuk mat på burk?

...otroligt sugen på att äta en kattmatsburk själv. ... nu får jag nästan binda fast mig själv för att inte äta! Det luktar såååå gott! Hela magen kurrar och det verkligen vattnas i munnen!

Känner ni igen er? Jag har en sambo som funderar lite i samma banor, det gäller dock torrfodret. Nej, han har inte smakat... Om Bea smakade? Gå in här och kolla själv!

Ett litet tips: Ät inte kattmatsburken, den är lite hårdsmält. Nöj dig med kattmaten.

Vila i frid

Detta är ett inlägg där det skulle vara helt fel att ens försöka vara rolig. För detta är inte det minsta kul.

I fredags kväll skrev Thres sitt sista inlägg på sin blogg. Ett inlägg som i skrivande stund har 1338 kommentarer, och nya ramlar in hela tiden. Anledningen till detta är värre än någon kan tänka sig. Anledningen är att Therese blev mördad på lördagskvällen (eller natten till söndagen).

Två 16 åringar sitter anhållna misstänkta för mordet, en kille och en tjej.

Jag vet inte vad jag ska säga. Det är sorgligt. Tänker på hennes familj och vänner, vilket h-lvete de måste genomleva nu.


Nej, men usch. På forumet Flashback har man startat en tråd där man försöker utröna vad som hände där i skogen... Massor med folk som går på samma skola som Therese och de misstänkta skriver vad de vet. De lägger ut bilder på de de tror är de misstänkta, adresser till deras bloggar, facebook, bilddagbok o s v. Var inne på den misstänkta tjejens blogg. Folk har kommenterat, hemska kommentarer.  Eftersom jag inte vill bidra till fler sådana här kommentarer i flickans blogg så länkar jag inte till henne, men här har ni några kommentarer:

Äckliga HORA. Du är Sveriges mest hatade person just nu, tillsammans med din pojkvän då förståss. Vore kul om du bloggar från fängelset sedan. Tack för en värdelös blogg! / Micke

äckliga jävla kräk! brinn i helvetet för fan! mördare mördare mördare mördare mördare.. hörde du inte? .. MÖRDARE!!!!

folk är ute efter dig.

Vad hände med oskyldig tills motsatsen är bevisad? Jag försöker inte skydda någon, men tänk om de är oskyldiga. Hur kommer deras liv se ut sedan då?

Låt polisen sköta sitt jobb. Denna så kallade utredning leder ingenvart eftersom ingen har fakta. Om ni nu skulle ha något av värde att berätta så gör det hos polisen och inte på internet.

Förevigade i menyn

Ni har väl sett den nya länken i min meny? Mina Lärjungar. Då Bloggspionerna hävdar att jag är deras Guru så känner jag mig hedrad och kan inte annat än att länka dem för evigt i min kära meny. Det är inte många som får äran att hamna där inte! Annars händer det bara om man blir månadens blogg.


Bloggspionerna                            Detta skulle då vara jag (Gurun)
                                                      Behöver nog skaffa en rakhyvel,
                                                      Börjar bli en aning skäggig...

Fulast på denna jord...

det är fult att snoka!
Skrivet av sandra 2009-06-08 kl 13:42


Detta skriver Sandra i Bloggspionernas blogg. Herre jösses vad snorful jag måste vara nu då! Sedan jag startade bloggen den 24e mars så har jag skrivit 342 inlägg! De flesta efter att ha snokat i någons blogg. Så här frånstötande borde jag vara vid det här laget...


Kanske borde jag byta presentationsbild...

Vad är det förresten? En perser-gris?

Bloggspionerna tar över bloggvärlden

Nu finns det ytterligare några spioner här i bloggvärlden! Bloggspionerna kallar de sig. Så här skriver de på sin blogg:

Hyllad guru...
Klart som korvspad så var vi inte först med att spionera på andras bloggar. Vi fick idén från Bloggspejaren, men vi ansåg att Metrobloggen borde få ha sina egna spioner. Så här finns nu vi Agent X och Agent Y. Vi spionerar i era bloggar och skriver om det som är värt att skriva om..


Metrobloggen hade förstås också spioner redan innan, Småbloggskommentatorn t.ex., dock så gör hon inte riktigt samma sak som mig och nu då Bloggspionerna. SBK kommenterar bloggar och vi återberättar från bloggar.

Kul att jag har inspirerat andra! Om vi är konkurrenter? Haha, nej, jag tror nog att det finns bloggar vi kan snoka i så det räcker och blir över...

De startade sin blogg för två timmar och tio minuter sedan. Är jag snabb eller?

Elak mot aktern?

Den här bloggen är så ASGRYM att min bakdel får dånvimpen och springer och gömmer sig.

*AS = stjärt, bakdel, bak, ända, säte, stuss, rumpa, gump, akter, häck, arsel, röv; svans

*Grym = 1 elak, omänsklig, inhuman, hård, hjärtlös, obarmhärtig, skoningslös, brutal, barbarisk, tyrannisk, bestialisk, mordisk, hårdhjärtad, känslolös, känslokall, kall; hemsk, svår, fasansfull 2 (vard.) mycket skicklig, väldigt bra (motsatsord: barmhärtig)

Eller så är det bara ett uttryck för att bloggen är mycket bra... Vilket kan det vara? Jag tror nog att min bakdel kan komma fram ur garderoben nu i alla fall. Det var ingen fara på taket.

* Synonymer.se

Kladd i byxan...

Ojoj, inte visste jag att man kunde få Risifrutti i haremsbyxor...*  Trodde det kom i en plastburk... Så klart var det inte det Gabriella menade när hon skrev inlägget. Det är bara jag som gillar att missförstå...

