Aktiva listan

Jag har länge undrat hur Aktiva listan fungerar. Eftersom vissa som är med kanske bara uppdaterar en gång per dag. Har läst om många som undrat varför de ej kommer på listan då de uppdaterar mer än Kenza som ligger högst upp.

Om det sitter det nån stackare och uppdaterar 20 gånger om dagen för att komma med så kan du sluta med det och skaffa dig fler aktiva läsare istället. Jag har nämligen frågat Karin Olofsson som är redaktör på blogg.se och av henne får vi det här svaret:

Det är en formel som räknar ut och uppdaterar sig själv några ggr per dygn. Kan den inte exakt men baseras ungefär på antal kommentarer man får.

Detta är ju bra ändå när man tänker efter, för tänk om det är nån som spammar sin blogg med strunt bara för att komma upp på listan, då skulle det inte vara någon mening att ha listan för fem öre. På det sättet det är nu får vi se omtyckta bloggar på listan istället!

Hmm... är Bloggspejaren inte omtyckt? (Bloggspejaren ligger ju inte på listan...) Haha.... fast det finns ju förstås betydligt fler omtyckta bloggar än de som ryms på listan ;)

Bajsbikinin...

Märta-Li hittade sin gamla bikini i källaren.

Bajsbikinin kallar jag den, mamma vet varför, det var när hon och jag låg ... och solade förra sommaren... Jag har ju ganska mycket problem med magen ... och jag tänkte jag skulle göra något åt gaserna i magen bara, lätta på trycket ni vet. Så hände en olycka, och precis när jag säger till mamma att jag har råkat bajsa i bikinitrosan hör vi MEN HALLÅÅÅÅÅ, och min svärfar kommer runt hörnet, ska ta sig en liten fika.

Ja, nu är det inte längre bara Märta-Lis mamma som vet varför. Läs resten av historien här! Jag skrattar ner mig... Tack Märta-Li för att du bjöd på den!

På ålderns höst

Frida läste inlägget om nostalgin, så här skriver hon om det:

Jag är ju med i den kategorin så jag läste inlägget och kom fram till att.. jag börjar bli gammal! Haha

Känner ni igen er? Ni läste också OKEJ, tuggade Hubba Bubba, älskade Nick Carter i Backstreet Boys och spelade snake på den senaste mobiltelefonen Nokias 3210? Och det värsta av allt, de fruktansvärda Buffaloskorna som varannan människa gick omkring i. Usch! Eller tamagotchis, vad var meningen egentligen? En liten manick som pep när den var hungrig. Ändå hade alla en!


OKEJ läste jag (planscher!), Hubba bubba var självklart, Brian var min favorit och mobilen var en 3310 (dock i början av 2000-talet, innan dess hade jag en relativt klumpig motorola). Buffaloskorna är jag glad att jag slapp (behövde liksom inte bli längre än jag redan var). Tamagotchi hade jag med, en sköldpadda som hette Karl-Gustav (eftersom han inhandlades på Karl-Gustavsdagen, såg ut som den på bilden fast grön), han åt, sket, sov och lekte. Ibland dog han och då fick man starta om från ägget igen...

Usch ja vilka gamlingar vi börjar bli!... Hur ska det gå nu när 80-talisterna börjar bli gamla redan? Det finns ju inte tillräckligt med hemtjänstresurser eller platser på äldreboenden... Det skulle ju i och för sig kunna lösa jobbkrisen...

Varför den höga kepsen?

Bergochdal undrar vad som är grejen med höga kepsar. Nu ska jag tala om en sak för er: det undrar jag också!

Är det meningen att man ska kunna förvara något där? eller ska det symbolisera status...stor hjärna, ungefär?
Vad är meningen med extra höjd på kepsen? Jag kan förstå det om man ser ut som en i De tre vännerna och Jerry.Kanske är det för att man ska se längre ut? Det finns ju många som har komplex för att de är korta. Vi kan ju dra det ännu längre och göra en koppling till den höga hatten, varför har man hög hatt? Eller hade kanske är rätt benämning. Jag tror att de flesta skulle svara att de hade det för att vara fina. Kan det inte vara så med den höga kepsen också? Även fast den är lite mindre "fin".

Framsidan

Jaha, då har jag hamnat på framsidan. Och nu är det över. Över och över, jag kanske hamnar där igen ;) Förhoppningsvis har några av er fattat tycke för bloggen och kommer tillbaka fler gånger. Läsarna är ju en stor del av en blogg. Dessutom är det ju stor chans att jag skriver om just dig om du läser och kommenterar.

Några av mina mest trogna kommenterare är Michi, Janina, Sazdarlings och Linda Frisk. Kanske blir du en av dem?

Fina designer till salu

Liddie tipsar om sin utförsäljning av bloggdesigner. Hon har hela sex stycken ute nu. Någon av dem kan bli din för en billig peng! Jag tror att hon har nån utlottning också ifall du känner för att vinna en. Du kan också beställa en efter dina egna önskemål! Själv är jag rätt nöjd med min, fast visst hade det varit roligare med en proffsigare, men då hade jag velat ha i samma färger som nu i alla fall. Vem vet? Kanske nån dag...

Kristna homofober?

Concordia skulle vilja vara en sån där perfekt människa. En sån där som kan försvara sina åsikter.

Gissa hur många som tror att jag är knäpp när konversationen blir såhär: "Är du kristen?" "Ja." "Men vadå, gillar inte du bögar?" "Jag är inte homofob, jag har inget emot homosexualitet, jag älskar Brokeback Mountain.


Jag trodde inte att man var tvungen att vara homofob för att vara kristen. För mig handlar Kristendomen om kärlek och jämlikhet mellan alla människor. Det är bara en del som inte har fattat det ännu, att det gäller alla människor. Sen kan det ju diskuteras hur pass troende jag är... Men så länge det gäller kärlek och jämlikhet så är jag med ;)

Förtydligande

Nostalgi för sena 80-talister -bloggen vill förtydliga. Och det vill jag med, så jag lägger ut ett citat:

Borde kanske förtydliga mitt bloggnamn lite. Min blogg är ju en 90-talsnostalgiblogg. Den är ju egentligen till för ALLA som minns 90-talet. Själv får jag extremt mycket nostalgi över 90-talet eftersom jag var tonåring då (alltså född i slutet av 80-talet)! Blev det något bättre?

Bloggen heter Nostalgi för sena 80-talister och syftar alltså på de som är födda sent 80-tal, eller alla som minns 90-talet såklart!

Jag sitter fortfarande och funderar på om det är en blogg för trögtänkta människor födda sent 80-tal... Fast det kanske bara är jag som är trög...


Godnatt på er alla härliga människor! Och alla ohärliga med förstås... Hoppas vi ses imorgon igen!


Dagens I-landsproblem

Dagens I-landsproblem står Maxine för:

Faan vad sur jag blir! Det går inte att ladda upp bilder på min facebook och vissa kan man inte ens se!

Hon hoppas att det går senare för hon är helt desperate nu! Snälla Facebook fungera! Jag vill ju inte ha sura läsare... ;) Ni är ju för det mesta så söta!

Peter Stormare i reklam!

Lexieli skrev för länge sedan att Peter Stormare räddade hennes dag. Nu har han även (tillsammans med Karin Olofsson, och självklart alla era kommentarer!) räddat min.
Vickypedia

Vicky fick mig att skratta när hon skrev denna kommentar angående mitt inlägg om det här inlägget:

Hahahahahahaha herregud, är inte grundskolan obligatorisk längre? Visste inte om det var hon eller jag som var full när jag läste det där XD


Mean little kitty

Haha, jag kan inte hjälpa det, men jag tycker denna är bra! Tycker att han liknar Sylar i Heroes lite (fast lite smalare ögonbryn). Och, nej jag syftar inte på katten...Jag ska försöka svara på så många kommentarer jag kan sen!

Med fritids till Christiania?

När Martina var 10 år så åkte hon med fritids till Christiania i Köpenhamn.

Inte bästa stället kanske att åka till med fritids, men min fröken var speciell...


Ja, det var sannerligen en speciell fröken, fast hon kanske hade slut på braja, vem vet? Och varför inte ta med sig hela fritidset dit då som täckmantel?

Anledningen till Martinas inlägg är bilden på Kristen Stewart och pojkvännen Michael Angarano som har en bevara Christianiatröja på sig.Månadens blogg!

Månadens bloggröstningen är nu avslutad!

Vinnaren är Claudia! Grattis!


Claudias blogg kommer att läggas som länk i min meny som April månads blogg och ligga kvar där fram tills nästa April!

Om någon vecka kan ni återigen nominera till månadens blogg. Då för Maj månad förstås ;)

Vi minns visst!

Många påpekar att de visst kommer ihåg allt det där på 90-talet. Jag skrev ju att 90-talister kanske inte känner igen sig. Då ändrar vi lite, de som är födda efter 94 då ;) Eftersom bland andra Stella, Ida och Josefine som säger att de kommer ihåg det är födda runt 90 och 92. Nöjda nu?


Hur många spatserade runt i Buffaloskor?


I Nostalgi för sena 80-talister skrivs det nu om ännu en 90-talsgrej: hårmascara. Oj, det var poppis. Blått hade jag, och rosa...

Kom att tänka på en sak, man kan ju som sagt vända och vrida på allt:
Är bloggen för personer födda på slutet av 80-talet eller för personer födda på 80-talet som är lite sena (tröga)?

Publicitet = elaka kommentarer

Som ni kanske vet, (eller kanske inte ni nya läsare) så har jag en konstig läggning. Jag gillar att lägga ut negativa kommentarer. Kanske för att jag inte tar åt mig. Och därmed låter bli att försvara mig. För varför skulle jag göra det? Det är i alla fall My som skrivit denna kommentar angående detta inlägget, och som de flesta andra som skriver negativt så är hon anonym.

Jag jag tycker också det är oansvarigt! Och jävligt töntigt av dig att skriva ett inlägg här på din blogg om det. Gillar inte din blogg heller för den delen, du verkar tro att du är bättre än alla andra. Tror inte det va, lilla gumman'

Nostalgi

Nostalgi för sena 80-talister är en härlig blogg. Jag som tillhör de sena 80-talisterna (eller ja, i alla fall i mitten) läser med skräckblandad förtjusning, ibland tillåter jag mig att njuta en stund eller undra vad i h-lvete de tänkte när de valde kläder.

Spicegirls älskade man, eller hatade (det fanns inget mellanting). Många mimade och dansade till dem. När jag tittar på bilderna så kan jag inte annat än skratta åt deras utstyrslar, vem tusan tyckte att det var snyggt?


Salve, Voxpop, 100 kilo godis, Tippen, Jupiter, Backstreet Boys, tamagotchis, OKEJ, Buffaloskon (ve och fasa), jazzbyxor, Nokia 3210, Nokia 3310, Hubba Bubba, Banana Skids, Mysteriet på Greveholm... o s v. Hänger ni 90-talister inte med? Kika då in här för att få dig en dos av 90-talet! (då du antagligen var för liten för att minnas).

Det här ger mig stora skälvan...
Kanske är det någon om 20 år som sitter och tycker samma sak om hur vi ser ut idag. De kommer ju i alla fall skratta åt tjejerna med (för) bruuuunkräm, ljusa läppar och på tok för mycket mascara. Det gör vissa ju redan idag... Men så länge de själva tycker det är snyggt så. På 90-talet tyckte man ju att Spicegirlsen hade snygga kläder, kanske gillade man till och med Sarah Jessica Parkers ustyrsel och frisyr, vem vet?


Vissa påpekar att spicegirls var på 90-talet. Självklart var de det! Uttrycket för sena 80-talister betyder ju för de som är födda i slutet av 80-talet. Och självklart minns ni som är födda i början av 90-talet också de flesta grejer!

OMG!

OMG! betyder Oh My God! för er som inte vet det...

Läs detta!
Det är nog det omognaste jag har läst på länge... är dessutom skrivet en av alla översminkade småflickor som beskrivs i förra inlägget....

Oj, förlåt?! Är du en av de som sminkar sig så? Så länge du själv tycker att det är snyggt så fortsätt med det. Kom ihåg att jag alltid skriver med glimten i ögat!

Bloggspejaren skrattar på sig...

Märta-Li förstår inte vad det är med dagens småtjejer eftersom de inte kan gå utanför dörren utan att doppa huvudet i en hink med morotsfärg, så mycket mascara att ögonlocken knappt orkar hålla tyngden och porrblonderat hår...

Att de dessutom förpassar benan till ena örat och slänger över håret gör inte saken bättre...

"Det ni gör med era ansikten...tänk er det fast i klädstil istället. Som att klä sig som Babsan."

Det fulaste som finns är ju att ha ljusare läppar än färgen i ansiktet? Varför är det så många översminkade tjejer som har det? Vem tycker att det är snyggt? Det ser ju bara korkat ut...

Fast självklart får man ha vad man vill! Om man tycker att det är snyggt så okej, bara ni inte jagar mig med läppstiftet i högsta hugg... För på mig ser ni det aldrig. Punkt.

Oansvariga körkortsinnehavare?

Janina skriver om när hon och killen körde så snabbt de kunde på 200 m. De körde på en raka där det inte förekommer någon trafik och kontrollerade både en och två gånger. Hon fick sedan denna kommentaren:

Förstår att kommentarerna uteblivit på ditt inlägg. Jag trodde du var en smart tjej men vad jag misstog mej. Hur omogna får körkortinnehavare vara? Har ni egna lagar som endast gäller er? Hoppas polisen läser ditt inlägg eller att någon tipsar dem om vad ni ansvarslösa håller på med.

Som vanligt är kommenteraren anonym. Kallar sig för medtrafikant. Det verkar inte som att denna person har körkort själv, i sådana fall är h*n väl medtrafikant på cykel, eller sån där ful mopedbil. Kanske därför h*n skriver en sån sur kommentar, avundsjuka för att h*n inte kan köra snabbare än 30... eller är det 45?

Jag tycker att Janina och hennes kille är bra mycket bättre än de som kör som dårar i trafiken där det förekommer andra bilar. De har ju tagit sig till ett öde ställe, dessutom kör de bara 200 m. Om de inte har en superbil så borde de inte hunnit komma upp i så jättehög fart? Eller har jag fel?

Undrar förresten varför personen var tvungen att lägga in samma kommentar två gånger? Rädd för att bli ignorerad? Jag måste också passa på att informera Medtrafikanten om att IQ:n inte sitter i gaspedalen om det nu var vad h*n trodde. Dessutom spelar det ingen roll om polisen läser inlägget eftersom de måste ha konkreta bevis för att det hänt, de kan allstå inte göra ett skvatt!

En annan sak, ja, körkortshavare har massor med lagar som bara gäller dem/oss, eftersom vi har körkort. Det finns ju massor av trafikregler, din dummer! Haha, där fick du så du teg!

Framtidsvisioner

Ni som har Blogg.se har nog inte missat detta.

Jasmina har läst i en bok från 1983. Boken innehöll bland annat framtidsvisioner. Bildtexten lyder så här:

"År 2000 kanske du köper kläder från en dataskärm"

På bilden ser man en kvinna som ska välja klänning på en skärm. Titta själv!

Oj, vad rätt de hade. Dock ser det ut på bilden som att kvinnan är ute på stan och gör detta, hon har kappa och väska på sig. De trodde nog inte då att var och varannan människa skulle ha en dator hemma... Då var de ju så stora! Man kunde inte förutspå att det skulle behövas så mycket utrymme på en hårddisk som vi använder idag. Dagens mobiler och miniräknare har ju mer lagringsutrymme än dåtidens datorer...

Månadens blogg

På grund av missbruk av röstning i månadens blogg där tio kommentarer kom från samma IP-adress utan länkar så har jag nu satt på kommentarsgranskningen igen. Nämner inga namn, dock kommer jag kolla igenom IP-nummer på kommentarerna i röstningen.

Glöm nu inte rösta! Men en röst per person gäller!

Gör om måndagar till lördagar!

Ulrika tycker att helgen var över på ett ögonblick. Jag kan helt och hållet hålla med, jag hann knappt blunda och så var det måndag, igen. Har ni tänkt på att vi bara hinner med ca 52 måndagar varje år? Eller bara och bara, det är alldeles för många måndagar om jag får bestämma, kan vi inte halvera antalet måndagar och gör dem till lördagar istället? Då skulle ju mänskligheten må så mycket bättre... eller ja, det beror ju på hur du spenderar dina lördagar förstås.

Ulrika har varit i skolan, där hade de massage och sminkning... Det låter härligt, inget att klaga på direkt. Tänk om alla lektioner hade varit så, då är det nog fler som gillar skolan, tjejer i alla fall... Det där med sminkning är det ju bara en bråkdel killar som håller på med.

Jävla rubrik asså...

... så börjar Emma sitt inlägg. Hon är tydligen sämst på att hitta på rubriker. Hon är dock inte ensam. Ibland är det svårt att komma på en rubrik.

Just nu är det dessutom svårt för mig att slänga in så många inlägg. Mycket att göra för tillfället. Hoppas ni har överseende. Det blir bättre. Jag lovar. Så länge kan ni ju tipsa om bloggar, för nu hittar jag nästan inte något intressant...

Ensamrätt på Emmamias rumpa

Emmamia har köpt nya trosor. Hon funderar på  att lägga ut bilder på dem i bloggen. Men eftersom det är någon annan som har ensamrätt på hennes rumpa så får vi inte se dem på. Oj, vad synd... Eller, vid närmare eftertanke så tror jag att våra liv fortsätter som vanligt i vilket fall ;)

Halo threeÄr det bara jag som skrattar åt detta?

Towa - miss Sverige?

Eller Sveriges miss? Haha, nej Towa verkar vara en fullträff, en härlig tjej med mycket energi är min uppfattning efter att ha läst hennes blogg.

Towa
verkar ha härliga morgonrutiner. Till frukost tar hon fram en påse pulverdiet och blandar med vatten. Sen spyr hon... (ja, eller kanske inte bokstavligt). Samtidigt som detta sker så gör hennes sambo smoothie på bär och vaniljyogurt, rostar mackor och steker ägg. Sedan njuter han. När hon spyr...

Jag slår vad om att Towa skulle göra vad som helst för att få byta. Fast hon har nog valt dieten själv, eller så har det kanske med den nyligen gjorda fettsugningen att göra, vem vet (inte du, vem vet, inte jag). Hon är dessutom finalist i fröken Sverige 2009. Heja Towa!

Skönsång...

Märta-Li lägger upp denna videon. Gör samma sak själv så kan du vinna nytt badrum. Undrar hur många som hakar på...Jag säger bara: HJÄLP...

Giftigt...

VARFÖR SKULLE JAG GIFTA MIG?
JAG HAR ÄNDÅ ALLT VAD ÄKTENSKAPET GER:
EN HUND SOM SKÄLLER PÅ MORNARNA,
EN PAPEGOJA SOM SVÄR PÅ EFTERMIDDAGARNA,
EN KATT SOM ÄR UTE HELA NÄTTERNA
OCH EN SKORSTEN SOM RÖKER HELA DAGARNA!
Denna var så söt så jag kunde inte låta bli ;)

I Lööööv itTänk å ha den här björken på sin tomt... Dock ser det ut som att den är fixad i dator. Annars skulle det va förbra för att va sant...

KnäckebrödsdansenHaha, den är ju störtskön!

Död och uppäten

Det låter precis som om Lexieli jobbar inom polisen när hon börjar sitt inlägg med:

Morgonen startade med en kidnappning och ett mord...

En mamma var ute och spatserade med alla sina barn tätt runt sig. Då kom det en elaking och försökte roffa åt en av ungarna, elakingen lyckades och flydde iväg med ungen, som troligen är både död och uppäten vid det här laget.

Vilken hemsk upplevelse! Jag förstår att Lexieli är ledsen! Hon ville ju gå ut och skrämma iväg elakingen, men hann inte för allt gick så snabbt och hon satt i en bil vid ett trafikljus.

UpptagetAugusta ska gå och lägga sig. Tyvärr så är toalettstolen upptagen...

Chihuahua eller ingen alls?

"Ah vad gör du här då?" Frågade en av tjejerna som jag antog var 'ledaren' i gänget.
"Eh, vad ser det ut som?"
"Vet inte, ditt äckel" Alla 3 började skratta.
"Och vilken ful hund du har"
"Mm, det ska ju vara en Chihuahua eller ingen alls" sa en annan av dem, såg inte riktigt någon skilldnad på dem så det spelar ingen roll.
"Visst, visst" Sa jag.
"Emo djävul, är du rädd eller?"


Michi råkade ut för ett gäng tjejer när hon stod med sin hund utanför affären. Det slutade med att en av tjejerna riktade en spark mot hunden. Michi blev så förbannad så hon sparkade till bruden så hon föll ihop, rätt åt henne tycker jag. Så gör man inte, hoppar på en människa man inte känner och försöker sparka en hund... Läs mer om hur det gick här. Korkade brudar...

Kommentarer

Jag har nu släppt kommentarerna fria. Om det är någon som skriver något opassande så tas det bort i efterhand. Ha en bra dag! Det ska jag ha!

Storstadspojken otrogen?


Bild lånad från Svd.se

Storstadspojken är ju som många vet (dock långt ifrån alla) Blondinbellas sambo. Som man kan behöva när man lever ett ganska offentligt liv så har han självdistans så det räcker och blir över (lite till dig kanske?).

Självdistans är något som många av er där ute i bloggvärlden skulle behöva en dos av. Vissa jag har skrivit om har blivit sura och ägnat sig åt personangrepp mot mig (jag förstår ju att de gör det pga ilska), för de tar allt så seriöst, så trots att jag inte skrivit något elakt så tar de illa vid sig. Man måste väl kunna skratta åt sig själv, varför gjorde man sådär? Kan man skämta om sig själv så blir allt så mycket roligare. Synd att jag vill vara anonym, för jag kan ju inte göra bloggen roligare genom att skämta om mig själv... Så till er som blir sura; tänk SJÄLVDISTANS och IRONI.

Tillbaka till Storstadspojken. I sitt näst senaste inlägg skriver han om att han börjat plugga igen och lägger ut en bild på sin almanacka. Där kan man bland annat läsa att han ska på föreläsning, årsredovisa, kissa och VARA OTROGEN runt sjutiden...

Jag skrattar så jag kissar på mig (trots att det inte stod i min kalender). Självdistans var det ja. För er som missat det så har Katrin Zytomierska anklagat Blondinbella för att ha varit otrogen mot Nils. Nils gör rätt i att inte tro på någon annan än Bella själv. Att han dessutom skämtar om det tycker jag är ett stort plus!

Grattis

Idag säger vi grattis till Janina som fyller 20 år!

Ja må hon leva!


Käre Gud!