* (eller som jag kallade det när jag var mindre - Jasminebyxor... eftersom Jasmine i Aladdinfilmerna hade sådana)

Det kliar...


Hittade denna hos Piastina. Fy attan vad den lär klia! Har en Lovikamössa, den är varm, men kliar lite. På huvudet är den helt okej. Men bara tanken på en Lovikabikini ger mig klåda...

PMS is a bitch

Om jag vore Angelica så skulle jag krypa upp i soffan med en varm filt och titta på film. Hon ska nämligen snart ha mens och har alla de där trevliga symptomen... Chokladkrängning, ångest, sockerbegär, trötthet, illamående, beröring är som tortyr och tuttarna värker, och känns för stora...

Hmm, vad är det för fel på mig? Det där med chokladen, tröttheten, sockerbegäret och tuttarna besvärar mig hela tiden...

En del tjejer får mycket värre symtom före mens än vad jag får. Har till och med hört om att PMS använts som en förmildrande omständighet vid vissa brott. Då måste man ha jävligt stark PMS!

Ojdå, förmildrande omständighet. Jaha, ni kvinnor som läser, då kan ni ju göra vad ni vill och sen skylla på PMS! Eller? Undrar vilka brott det handlar om? Chokladsnattning? Misshandel av kelen pojkvän?

The truth is out there...

Freeze kisemeeze!

Som ni kanske märkt så har jag under ganska lång tid inte ens haft tid att vara rolig. Jag har helt enkelt annat att sysselsätta min hjärna med just nu. Kanske kommer humorn tillbaka, men just nu får ni nöja er med det som bjuds. Denna videon fick i alla fall mig att skratta! Hittade den hos Piastina.Kommer ni ihåg Röda Lyktan där man skulle springa fram till en vägg, en stod där framme vid väggen och sa; ett, två, tre, röda lyktan!, under tiden det sas fick man springa framåt, men när personen vände sig om var man tvungen att stå helt stilla, rörde man sig så att personen såg det fick man gå tillbaka till start. Den som först kom fram till väggen vann. Undrar om inte katten leker denna leken...

PenisYes! Lyckat!

Inte visste jag att de säljer...

2d9c595e5437b85f72d8d899d1ab11ef.png

Inte visste jag att de säljer slampor på donken...


Vad är det förresten som är slut?... Det är ju bara vitt... Smart...

 


Hjälp?!

Läs detta inlägget: Mördare, våldtäktmän och pistolskott. Sedan går du in hos Storstadspojken och läser detta inlägget. Jag hade med blivit rädd om jag känt mig så förföljd (av en okänd man) som den stackars tjejen måste gjort...

Oops, I did it again

Nu var det andra gången jag höll på att posta ett inlägg här som egentligen skulle till min privata blogg... Första gången så publicerade jag det till och med. Men jag tror inte att någon hann se det...

Haha, detta är ju inte den officiella videon. Men kolla killen i bakgrunden. Hahaha! Weird Al - White and Nerdy.Vill du se originalvideon så gå in här!

Bloggspejaren är kär!

Har ni sett vilken fin design Claudia har på sin blogg nu?! Jag är totalförälskad!

Rosig tårta

Linda är på jakt efter en konditor som kan göra hennes bröllopstårta. Det går trögt då alla hon frågar hävdar att de inte kan göra denna underbart vackra tårta... Precis som Linda så tycker jag att själva tårtan inte borde vara så svår att göra. Kruxet är nog att få till rosorna.

ZzZzZzZzZz...

Vi människor kan tydligen inte göra någonting utan teknikens hjälp nu för tiden. Nu ska Nintendo utveckla ett spel som ska hjälpa oss att somna... Undrar hur det kommer se ut? Kanske ska man räkna en massa får som hoppar över ett staket... Jippie... Eller så blir man hypnotiserad till sömns av en sån där snurrande svartvit spiral ni vet.

De sa hon té

Jag vet att uppdateringen suger, precis som allt plugg jag har att göra nu...

Ni får slå mig (haha, det kan ni ju inte... bara de som vet vem jag är), kommentera sönder bloggen, gör vad ni vill. Jag kommer tillbaka med full styrka i sinom tid. Alltså några dagar.

Jag bjuder på denna så länge (lite barnförbjuden är den):


Jag undrar vart Slickepott och l

7e5ff0c8c000ec8f21e339ee32407a.png

Jag undrar vart Slickepott och lilla vicke vire håller hus...


Spökhus?

Smeten har haft en konstig kväll. Det började med en öl, en cykeltur och stadsparken. Så långt helt normalt. Sen hände det konstiga:

...helt plötsligt höll jag en tjej i handen på väg upp för en trappa i ett gammalt, övergivet hus. Helt plötsligt så håller jag en kille i handen istället, på väg ner för de där trapporna.

Blacking out? Gammalt övergivet hus får mig att tänka på the Grudge, säker på att tjejen i trappan inte var Kayako? Kanske var killen Toshio?

Hon kom i alla fall ut ur huset helskinnad, så det var väl inga spöken där...

Smeten har börjat presentera sig som smeten (för mycket bloggning)... Jag känner igen det, vet inte hur många tentor jag börjat skriva min mejladress istället för mitt namn. Eller mitt andra alter ego på en annan blogg... Tror inte lärarna skulle fatta vems tentan är då...

Maj Månads blogg!

Tadatadatada! Maj månads blogg är.....


Spänningen stiger.... Eller som hon själv sa:

- Mina tummar börjar bli blå... ;)
Helena läggs in som maj månads blogg i min meny. Där ligger hon kvar i ett år!

Månadens blogg

Sorry, det finns en hemsk åkomma som kallas huvudvärk som drabbade mig igår. Därför blev det ingen månadens blogg då. Vinnaren presenteras ikväll istället!

RSS 2.0