Anna begär skilsmässa... från Gud. Hon skriver ett litet trevligt brev till Gud och talar om för honom att hon inte tror på honom. Hon vill inte gifta sig i kyrkan och när hon dör ska hennes aska spridas med vinden. Själen ska förhoppningsvis komma till ett varmt och soligt ställe där man serverar goda drinkar och glass.

Nu är Anna en hedning som hon själv så vackert uttrycker det. Men visst klingar det vackert? Hedning.

Är det inte ganska konstigt att man är med i kyrkan automatiskt? Det är ju inte ens eget val från början. Många är nog med för att de inte bryr sig om att gå ur.

En fundering: Om man inte tror på Gud och att komma till himlen så kan man väl inte komma till helvetet heller? För helvetet är ju ett varmt ställe vad jag har hört, fast de serverar nog varken drinkar eller glass...

Men hur man kan skriva ett brev till någon man inte tror finns grunnar jag fortfarande på...

Dropp, dropp, dropp

Maria manar på kaffekokaren att koka kaffe snabbare. Hon har fått oväntat besök, någon hon inte känner. Någon som hon inte riktigt vet vad hon ska säga till. Kaffet rinner ner alldeles för sakta...

Dessutom är Maria stressad eftersom hon snart måste iväg. Men det vill hon inte säga till "inkräktaren". Rinn kaffe rinn!

Mansons bravader

Rut-an satt och läste om Mansons besök hos Filip och Fredrik. Hon börjar känna det som att hon är den enda i hela världen som har läst Mansons bok. Eftersom alla blir så förvånade att han hade sex i logen och var full.

..men att inte förvänta sig fylla och sex av manson, det är väl det mest naiva man kan göra idag.

Angelica uppmärksammar också detta ämne, att han haft sex i logen är ingen big deal tycker hon. (Nej det är inte McDonaldsreklam).

Men nej han var inte as packad. Han kunde fortfarande prata och inte fan var han full. Isf är han en alkis en sådan som kan dricka hur mycket som hällst utan att man märker att de är fulla om de inte skulle stinka en massa. Men nej han var inte dyngo i gårdagens sändning.


Alkis ja, där skrev hon det magiska ordet. Han tål nog en hel del om man ska tro vad Rut-an säger. Och det där med sexet är ju som sagt ingenting, han gör väl vad han vill i sin loge? Mig kvittar det vilket, bara han inte gör det i sändning, fast vem vet, det kanske skulle vara intressant?

Spejning

Vill du att jag ska snoka i din blogg? Släng då in en kommentar till det här inlägget!

Bli inte fast på ett tåg du inte ska med...

Sanna sitter på ett tåg. Hon ser en taxichaufför som hjälper en tjej att få upp hennes väskor på tåget i Södertälje. När tåget börjar gå kommer han springande... Han hann inte av! Det är 40-50 mil till nästa stopp som är i... Skövde. Hoppas att han låste taxin...

Han får väl göra en filmstunt och kasta sig av från tåget, fast i verkliga världen så brukar man inte kunna öppna dörrarna och än mindre överleva när man slår i backen...

Hon vågade!

Camilla har aldrig ägt en våg och vet därmed inte vad hon väger. Eller... hon vet nu. Av någon anledning sprang hon på en våg i en affär. Vågen bara stod där. Någon sa de magiska orden "ska vi väga oss?", och de satte igång. Nu vet Camilla sin vikt.

Måste säga att jag bara är ännu mer övertygad om att jag inte, aldrig och definitivt icke ska köpa mig en våg. Varför? Jo, för när vi kom hem var det jag som genast tog mig en joggingrunda. Halvt död konstaterade jag att jag skulle ge vad som helst för att få en cykel...


Visst känner man igen sig. Man kan vara hur glad och nöjd som helst men så talar vågen om någonting annat för oss och vi stirrar oss blinda på siffrorna. Camilla undrar hur hon nu när hon vet siffrorna ska kunna intala sig att hon duger som hon är. Jag försöker hjälpa henne på traven.

Camilla du är helt perfekt!

Om inte det hjälper får du på något sätt försöka glömma siffrorna! Hypnos kanske, förträngning, slag mot huvudet, låtsas att det bara var en dröm... Finns säkert många sätt. Men det bästa är nog att bara inte bry sig om siffrorna.

Billarmets ljuva toner...

Thezzan sitter på balkongen och njuter av solen.

Rättning: Försöker njuta av solen. Det går inte så bra eller rättare sagt; det går inte alls... För någons billarm har gått (citat) bananas (slut citat). Thezzan tycker att man bannemej får se till att hålla sig hemma om man har larm.

Hon hotar med att gå in! Nu är det allvar. Snart går hon in, och stänger dörren efter sig! Synd bara att det inte straffar ägaren till bilen som låter sin bil tjuta så hemskt...

Gödsel och svettfläckar

Idah hade en aktiv fredag.

...vädret var fint, varför inte cykla och få lite frisk luft och motion? Grejen var den att istället för fint väder fick jag motvind och svettfläckar, istället för frisk luft fick jag den ljuva doften av gödsel i näsborrarna och istället för motion fick jag astmaanfall.

Att hon dessutom stämplade in på jobbet 4 minuter försent och fick ta hand om en busslast med 150 pers gjorde inte saken bättre. Men aktiv, det var hon.

Månadens blogg

Många frågar om man får rösta på sig själv. Visst får man det, men bara en gång. Angående eventuellt fusk så ser ju jag IP- nummer. När det är för många kommentarer utan länk till blogg eller mejl från samma IP-nummer så blir jag lite misstänksam... Självklart kan det vara så att det är ett gäng kompisar som alla vill lägga sin röst, men man vet ju aldrig...

Vid fusk blir man diskvalificerad!

Hoppas ni har en bra kväll!

Vad lever vi i för samhälle?

Tycker ni att det är rätt att poliser som bryter mot lagen på sin fritid ska få fortsätta jobba? Nu menar jag inte fildelning och sånt utan kvinnomisshandel och andra värre brott. Det förekommer faktiskt, Blondinballe skriver om det här. Det är precis lika illa som dessa påhittade historier:

Bankmannen som rånade banken han arbetar på får behålla jobbet eftersom han genomförde rånet på sin lediga tid!

Eftersom Hjärnkirurgen Dr. Hammarsköld enbart knarkar på sin fritid så ser vi inga problem med att han fortsätter jobba...

Läraren som extraknäcker som sprit- och knarklangare (speciellt till ungdomar och Dr. Hammarsköld) får fortsätta sin anställning på högstadieskolan eftersom langningsverksamheten bedrivs efter arbetstid...

Dagisfröken och pedofilen Johansson fortsätter att jobba på dagiset då han endast utför sexuella övergrepp på barn på sin fritid...

Vilken kontakt har du med dina vänner?

Angelica har gått miste om en hel del i sina kompisars liv - i alla fall de som inte bloggar...

Är det så? Nu vet jag ju inte varför Angelica har missat en hel del. Men generellt så har man kanske inte samma kontakt med sina vänner som man hade förr i tiden. Nu är det många som bloggar och då kan man läsa vad den personen gjort istället för att ringa och fråga. Känner du igen dig?

Roliga bilder

StorArvid har lite roliga bilder i sin blogg. Här är några (klicka på dem):


Om man hänger dem på tork så blir de riktigt smidiga...


I brist på kärnvapen kan vi alltid försöka skrämma de andra nationerna att vi provspränger atombomber, det HÄR går dom SÄKERT på.


Är det Helgonet månne som besöker tunnelbanan?

Ropa inte hej...

My sa att hon var lycklig. Men lagen om allting jävlighet rådde bot på detta ganska snabbt. Hon satt med Henke och skulle äta middag så började det lukta bränd el. Jag har lite svårt att föreställa mig hur bränd el luktar och hoppas att jag aldrig behöver få reda på det.

De letade och letade, ringde en elektriker, letade vidare, inget bakom spisen. Henke sniffade sig fram till kylskåpet, där stank det ordentligt! De stängde av det. Av någon anledning satte de på det igen, bara för att kolla. Då började det ryka! Läskigt värre!

Lagen om alltings jävlighet fick sig en knäpp på näsan... för nu är My lycklig (ändå) för att hon var hemma när det hände.

Månadens blogg

Månadens bloggröstningen kommer att pågå fram till den 29e April. Ni har alltså god tid på er att ragga röster om ni vill det! En fördel med att ni har ett varsitt inlägg är ju att ni kan ta länken till endast det inlägget och lägga ut på din blogg.

När vinnaren är korad kommer denna att läggas in som april månads blogg under länkar i min meny och stanna där i ett år!

Alisa säger vad hon tycker!

Alisa undrar om inte unga flickor kan ha pojkvänner utan att ha sex. Jag skrev ett inlägg på detta ämnet igår, om du vill veta mer. Hon tycker att det är synd att vår fortplantningsdrift givit upphov till världens största nöjesindustri. Förr låg det ett värde i att vara oskuld så länge som möjligt men idag är det snarare tvärtom för många. Alisa funderar över vad Gud tänkte egentligen - fast snart kommer väl den berömda syndafloden...

Alisa verkar vara en cool äldre kvinna i sina bästa år som säger vad hon tycker om det mesta! Jag diggar hennes blogg! Även fast jag kanske inte i alla lägen håller med hennes åsikter. Men det är det bästa, man får tycka vad man vill!

Linda Frisk - Månadens Blogg?Klicka på bilden för att komma till bloggen. Kommentera på detta inlägget om du vill rösta på Lindas blogg!

Nabil - Månadens Blogg?Klicka på bilden för att komma till bloggen. Kommentera på detta inlägget om du vill rösta på Nabils blogg!

Babiantuttar - Månadens Blogg?


Klicka på bilden för att komma till bloggen. Kommentera på detta inlägget om du vill rösta på Babiantuttar!

Janina - Modellen som skiter i alla måsten - Månadens Blogg?Klicka på bilden för att komma till bloggen. Kommentera på detta inlägget om du vill rösta på Janinas blogg!

SazDarlings - Månadens Blogg?Klicka på bilden för att komma till bloggen. Kommentera på detta inlägget om du vill rösta på Saras blogg!

Edvins Mamma - Månadens Blogg?Klicka på bilden för att komma till bloggen. Kommentera på detta inlägget om du vill rösta på Edvins Mammas blogg!

Claudia´s - Månadens Blogg?


Klicka på bilden för att komma till bloggen. Kommentera på detta inlägget om du vill rösta på Claudias blogg!

Isabella - Månadens Blogg?Klicka på bilden för att komma till bloggen. Kommentera på detta inlägget om du vill rösta på Isabellas blogg!

Viktoria - En blogg om självkänsla - Månadens Blogg?Klicka på bilden för att komma till bloggen. Kommentera på detta inlägget om du vill rösta på Viktorias blogg!

Phiie - Månadens Blogg?Klicka på bilden för att komma till bloggen. Kommentera på detta inlägget om du vill rösta på Sophies blogg!

Månadens blogg!

Nu är bloggarna som är med i nästa rond av månadens blogg utvalda! Det blev hela tio stycken! Jag kommer att presentera dem imorgon, en och en. Alltså en blogg i ett inlägg. Det blir tio inlägg efter varandra. Detta främst för att underlätta räkningen. Alla kommer ligga i kategorin Månadens blogg ute i menyn, så det är bara att klicka där sen. Där finns också all info om ni vill veta mer.

Ni som inte kom med, det kommer nya chanser! Kommer att ha detta varje månad! Dessutom så är chansen stor att jag skriver om er blogg om ni skrivit nåt intressant!
 
Ha en bra kväll så länge så hörs vi imorgon hoppas jag!

April månads bloggGlöm inte nominera! Klicka på den röda texten! Snart drar jag ca 5-7 st som ni får rösta på! Den som får flest röster blir April månads blogg och kommer att läggas till i länkar i min meny!

Bloggar som ni kan rösta på kommer upp inom kort!

P-piller till 14-åringar?

Vad irriterad jag blir när jag läser på DN om att man bör åtalas om man skriver ut P-piller till tjejer under 15 år. Eftersom det skulle vara medhjälp till våldtäkt. Idag är det ju tydligen våldtäkt om en är under 15 och den andra 19 till exempel, oavsett om båda är med på det, föräldrarna till minderåringen kan anmäla 19-åringen för våldtäkt. Jag förstår ju resonemanget men om tjejen vill ha sex så kommer hon att ha det ändå, och om hon nu skulle bli våldtagen på riktigt (alltså mot sin vilja) så är det ju oberoende om hon har P-piller eller inte. Reportern menar att det ju även borde vara förbjudet att sälja kondomer till folk under 15 år. Vill de ha fler tonårsgraviditeter eller?

Det jag stör mig mest på är att alla tjejer inte har P-piller för att inte bli med barn. Det finns många som har svår mensvärk och långdragen mens. De använder P-piller för att det ska bli lättare och att de ska slippa lida. Ska man då blir åtalad även när man skriver ut i detta syfte? Då är det synd om tjejerna tycker jag.

Hemska tant...

SazDarlings åkte tunnelbana och råkade ut för den konstigaste kärring (om man får säga så) jag har hört talas om... Det är fullt i vagnen med det finns fyra platser och på en av dem sitter en äldre kvinna. När hon ser SazDarlings så lägger hon upp benet över platsen där SazDarling tänkt sätta sig! Dessutom skriker hon...

"Du ska fan inte sitta här! Jag är så trött på alla er idioter med era mobiler som plingar hela tiden!"
"Förlåt.."
"Sätt dig någon annanstans! Jag är så trött på er alla här i vagnen!"
"Okej, men du kanske inte ska bo här i stan då om du är så trött på alla?"
" Nej, jag ska inte flytta på mig! Ni är idioter! Jag slår vad om att det säkert är någon videokamera här som spelar in allt"

Hon verkar ju ha någon psykisk störning, eller kanske det bara handlar om brist på hyfs. Hon verkade i alla fall lite paranoid... Stackars tant. Det måste ju vara jobbigt att vara så trött, arg och irriterad på alla.

Förlåt Lisa!

Jag vill be om ursäkt till Lisa! Det var inte meningen att du skulle bli sårad av inlägget. Har nu tagit bort det och hoppas att du läser detta! Det var ett misslyckat skämt helt enkelt.

Nu har jag, precis som Småbloggskommentatorn tidigare fått höra att mitt liv inte kan vara så intressant eftersom jag skriver om andras. Ja, man får ju tro vad man vill förstås. Jag tänker då inte försvara mig.

Lågprisbutiker med porr?

En ung haggas blogg skriver om finanskrisen. Hon funderar över om även porrindustrin påverkas. Hon tror inte lusten påverkas särskilt mycket. Dock har porrindustrin nu konkurrens från privatgjorda filmer. Kanske kommer det att öppnas lågprisbutiker med sexhjälpmedel?

God morgon

Denna morgon hittar jag inget intressant inlägg! Kanske beror det på att jag inte hinner, kanske beror det på att alla bara hälsar godmorgon och vill ha kaffe...

Passar på att tipsa om den här sidan som Diana tipsade mig om igår.

Spot(t)life

Har de attackerat Spotlife igen? Har försökt komma in på tre Spotlifebloggar men det går inte... Någon som vet?

Hjälp Madde

Madde vill ha tips för hur man får fler läsare! Hon är desperat efter att spränga 5000 - sidvisningsgränsen på Metrobloggen. För på Metrobloggen får man betalt om man klarar det. Bloggspejaren försöker hjälpa till och hoppas att Madde blir glad. Vi skulle alla behöva lite mer glädje i våra liv. Om pengar genererar glädje är ju förstås upp till var och en att bestämma.

Bloggspejaren har bara funnits i 19 dagar och har redan haft över 3000 sidvisningar. Kanske skulle förlagt bloggen på Metrobloggen istället? Haha, nej blogg.se är så mycket bättre och man slipper den där irriterande orangea kanten längst upp. Den hade ju inte matchat mina färgval...

Blogg = Troll

För er som inte vet vad en blogg är, så kan jag berätta att det är ett slags troll som springer omkring och jagar saker (ett inte helt ovanligt beteende hos troll).

Detta är Humorbloggens defintion av en blogg. Haha, ja Bloggspejaren är ett troll som springer omkring och snokar i era bloggar! Huvudet på spiken där Humorbloggen!

Sätt er på spisen och puttra i fem minuter...

Den här historien har jag alltid skrattat åt! Läste den i en tidning när jag var liten och nu hittade jag den på Skrattportalen.

Gymnastikbak


Den unga nygifta frun skulle från radion skriva av ett recept, men eftersom hon inte var så kunnig i att sköta radion så fick hon in två stationer samtidigt. Den ena hade recept på mat och den andra hade husmorsgymnastik. Hennes recept blev följande:

Höfterna fäst, tag en kopp vetemjöl på axeln. På tå häv och knäna böj samt vispa i denna ställning i en halv tesked gräddmjölk tills ni känner er svag i knäna. Detta upprepas sex gånger.
Andas därefter in en matsked bakpulver och ni känner att det spänner i lungorna.
Stå bredbent och pressa två stycken hårdkokta ägg genom munnen. Andas sakta ut och lägg smeten i handen.
Tag en stekpanna, vrid kroppen något åt vänster tills ni står mitt för satsbrädan. Lägg i en klick smör och tag sats. Låt plinten brynas i pannan och böj er bakåt så långt som möjligt.
Finhacka elva mandlar medan ni gungar på riktigt ordentligt. Detta upprepas i omvänd ordning.
Giv akt. Lägg er raklång på golvet och rulla en äggula tills den kommer i kokning.
Lyft pannan av elden efter tio minuter och släpp den mot tårna, så att ni slappnar av ordentligt.
Sätt högra handen på skärbrädan, tag en köttyxa och slå till ordentligt över knogarna. Om ni kan – gör detsamma med höfterna.
Sätt er själv på spisen och puttra i fem minuter. Andas lugnt och försiktigt.
När ni känner er färdig, samla ihop resterna och ställ er i duschen. Om ni gjort allt rätt så har ni all anledlednig att känna er nöjd med tillvaron.

Inga spöken i garderoben här inte...

...Nej, inga spöken och inga monster heller för den delen, utan knark.

Daniela skriver om Expressens artikel som tar upp trebarnspappans marijuanaodling i garderoben. Allt fler odlar hemma i Sverige och trebarnspappan jämställer jointrökande med en fylla. Barnen skulle alltså inte fara mer illa av att se föräldrarna röka gräs än att se dem stupfulla. Daniela påpekar att barnen inte ska behöva uppleva varken fylla eller gräsrus. Det har hon helt rätt i.

Frugan till trebarnspappan brukar också röka på... när hon har mensvärk... I Danmark överväger man att legalisera marijuana och sälja det på Apoteket för att få bukt med gängproblemen (de gäng som bråkar om att ha hand om marijuanahandeln)... VA!? Sjukt, sjukt, sjukt!

Nähe, nu ska jag gå och och vattna lite i garderoben... (det var ett skämt)

Säljer hon sex?

Veroniqa skriver såhär:

Hade nyss en kund inne som skulle köpa en lampa. han kommer fram till kassan, det blir 74 kr.

Jag:
74 kr då tack.
Kund:
Ja precis, ehm, vill du ha sex?
Jag:
Ja gärna. (haha)
Kund:
Eller oj, man kanske inte får säga så? (skrattar generat)
Jag:
Det är okej, jag förstår precis vad du menade. ;)

Haha, det är humor. ;)

Gud vs. Satan

Anguzz läser bibeln, han har kommit fram till detta:

GOD vs. SATAN in The Bibel

Kills by GOD: ett par tiotusentals (minst), ännu fler i andra hand

Kills by SATAN: 2-3 sammanlagt

WINNER: GOD!!

Vad kan vi summera av detta då? Gud är en avundsjuk massmördare som har smak för pengar (och inte kan han fixa pengarna själv, nej vi dödliga måste skita pengar i Guds händer)... Satan är en småkriminell knarkare som ställer till det något förjävligt för GUD, DEN ALLSMÄKTIGE...


Läs Anguzz hela resonemang här. Själv har jag inte läst bibeln men funderar på att göra det, är säkert intressant. Vilken av Gud eller Satan skulle du vilja möta på gatan? Med tanke på ovanstående så...

Sexiga grönsaker

Rixpucko tog denna bild när hon var i Tallin för ett par år sedan.Vad är det reklam för? Grönsaker/frukt? Preventivmedel? Vår fantasi säger oss direkt vad det borde föreställa, fastän det egentligen bara är tomater och ananas... En jäkla lång tomat i alla fall...

Varning! Läs inte!

Queenlilly varnar för att läsa hennes inlägg med TRÅKIGT, läs inte! Detta är ju dock ett ganska bra knep för att få folk att läsa ändå. I inlägget får vi reda på att Queenlilly nu ska ta sin tredje kopp kaffe och gå ut och sätta sig på balkongen.

Ja, hon varnade i alla fall...

April månads bloggTänkte att vi tillsammans kan kora månadens blogg! Vill du bli april månads blogg? Nominera din blogg, eller någon annans så väljer jag ut några som ni får rösta på sen! Kommentera bara detta inlägget och länka till bloggen så är du/den du vill nominera med!

Nomineringen är stängd! Bidrag som ni kan rösta på kommer upp inom kort!

Tävlingar

Om du gillar att vara med i tävlingar på olika bloggar så är det här en jättebra sida! Tävlingstipsarnas blogg går ut på att samla alla tävlingar på ett ställe! Sen är det bara att klicka sig in på det som verkar intressant.

Kommentarsspöket

Nu har det hänt igen. Börjar misstänka att jag har fått alzheimers eller nåt. Undrar vad folk har för nöje av att låtsas vara mig... Har tydligen kommenterat på det här inlägget. Men det har jag inte.

Förutom anledningarna som jag gav igår till varför detta inträffat så har jag nu kommit på en till:
  • Hon som har bloggen där "jag" (inte) har kommenterat kanske skriver i kommentarer själv. Bara för att det ska se ut som att hon har många läsare. Alla kommentarerna är korta och rätt lika varandra, sen skriver hon i någons bloggadress för alla kan ju inte vara anonyma. Dessutom har alla kommentarer skickats in inom loppet av några minuter igårkväll och inte en enda idag... Detsamma gäller för förra inlägget jag ska ha kommenterat. Att hon inte heller skriver ut vinnaren i sina tävlingar utan säger att vinnaren är kontaktad är ju lite mysko, finns det ens en vinnare undrar jag?
Självklart är detta bara spekulationer och det kanske inte finns ett uns sanning i mina gissningar (särskilt inte det om Kapten Kaos). Men om det skulle vara sant så har hon ju uppnått flera länkningar hos Bloggspejaren på grund av kommentarerna som påstås vara från mig.


Vivalaglam ger svar på tal:

Hejsan. Hmm, nu börjar jag också fundera lite? Jag har DEFINITIVT inte skrivit kommentarerna själv, men jag erkänner att de flesta kommentarerna droppar in rätt tätt efter att jag skrivit inläggena. Detta kan ju bero på att det ofta står längst ner på de flesta bloggarna "Senast uppdaterade på Devote" samt på devotes sida vilka som uppdaterat senast, alltså är det väl många som klickar in sig till inlägget därifrån.. Kanske är det så att nån har "snott" din "identitet" det verkar ju hända rätt titt som tätt nuförtiden. Tragiskt nog.. jag har själv varit utsatt.

Och btw, måste bara tillägga: självklart finns det vinnare i tävlingarna! Men eftersom jag har såpass många tävlingar blir det en hel del vinnare, och hur kul är det med en blogg som består av inlägg som: "grattis till.." eller, "vinnaren är..." Jag är ju inte helt dum i huvudet, utan inser väl att jag inte skulle kunna skriva ut en massa tävlingar utan att ha någon vinnare. Eller för all del, något pris. Eftersom jag ALLTID skriver ut vilka som sponsrar, menar jag. Då skulle väl antagligen företaget själv få syn på det och reagera. Så, JA det finns självklart vinnare.


Ja, det är ju folk som låtsas vara Kenza och Blondinbella med så jag ska väl vara glad? Eller? ;)

Usch och fy!

Linda Frisk tipsar mig om den här videon och undrar vad de stackars tjejerna (Dessie och Paulina) håller på med. Det undrar jag också. De verkar ju inte veta mycket utan gör som de flesta och pratar utan att tänka. Fördomsfulla till tusen."Blattar är bara avundsjuka för att dom inte får ha blont hår och korta korta kjolar som oss..."

Det var det värsta jag hört! Det avslöjar ju dock en hel del om Dessie och Paulina. Att de dessutom stavar diskussion så här: diskution, stör mig, fast bara lite...

En annan som har åsikter om videon är Pussblondie som blir så jävla arg.

Drottning Daniel

Hittade denna bild i Humorbloggen. Läs bildtexten.Ojojoj. Inte visste jag att det skulle gå så snabbt. Planen verkar vara att Victoria genomför ett könsbyte för att sedan kallas kung, Daniel får en peruk och titeln drottning. Pressen verkar tydligen redan ha förutsett den kungliga kuppen och har redan börjat titulera Daniel drottning.

Fiskmås i träd

Jag måste erkänna att jag just nu inte hittar något att rapportera. Kanske har förkylningen kleggat igen min spejarförmåga. Jag har letat i många bloggar men det är som om folk bara har gjort tråkiga saker nu under påsken. Fast det förstås, de flesta sitter väl på nån tråkig släktmiddag och knaprar i sig en årsförbrukning av ägg. Äggfis i morgon då...

Har du skrivit nåt bra? Då har jag missat dig! Tipsa gärna.

Har ni förresten någonsin sett en fiskmås sitta i ett träd?

Varning!

Caroline a.k.a Draken var ute och gick, dock blev det bara en kort runda då det man satt upp stora varningsskyltar. Varningsskyltar för huggorm... något som jag inte visste fanns. Caroline överväger att ta en av skyltarna och sätta upp på sin dörr för att eventuella besökare inte ska bli förvånade om hon bits.

Det verkar då finnas varningskyltar för allt. Till och med för fyllehundar som jag skrivit om innan.


Denna bild är lånad från Anne-Marie Körlings blogg

Linnea i kycklingdräkt?

Besöksrekord på Bloggspejaren idag. En annan som haft besöksrekord är Linnea - 44 besökare. Men när hon raderade två inlägg så gick besöken ner till 15. Det låter konstigt, ibland efter midnatt så brukar gårdagens statistik försvinna, men den kommer på dagen sen igen. Kanske var det så Linnea?

Linnea
vill ha fler besökare och efterlyser tips på saker som kan göra hennes blogg bättre. Mitt tips är att skriva roliga saker för då kanske hon kommer med på Bloggspejaren fler gånger.

Kom igen och tipsa Linnea! Vill ni att hon ska lägga ut en fotbild varje dag? En pinsam grej hon varit med om? Att hon videobloggar när hon dansar iförd en kycklingdräkt värdig Ole och Stig-Helmer i Hälsoresan?

Kan du gissa hur många besök jag har haft?

Senil Spejare

Ojoj! Bloggspejaren har blivit senil! Jag har tydligen kommenterat om sommaren på detta inlägget! Grejen är ju bara att jag inte minns det, vilket är konstigt då det hände för 20 minuter sedan...

Förklaringar
  • Jag är senil och virrig...
  • Någon har kommenterat och skrivit i Bloggspejaren, kanske för att personen gillar bloggen och vill att fler ska läsa den (det mest troliga)
  • Någon annan tror sig vara Bloggspejaren (åh nej vad har jag gjort? Har folk fått personlighetsstörningar?)
  • På något sätt så har Kapten Kaos från Kenny Begins dubblerat mig och det finns verkligen en Bloggspejare till! (tänk om han har tripplerat mig? Kaos!)
Haha, det gör mig ingenting om ni länkar till mig, screenshotar min sida, lånar bilder m.m. bara det länkas. Ni behöver inte låtsas vara mig bara, något som den som kommenterade kanske inte ens hade som avsikt. Vad vet jag? Jag är ju antagligen senil... börjar ju bli gammal...

Fråga

Vad roligt att se att så många besöker Bloggspejaren denna vackra dag! En fråga till er:

Hur hittade du hit?

Filmblogg

Filmis har en filmblogg där h*n recenserar filmer. Jag blev ombedd att speja där, det har jag gjort! Finns dock inget att rapportera, missförstå mig rätt nu! Anledningen till att det inte finns det är att den enbart består av recensioner. Jättebra blogg om man vill ha filmtips!

Använda trosor på rymmen!

Madeleine från Svedala har blivit av med sin necessär, i den fanns bland annat parfym och smycken som hon kommer sakna. Det värsta av allt är att det i necessären även låg ett par trosor... ett par använda trosor...

Vem vet, det kanske är någon knäpp människa som blir glad? Tyvärr inte Madeleine om hon inte får tillbaka den.

Som tur är så har Madeleine inte haft monsterdiarré i trosorna, men hon känner sig illa till mods. Att hon dessutom stavade fel på efterlysningslappen gör inte saken bättre.Uppdatering från Madde:
Kan glatt meddela att trosorna är återfunna!

Vad bra! Hoppas du fick tillbaka necessären med alla grejer också! Hon ville gärna meddela detta så att ni inte letar ihjäl er efter en borttappad necessär på stan. ;)

Irriterande porrnoveller...

Galatea är irriterad, minst sagt. Hon har ett problem, folk skickar noveller till hennes mejl.

Bara för att jag skriver bättre än The Average Joe så vill jag inte skumma igenom era tonårsrebelliska, hormonstinkande textkonvulsioner och komma med KOMMENTARER.

Hur i helvete kan ni inbilla er att jag bryr mig ett enda dugg om vad ni sitter och bajsar ut på era flickrum?


Ett tips, om ni tycker att ni skriver bra, så skicka inte det till Galatea för hon är inte intresserad. Du kommer förmodligen få detta svaret:

SKRIV ALDRIG NÅGONTING IGEN, NI SUGER! 

Skicka det till någon som kan publicera det istället, eller ge det till din svensklärare om du vill ha kommentarer! Jag vet en som skickade in en porrnovell till sin lärare, som professionellt nog behandlade den som vilken annan text som helst. Så var inte rädda, det finns alltid någon som skrivit något värre.

Diana i farten igen

Surfade inom Dianas blogg och fick se denna bild, kunde inte låta bli att lägga ut den:

Ryggpattar: "För att få ut mer av en kväll på dansgolvet."


19e hålet på rymmen

Hondjävulen har alltid tyckt att det här med golf inte är något kul. Så här fel hade hon:På grund av snubben i uniformshatt så får jag en känsla av att det hela utspelar sig i Storbritannien. Vad tror ni? (Var tvungen att kolla upp stavningen på Storbritannien; man vill ju gärna skriva Storbrittanien...)

Banan på många vis

Du kan - en blogg om självkänsla & självförtroende skriver om att ett skratt förlänger livet, visst gör det det. ;) Särskilt när man skrattar åt/med kompisen som på H&M märker att hon en mosad banan i väskan och skriker rakt ut. Banan fanns på allt i väskan och säkerligen även på handen när hon upptäckte det...

Bananer kan man ha till mycket, de går att äta och du kan ha dem mosade i väskan för en spännande odör. Det värsta jag hört om en banan var tjejen som skalade den och använde till... ni kan nog gissa (där nere ja)... den bröts så klart av och hon fick inte ut den. Tydligen så fick hennes mamma gräva ut den med sked...

Vad tänkte hon med? Varför skala den, rädd för besprutning? Måste väl ändå funnits något annat att ta till hands?

Fittfåglar vid Hornborgasjön

Henrik drog på roadtrip till Hornborgasjön (ni vet den med alla fåglarna) men höll på att hamna i Happaranda. Det lät som om japanen sa fittfåglar... men han menade nog flyttfåglar. På plats vid och i sjön fanns 10400 häckande tranor. Henrik hittade några skumma ägg i gräset och skyndade sig att äta upp dem. Dock fick han en oväntad överraskning när en kinderleksak helt plötsligt flög upp i näsan på honom... Läs mer om Henriks äventyrsrika dag fylld av oväntade faror här.

Telefonautomaten är en hotad art

Fröken Grön har en skön inställning till mobiler. Hon tycker att man inte alltid måste vara nåbar och har därför ofta mobilen avstängd. Den fungerar mer som en säkerhet, i fall hon skulle behöva den. Att kunna bli nådd i kassan på Ica eller störd mitt i natten är ingenting för Fröken Grön. Detta kanske vi alla skulle grunna lite på.

Ringa till Fröken Grön får man gärna göra! Hon har vanlig telefon. När hon flyttade hemifrån så ringde hon från en telefonautomat om hon behövde få tag på någon. Nu för tiden så är telefonautomater en hotad art, kanske man borde fridlysa dem snart?

Haha

Är det bara jag som skrattar åt den här rubriken?

S och M röstar likadant vid omröstningar i EU

S och M? Kan ju stå för något annat än de två partierna man syftar på ;)

Matt Damon?

Är det bara jag som tycker att Fridas ena son (påskkärringen på den översta bilden) är väldigt lik Matt Damon?

Anna - min lilla tipsare

Anna kommenterar igen och ger mig denna information:

Har varit på ett ställe här uppe i norr, Sangis heter byn. De har en vägkrog, route E4an tror jag den heter. Deras meny är fantastisk att läsa (de kommer inte från sverige) man kan bla får Pon frit till grillsteken och det bästa var Kebab i Piteå (skulle nog vara pita) till saken hör att det finns en stad ca 15 mil från Sangis som heter Piteå. Undrade just hur det tänkt ordna den beställningen :)


Haha, ja det finns en hel del sådana här konstiga stavningar. Förra sommaren var det till exempel en som sålde Jogubär, jag undrade vad det var för ett exotiskt bär enda till jag såg de röda jordgubbarna, men till saken hör att på det stället i Sverige så uttalas det också jogubbar.

Prylar

Att kunna styra datorn med enbart handrörelser i luften är det nog många som drömt om. Nu är detta verklighet! Har varit inne på Prylsmart igen och det finns många nya grejer; en vattenflaska som håller koll på vätskeintaget till exempel. Jag har dock ett mycket billigare förslag där. Tag en tom 2-liters colaflaska och fyll med vatten, drick den under dagen och du har fått i dig vad du behöver!

Det finns Iphone i form av en tvål, Gameboy-hölje till din din Iphone, mobiltelefon som ser ut som en legobit. Matvaror i affärer har ofta vakuumförpackats för att de ska hålla längre. Nu finns det även en mackapär som hjälper dig att vakuumförpacka din lunch. Varför undrar jag? Kanske om man vill äta lunchen först nästa vecka...

Rent Hus i Helvete

Sveriges gladaste man tittade på Rent Hus och det fick honom att känna att han bor i en lyxvilla. Det var två tonårstjejer som inte kunde diska efter sig, bära ut soporna eller skrubba rent kokplattorna.

Jag har hört att de som är med i programmet inte får städa hemma på ca en månad innan programmet spelas in. Inte så konstigt att det blir skitigt då...

Människoliknande bananer...

MissMagicGirl skriver att man nu ohemligstämplat en massa UFO-rapporter, Brittiska försvarsdepartementet har släppt ut informationen till allmänheten. I rapporterna finns bland annat information om diamantformade skepp och människoliknande bananer. Jag skulle gissa på att det bara var B1 och B2 från Bananer i Pyjamas som var ute och strosade...

En annan intressant historia är från november 1989 när en kvinna träffade en man som sa sig vara en utomjording. Han var ljushårig och talade med skandinavisk accent. Han berättade för henne att utomjordingar fanns på jorden och att de är de som gör mönster på sädesfält. Han sa att de egentligen inte fick prata med människor men att han tyckte det var viktigt att våra folk kunde bli vänner. Kvinnan blev ändå rädd och sprang fort därifrån och då såg hon ett ufo som lyfte upp i luften och försvann.

Man ser vad man vill/förväntar sig att se... Hon verkade ju tro på honom i alla fall, men jag tycker att det låter som att hon blev utsatt för ett dåligt (eller ska vi säga ganska lyckat) spratt.

En kommentar

Anna skriver så här:

Alltså vilken idé att bloggspana i folks bloggar :) När jag hittade denna så är jag in nästan varje dag för att kolla vilka du spanat på. Detta måste ju dra till sig läsare. Alla vill nog bli omskriven men är säkert rädd för vad du ska skriva. Inte för att jag tyckt du varit elak direkt med någon. Och sen får du ju dina läsare att titta in i de bloggar du skriver om och på så sätt får de oxå kanske fler läsare. Skitfränt och idérikt:)

Jag vill bara tala om att jag absolut inte vill vara elak mot någon. Så ni behöver inte vara rädda för vad jag ska skriva om er. Ironi passar väl in på det mesta jag skriver. Om ni skulle ta illa upp av något jag skrivit om er så tveka inte att säga till!

Vilken sexig ungdomskör...

Bild lånad från AlbaUndrar vad de tänkte? De tänkte nog inte alls...

Okej att bryta mot lagen på fritiden

Blondinballe skriver om poliser som fått behålla jobbet efter att de slagit sina fruar. Någon säger att det är okej att slå frugan om det bara är lite lagom... En anledning till att de fått behålla jobbet är att de slagit frugan på sin fritid!?

...men hallå där det gör ju även bankrånare och inbrottstjuvar, ska de också komma undan då???

Vad var det för korkad anledning? Om polisen som ska upprätthålla lagen i sitt arbete bryter mot densamma på sin fritid, blir det helt plötsligt okej då? Är man polis så är man väl ändå det 24/7! Att han får behålla jobbet är lika illa som om dessa fyra påståenden skulle vara sanna:

Bankmannen som rånade banken han arbetar på får behålla jobbet eftersom han genomförde rånet på sin lediga tid!

Eftersom Hjärnkirurgen Dr. Hammarsköld enbart knarkar på sin fritid så ser vi inga problem med att han fortsätter jobba...

Läraren som extraknäcker som sprit- och knarklangare (speciellt till ungdomar och Dr. Hammarsköld) får fortsätta sin anställning på högstadieskolan eftersom langningsverksamheten bedrivs efter arbetstid...

Dagisfröken och pedofilen Johansson fortsätter att jobba på dagiset då han endast utför sexuella övergrepp på barn på sin fritid...

Paranoid så det smäller om det

Diana åkte spårvagn. Bredvid den enda lediga platsen låg en bag. Diana satte sig jämte den... Oj, det kunde ju vara en bomb! Bagen verkade inte tillhöra någon. Kanske skulle den smälla av på Avenyn, spårvagnen gick i och för sig inte via Avenyn men ändå...

Tänk vad paranoida vi har blivit. En ensam väska och man tänker direkt på en bomb, blir man bjuden på en mintpastill så tror man att det är knark. Kom för guds skull inte och fråga om jag har eld för då tror jag att du ska smälla av en dynamitgubbe....

Tror ni att de kollar upp mig nu när jag skrivit så mycket om sprängmedel? Snart kommer de väl och haffar mig för att de tror jag är terrorist...

Omoget kaffe

Isabels pappa är omogen och häller kaffe i håret på henne. Jag tycker att Isabel, som lösning på omognadsproblemet, ska lägga några äpplen och bananer bredvid honom i hans säng. Vill ni veta varför han gjorde såhär? Läs då detta!

Vem vet? Det kanske visar sig att kaffe är jättebra för håret!


(Ni som inte fattar skämtet: äpplen eller bananer ska inte ligga tillsammans med annan frukt för då mognar den och blir gammal snabbare)

Virrigt värre...

Den här bloggen blir mer och mer häpnadsväckande ju mer man läser. Börja läsa från början så blir det roligast!

Jag är "drabbad" av otrohet. Min bästa vän har bedragit sin tjej, men det är inte bara hon som blir lidande. Även jag har dragits in i härvan. Det här är min sanna berättelse om hur det ska gå...

Blogginnehavaren försöker hålla hemligt för kompisens flickvän att kompisen är otrogen. Kompisen har varit otrogen flera gånger då han sagt till flickvännen att han är hos blogginnehavaren för att blogginnehavaren ska få gråta ut (blogginnehavaren har blivit dumpad). Flickvännen ringer blogginnehavaren och frågar hur han mår, dock misstänker hon sin pojkvän och frågar blogginnehavaren som tvingas ljuga.

Kompisens flickvän kommer hem till blogginnehavaren och blir "tröstad".  Blogginnehavarens före detta flickvän ringer och vill träffas. Kruxet är att hon är kusin med kompisens flickvän (som han ju råkat... ja, ni vet). Helt plötsligt är han kär i sitt ex, dock får han ställa in deras träff för kompisens flickvän ringer och vill "gråta ut", han vill ju inte att hon går till någon annan... (någon annan skulle alltså vara blogginnehavarens exflickvän och då skulle hon få reda på att kompisens flickvän blivit "tröstad" av blogginnehavaren).

Han ligger med kompisens flickvän... IGEN! Han ringer sitt ex men hennes bästa kompis svarar (som han också legat med): SÖK HJÄLP. Du är ju sjuk!!! Gå i KBT eller dö. Tråkig attityd tycker blogginnehavaren.

Exet kom hem till blogginnehavaren och ville prata:
Hon vet allt, sa hon och jag grät ut. Berättade precis allt. Sen sa hon att hon inte alls visste nåt men att hon bara lurat mig och att hon nu visste och aldrig ville se mig igen.

Blogginnehavaren råkade gå på fest med exflickvännens syster (han hade dessutom blivit tillsammans med exet igen):
Och vad händer.... Syrran och jag, vad mer kan jag säga!

Exflickvännen gör slut efter det och:
Fick just en räkning av min fd. flickvän på hennes samtliga telefonsamtal till mig. Någonsin. Till saken hör att vi varit tillsammans i snart nio år. Svettigt..

HERREGUD! Vilken härva. Från början handlade det om att kompisen var otrogen som bloggbeskrivningen lyder. Det slutar med att han är otrogen med kompisens flickvän, som är kusin med hans ex, exets syster och exets bästa kompis. Samtidigt lyckas han bli ihop med exet igen trots att hon vet om att han haft sex med hennes kusin. Han är inte vän med killkompisen längre. Konstigt va?

Att han kallar sin blogg för: OTROHET - EN BLOGG OM ATT STÅ VID SIDAN AV är ju bara sjukt ironiskt... Han är ju för f-n mitt i smeten!

Jag lovar, du kommer häpna och antagligen skratta när du läser bloggen, trots att jag avslöjat så mycket som jag gjort!

Hemlig kod i kallsipperna?

Amanda ger oss en lektion i skånska:

Skallabank = Huvudvärk

Hon undrar också om det är någon som saknar ett par kalsonger, i så fall ligger de på en cykel på Amandas gård. Undrar hur de kom dit, var det någon som desperat var tvungen att slita av sig kallsipperna och lägga dem på någons cykel? Kan det vara ett hemligt meddelande? Kanske någon vävt in det i kod i resåren?

Nu ska jag speja vidare med min skånska huvudvärk - skallabank. Bloggspejaren har nämligen lyckats med den alltför lätta konsten att bli sjuk, och med det kommer huvudvärk...

Bloggspejaren storbölar

Svartlava fick mig att börja gråta. Det är en sådan sorglig historia. Jag rekommenderar dig att läsa den!

Delad andraplats!

Alba och Sazdarlings var de två bidrag i tävlingen som kom på delad andraplats.

Alba för det roliga uttrycket "attans bananer" och en trevlig liten presentation av Bloggspejaren.

Sazdarlings har verkligen försökt och fick till ett rätt så roligt rim. Haha, eller ska  vi säga nödrim? Det var dock just detta som gjorde det roligt.

Jag kommer följa dessa två bloggar lite då och då för att se om det finns något att rapportera! Men misströsta inte! Självklart kommer jag att snoka i DIN blogg också!

Spökar det hos dig?

Synnövve får ibland påhälsning av ett spöke, när han kommer luktar det gammal fylla och hon brukar prata med honom. Janet har också varit med om spökerier när hon bodde i en lägenhet där hennes gamla hund (fortfarande) spökar, slår i skåpluckor, viskar och tassar runt... Kusligt. Detta kan man läsa om i bloggen Övernaturligt, den kommer jag att följa!

Man får tro vad man vill. Jag håller fast vid att jag varken tror eller inte tror på spöken förrän jag sett ett. Fast jag vill inte se nåt. Har du varit med om ett spöke?

Masochistiska Fnitterling?

Fnitterling blir strypt av sin sjukgymnast... Oj, det låter hemskt! Hur ska man nu våga sig dit om man en dag skulle behöva? Hon ber dessutom någon att slå henne i skallen... Masochist?

Nödvändigheter till inköpspris

Bubbe är dagens favorit! Han tycker att affärerna borde sälja nödvänigheter till inköpspris! Med nödvändigheter menar han saker som blöjor, bindor och tamponger. Dessa hygienartiklar är sådant som man inte kan välja bort! Man måste ha det. Jag har länge tyckt att kvinnor borde få ett litet bidrag varje månad till tamponger/bindor, män kan ju tydligen få bidrag för Viagra. Jag måste dock erkänna att Bubbes förslag var bättre!

Mia Brave

Ytterligare en sur kommentar idag, från Mia, som faktiskt var modig nog att skriva med sin e-post:

Vilka billiga jävla B-produkter du lottade ut...
osv.

Haha, bara för att jag inte är rik nog att göra som Kenza och lotta ut skinnjackor, konsertbiljetter m.m. Vill man inte ha priset i tävlingen så kan man bara låta bli att tävla, sen är det inte mer med det. Eller hur?

Tack Mia! För att du vågade skriva en negativ kommentar utan att vara anonym!

Dianas vinstinlägg!

Jag vann, vann, vann!
Ha ha haaaaaa!
Och eftersom det är skönhetsprodukter som JAG vann, så blir det svårt att skadeglatt säga till alla andra: In jor fejs.
In maj fejs blir det ju.
Ska gå och borsta bort bajssmaken från tungan nu.


Haha, hon är för go!

Premiär!

Idag är en alldeles speciell dag! För Bloggspejaren har fått sin första negativa kommentar! Tack för det anonym!

Anonym om Tävlingsbidrag:
kass blogg

IP: 213.65.32.21
05 April, 17:49

Vinnaren!

Vinnaren av tävlingen är Diana för hon är så ful! Hon kan gott behöva några skönhetsprodukter, ansiktskrämerna kan mjuka upp hennes skrovliga hud, med nagellacken täcker hon över sina fula gula naglar och med parfymen slipper hon lukta apa... Hon luktar ju SKITgott enligt sig själv ;) Tyvärr ingår det inget i vinsten som kan göra något åt Dianas bajsbruna tunga, men det får hon leva med.

Ni som hängt med i bloggen fattar ju förstås att allt detta är ett skämt!

Dianas inlägg fick mig att skratta. Kanske har både hon och jag dålig humor, vem vet? Jag kommer i alla fall att följa Dianas fortsatta ordbajseri i bloggen och hon kanske blir kommenterad av mig fler gånger!

Det var verkligen inte lätt att utse en vinnare. Helst skulle alla fått vinna förstås, det finns två bloggar som kom på delad andraplats, de får inte hem något pris men jag kommer att presentera deras bloggar här imorgon!

Tävlingsbidrag

Här är de som är med i tävlingen hittills:

Louise
Miss Dramaqueen
Isabella
Maggie Curie
Alba
Sara
Chi
Diana

Vilket tycker ni är bäst?

Saknas du? Gå då in här och läs om hur du ska göra för att vara med! Du har ca 2 timmar på dig nu!
Har du skrivit ett bidrag men finns inte med? Då har det nog blivit fel med kommentaren, kommentera igen!

Pokerfacestörning

Elias  eller Robert (det är svårt att avgöra) listar 10 orsaker till varför man inte ska ha Youtube på en förfest. Listan innehåller bland annat:

  • Pokerface med Lady Gaga
Gå in och läs hela listan! Den är kul!

Ni glömmer väl inte?

Ni glömmer väl inte att vara med och tävla? Ni har fram tills klockan fem på er!!!

Åh... en rutten stock...

Diana delar med sig, dagens ord: Dendronecrofil, som betyder sexuell dragning till döda träd... Finns det? Undrar hur många som tänder på döda träd. Vet du någon så hör av dig!

Dendronecrofilerna måste ju stormtrivas så här vid påsk och alla torra påskris...

Morgondimma har fukt i mun

Sök och du skall finna offrar mycket för att få fina bilder. Bara en sån sak som att ställa klockan på kvart i sex en lördagsmorgon för att fota morgondimman. Vad offrar man inte för konsten?


Bilden är lånad härifrån!

Full och pank i Riga

Blondinballe ska åka till Riga och spela på casino. Man får gratis dricka om man spelar. Vad bra, då kan man ju i alla fall gå hem full om man inte skulle bli rik.

Livsfarliga klor...

Louise skriver att hon tror hon kommit på varifrån de fick inspirationen till Wolverine. Från den tretåade sengångaren, vilket fulsött djur.Dagens I-landsproblem

Cia frågar sig:

Varför har jag alltid öppen mun på bild? Pratar jag väldigt mycket, tror jag att det är en bra pose, är mina tänder för stora för att munnen överhuvudtaget ska kunna gå att stänga?

Att gapa eller inte gapa, det är frågan!

Tävla

Passar på att påminna om TÄVLINGEN, ni har idag och imorgon på er att delta. Imorgon kväll kommer jag att utse en vinnare!

Det verkar gå bra att kommentera på Mars MÅNADS inlägg nu. Jag ser de fortfarande inte i nya objekt men om jag går in på arkiverade kommentarer så ser jag de där. Är det inte lite konstigt?

Konspirationsteorier...

Tänk om Blondinbella var så trött på bloggandet att hon låg bakom attacken mot Spotlife? Hon skulle ju inte ha några problem att betala någon för det. Nu verkar det som att det går att återställa bloggarna. Pyttsan fick ni som låg bakom.

(Självklart tror jag inte att hon låg bakom, var bara en flyktig tanke)

Whats up with the spottloskor överallt?

Janina - Modellen som skiter i alla måsten har varit med sin chef och ätit femrätters middag. Bara maten gick på över 700, och då bara det Janina åt! Sen var det ju dricka på det. Inte på maten alltså, på notan. Notan var något som Janina och hennes chef slapp eftersom restaurangen bjöd med anledning att Janina och hennes chef genomför ett projekt som heter Restaurangkollen.

Dock ser det ut som att denna restaurang har fått inspiration från Ica´s tidning Buffé som hade en maträtt med en SPOTTLOSKA på framsidan.

Bilderna är lånade från Janinas blogg.

Kanske kan Janina svara på vad de där spottloskorna egentligen är?

Lakritsfestival

Sveriges gladaste man skriver att det i Stockholm kommer att anordnas en lakritsfestival. Det kommer att bjudas på provsmakning och informationstörstande lakritsälskare kommer få sina behov tillfredsställda. Så länge deras behov inte sträcker sig utanför lakritsinformatörernas kunskaper förstås. Så om du gillar lakrits kan det vara en bra idé att befinna sig i Stockholm runt den 25-26 april då Lakritsfestivalen äger rum.

Kanske kommer sjukhusen märka en uppsving av patienter med högt blodtryck i slutet av april?

De har då festivaler för allt. Snart kommer väl Kretskortsfestivalen, Skrattfestivalen eller Pantburksfestivalen (fast den pågår nog under alla festivaler ändå). Russinfestivalen nästa?

Aj

Att man inte borde tappa pepparkvarnen på tån är något som Batbut fått lära sig. Då gör det ont!

Aj aj, jag lider med dig!

David Bowie och Ståpäls

Pia var ute igår! Då kom "David Bowie" och när han sjöng fick Pia ståpäls, som Gunde tydligen har sagt nån gång...

Blondinbella hackad

Blondinbellas blogg och 39 andra Spotlife-bloggar har blivit hackade. Hackarna har raderat allt på bloggarna + säkerhetskopiorna. Det är osäkert om det går att återställa det som gått förlorat. En fundering jag har är om man inte kan ha säkerhetskopior på en hårddisk som inte är uppkopplad mot internet, för då kommer ju ingen åt det. Men vad vet jag?

Kommentarer från Mars

Angående detta inlägget så undrar Chi om det är planeten Mars. Ja, igår var det krångel med kommentarerna, så om du satt på planeten Mars och kommenterade igår så fick jag inte kommentaren. Kan ju vara lite knepigt med trådlöst bredband, särskilt när signalerna ska skickas så långt... Fick ni lift med Dr. Manhattan dit?

Fotbollssex

Louise om sin granne:

"Ibland låter det som att två killar har högljutt sex. Eller så tittar de bara på fotboll. Jag vet inte..."

Angående tävlingen!

Ni som vill vara med och tävla! Det är något knas med kommentarerna så jag får inte dem fastän det ser ut för er att de har gått iväg! Det verkar bara vara konstigt med inläggen från mars då det går utmärkt att kommentera på inläggen från april.

Läs om tävlingen på detta inlägget! Men kommentera att du är med på detta inlägget!

Fler kommentarer om man bloggar mindre?

Idag ska jag testa den här teorin. Det återstår att se ikväll om man får fler kommentarer om man inte bloggar... Det är Vendela som kommit på den idén. Så jag har henne att tacka om det stämmer. Dock tänker jag inte fortsätta testa den även om den fungerar. Imorgon snokar jag på som vanligt igen!

Thahnhahtenhtha Vanvalkenburg och Sherry Drinkwine

Pernilla och hennes man brukar ägna sig åt det stora nöjet att läsa eftertexterna på filmer. Ett av namnen i gårdagens film var Sherry Drinkwine. En av skådisarna hette Thahnhahtenhtha Gilberts... säg det snabbt tre gånger om du kan! Skulle gissa på att många kallar honom Gilberts.

 Pernilla tycker att det vore väldigt roligt om Thahnhahtenhtha gifte sig med sin motspelare John Vanvalkenburg. Thahnhahtenhtha Vanvalkenburg, mycket snyggt namn. Not! Stackars människa att heta det, ingen kan uttala det och han kan säkerligen inte skriva det själv ens... I alla fall inte om det ska få plats på den streckade linjen...

Man kan ju bli mobbad för mindre. Tror jag ska bjuda hem Sherry Drinkwine på lite sherry och vin, tror ni det går att blanda? Det verkade i alla fall Sherrys föräldrar tycka...

Nikkis liv i bilder

Jag ville skriva om Nikkis blogg... Men när jag kollade in den så fanns det inte så mycket text. Trots att det på headern står: Mitt liv i boks(t)äver. Nikkis blogg innehåller MÅNGA bilder. De är definitivt värda en titt. Hon är verkligen inte rädd för att bjuda på sig själv! Missförstå mig rätt...

Segt idag?

Det verkar vara krångel med kommentarerna. Det fungerar att kommentera på de nya inläggen från april, men de kommentarer som jag testskrivit på de gamla inläggen kommer inte fram så att jag ser dem... Det ser ut som att de går iväg, det står att kommentaren måste godkännas. Men jag får dem helt enkelt inte.

Jaja, det löser sig nog - som gubben med förstoppningen sa... (Haha, nej den var inte bra...)


Eftersom det verkar vara något fel och det inte går att kommentera på Mars månads inlägg så blir det krångel för er som vill vara med och tävla. Ni som vill tävla kan kommentera på inlägget som heter: Ni håller väl koll? så länge!

För att få reda på hur tävlingen går till kan du läsa här! Sedan får du kommentera på Ni håller väl koll?

Jag säger till när det fungerar som vanligt igen!

Något roligt att göra?

Julia efterfrågar "några bra tips om hur man spiller sin tid på något kul?". De har inte så mycket plugg i skolan nu och hon har inget jobb. Jag har ett förslag! Läs Bloggspejaren! ;) Eller gå ut i det fina vädret!

Krångel

Just nu verkar det vara något knas med kommentarsfunktionen. Men det löser sig nog snart.  Kommentera på som vanligt bara. ;)

Igår var ni 100 st unika läsare! Det är väl inte dåligt efter en vecka?


Fiolspelande fruktsäljare

Christian har lagt upp en bild på sig själv. Egentligen vill han skriva att vi ska ignorera hans skrikgröna tröja "som får mig att se ut som en brasiliansk pojke som säljer kiwis på Rios gator". Men han gör det inte, eller, gör han?

Vidare undrar han vad vi har för åsikter angående polygami. Själv skulle han inte klara av ett öppet förhållande, det skulle "slutat med att jag låg i ett badkar fullt av rosenblad med en fiol i handen gråtandes medans jag spelar: "My heart will go on"."

Ni håller väl koll?

Ni som har kommenterat eller blivit skrivna om här håller väl koll på om ni blir omskrivna igen? Det är inte alltid jag kommenterar i era bloggar att jag har skrivit om er. Det gör jag alltid i "nya" bloggar som inte varit här innan. Sen får ni hålla lite koll själva.

Bloggspejaren tackar för idag! Bloggen har bara funnit sedan kvällen den 24 mars! Redan 85 inlägg, och massor av kommentarer! Och läsarna ökar för varje dag som går!

Leende joggare

"Idag hände det. Pjoltas mötte en leende joggare. Pjoltas har lovat sig själv att börja jogga den dagen han ser en leende joggare. Typiskt."

Jag ser fram emot att få följa din nya joggingkarriär i bloggen!

Tävla

Påminner än en gång om TÄVLINGEN! Klart att du vill vara med och kanske få hem den fina vinsten!

Stora tuttar, ankmun och ickeslapp mutta

Liinaofsweden "ska operera tuttar, läppar och mutta". Tuttarna för att hon vill ha som de är nu fast större, hela livet. I läpparna ska hon spruta in lite i överläppen, för hon har ju redan rätt stora. Muttan ska hon operera efter hon har fött barn... för hon vill inte vara slapp. Jag skulle vilja göra Liinaofsweden medveten om att det går att träna upp "muttan" efter att man har fött barn så att den blir trängre. Så om du är beredd att göra några knipövningar om dagen så slipper du den dyra och smärtsamma operationen.

Självklart får man operera vad man vill. Spelar inte mig nån roll, men om det finns andra sätt att göra det på så tycker jag det är att föredra. Hoppas Liinaofsweden blir nöjd när hon gjort sina operationer och att hon inte blir helt utfattig på det. För vad har man för nytta av ett par stora tuttar, ankmun och trång mutta när man är pank? Beror väl på lite vilken branch man jobbar i förstås...

April april!

Fröken Fräken skriver om aprilskämt i medierna. Förra årets aprilskämt om att man i Småland kunde få kolsyrat vatten direkt ur kranen gick hon på. Hon påpekar dock att den möjligheten faktiskt finns. Men att de skulle införa den i Småland så att var och en kunde få det låter inte lite konstigt.

I år körde P4 med att bonuscheckar skulle delas ut till alla utom pensionärer... Nån annan körde med att man skulle sluta jaga i Värmland. Inga höjdarskämt alltså.

Värmlandsnytt körde med att man skulle exportera vatten från Vänern till Tyskland för att vi ska slippa översvämningar. Dock skulle vattensänkningen i Vänern sjunka så mycket att man inte skulle kunna bedriva sjöfart. Fiskarnas lekplatser skulle påverkas osv. Lösningen till att inte påverka miljön så mycket skulle vara att ta vatten mitt ute i sjön, för då märks det ju inte så mycket... Haha, kolla på klippet här!

Det påhittade tyska namnet Wener Wasserfelschung diggar jag starkt...

I hemmets lugna vrå

Jenny påpekar angående det här inlägget att:

Den allra största majoriteten av alla våldtäkter och kvinnormisshandlar begås i hemmen. Så det är statistiskt sett farligare att stanna hemma än att gå ut på kvällarna.

Ja, det har hon helt rätt i. Om du möter en våldtäktman/våldsman/mördare ute så får du säga till honom att enligt statistiken så borde du bli våldtagen/misshandlad/mördad hemma. Så bjud hem honom på en kopp te vet ja! Eller inte.Glöm inte att vara med i TÄVLINGEN!

Frågestund hos Regina?

Regina övervägde att ha frågestund som de större bloggarna har ungefär en gång i månaden... Tills hon kom på att hon har ca 6 läsare... Det är synd, för Reginas blogg är bra, hon skriver finurligt. Jag rekommenderar er att gå in och läsa en stund, ni fastnar kanske. När Regina har kommit upp sig lite så ska hon ha frågestund. Det ser jag fram emot.

Suckande hängtuttar

Apans lilla blogg läser jag om "folk" som suckar efter att de hälsat i affären. Precis som att de tycker att det är jobbigt att träffa den andre. Dessutom ser det tydligen ut som att detta "folk" har fått hängtuttar...

Kankse är det på grund av hängtuttarna som "folk" suckar...
- Hejhej! *suck* (Åh, vad mina tuttar hänger... fan att jag skulle stöta på någon jag känner...)

Varför ska folk hela tiden vara så sura mot andra? Är det typiskt svenskt? Eller är det bara vissa individer? Låt hängtuttarna svänga och dra på smilbanden istället så mår ni så mycket bättre!!!

Tävla

STRUNTA I TÄVLINGEN!!!

Det var ett skämt! KLART NI SKA VARA MED OCH TÄVLA!(Angående "skämtet" så vet jag att jag var en dag försen)

Jungfrufödsel?

Nio rör blod rövade de Michi på när hon var på sjukhuset, "och folk undrar varför jag är så blek hela tiden....". På morgonen när Michi duschade så tog vattnet slut, när hon hade schampo i håret. De stängde av vattnet för någon hade haft sönder en ledning. Det är verkligen inte i sådana situationer som man hoppar av glädje och skriker jippie!

Läkaren frågade om hon haft sin sexdebut och när hon svarat nej så sa läkaren: "Så ingen risk att du är gravid?". Jag som trodde att man var tvungen att va smart och ha högsta betyg för att komma in på läkarutbildningen, detta var tydligen bara en illusion...

Läkaren frågade även om han fick klämma lite på henne. "Låter fan perverst!". Japp, håller med, men vad ska man säga? Får jag ta lite på dig? Njae inte så bra det heller. Får jag känna lite? kanske är bättre. Vad vet jag?...

Slemmiga fildelare

Ninnie vågar inte gå ut efter klockan nio. Men hon måste. Hunden behöver rastas. Anledningen till att hon inte vill gå ut är att det finns "så mycket slämmiga typer ute nu för tiden". Kriminaliteten blir ju bara värre och värre. Ninnie tycker att det känns störtlöjligt att säg att det är obehagligt att gå ut efter klockan nio.

Kriminaliteten ökar verkligen! De som styr har precis gjort över halva sveriges befolkning till illegala fildelare... (ja, jag vet att det var olagligt innan Ipred-lagen också).  Dock är det inte fildelare man behöver oroa sig för när man är ute efter klockan nio, det är våldtäktsmän och mördare, fast vem vet, de kanske fildelar de också?

Prylgalen

Gör ett nedslag hos Prylsmart idag för att se om det kommit några roliga nya grejer. Visst har det det. Vad sägs om toaletter som analyserar bajset och mäter innehåll av bakterier, blod och fetter? Du får se en webbadress som du kan gå in på senare för att se resultatet... Tycker du att USB-minnen är fula eller glömmer ta med det? Köp då USB-minnet som finns i ett halsband, det ser ut som ett pråligt halsband och man skulle inte kunna gissa att det är ett USB-minne. Det finns också en handske som man kan ha till hjälp när man ska träna upp handen, särskilt för de som spelar mycket tv-spel. Den är särskilt bra som uppvärmning för spel som Guitar Hero och Rock Band.

Ja, många grejer ska de hitta på. Toaletten var ju bara knäpp, visst, den skulle passa på ett sjukhus. Men faktum är att den finns i köpcentrum i Japan. Halsbandet kan man ju ha om man ska sno data från någons dator, om någon letar efter USB-minnen så hittar de ju inte det i alla fall. Låter som något Sydney Bristow i serien Alias skulle kunna använda...

Citat

Se upp din jävel. Vi ses i min nästa pjäs.
/ August Strindberg

Mordhot, stinkbomber & rå fisk

Lyckaans skola har blivit mordhotad och därför får de ledigt på torsdag och fredag. Enligt polisen var hotet en 2a på en skala på 1-5. Undrar om 1 eller 5 är värst? Skulle gissa på 5.

Vad har det tagit åt folk? Varför mordhota en skola? Kanske är någon elev som såg det som ett bra sätt att bli ledig några dagar. Eller så är det så hemskt att personen menar allvar. Det återstår att se.

Jag har hört om elever som har lagt in rå fisk i ventilationssystemet. Det stank så illa på hela skolan att de fick stänga i en vecka. Stinkbomber i lärarnas skåp är tydligen också populärt...

Tävla

GLÖM INTE ATT VARA MED I TÄVLINGEN!!!

Svenska lärare passar inte tider...

Sazdarling skriver så här:

"Dagen kändes så onödig, för vår svenska lärare kom aldrig till lektionen.."

Detta får mig att börja fundera... Jaha, de skulle ha lektion med en svensk lärare. Undrar varifrån deras andra lärare kommer ifrån, Finland? Ukraina? Tyskland? Uzbekistan? Har de bara en svensk lärare på skolan?

Men visst är det irriterande om man ska ha lektion eller möte med någon som inte kommer. Det är inte kul när andra slösar bort ens tid...Sär skrivningar kan vara roliga ibland. Tydligen har de kassa köer på Ica, gå inte dit! Jag vill ju stå i en jätte bra kö...

Bloglovin

Fanny frågade om jag fanns med på bloglovin. Nu finns jag där!

Följ min blogg med bloglovin

Ipred - Ointelligens 400 mgDet roligaste jag har sett idag bidrar Joella med. Hahaha! Joella skriver att enligt aftonbladets undersökning så kommer 75,1 % att fortsätta ladda ner. Joella blir förvånad över siffrorna men tror att Sveriges befolkning aldrig haft så stor respekt för regeringen. Vi har röstat fram den men har alltid hånat den.

Kanske är det den halvan av folket som inte röstade blått som hånar den? Jag sätter dock min vänstra stortå på att det är många som har ångrat att de röstade på Alliansen. Självklart kan man inte skylla allt som går dåligt på regeringen, lågkonjunkturen har ju drabbat hela världen. De har dock bidragit med flera försämringar för arbetslösa, och de arbetslösa förökar sig som kaniner...

Grejen med Ipred-lagen är att de som äger upphovsrätten till det som blir nedladdat, via domstol kan ta reda på vem som har laddat ner, alltså spåra IP-adressen. När de fått ett domstolsbeslut så måste operatören lämna ut namnet, om detta inte görs så får operatören böter. Sedan kan upphovsrättsinnehavaren skricka kravbrev på betalning alternativt gå till rätten. Läs mer här. Spåra IP- adressen har polisen och åklagare kunnat göra innan, skillnaden nu är att även upprätthovsinnehavare har rätt att göra det. Det är knäppt, det är ju som att släppa PKU-registret helt fritt...

Tänk vad bra om det bara vore ett aprilskämt...

Litterärt förfall

Vad hände med Per Nilsson, Maria Gripe, Peter Pohl, Christina Herrström och Olov Svedelid?

Det undrar Ajlin efter att ha varit i bokhandeln på jakt efter en Per Nilsson bok men endast sett:

"I hyllan med ungdomsböcker svämmade det över av böcker baserad på den ytliga TV-serien (eller är det tvärtom?) Gossip Girl, mangan hade hyllmeter efter hyllmeter. Hannah Montana, High School Musical. Chic-lit för 14åringar."

Ajlin förfasades över de glittriga, rosa bokryggarna. Hon undrar vad en 15-åring tänker på efter att ha läst Gossip girl, livet? Snarare vilka skor hon ska ha på sig imorgon...

Ipredlagen - ett aprilskämt?

Beatrice skriver att första april är för att man ska lura massa folk... Hon undrar också om Ipredlagen är ett skämt.

Beatrice
  tycker att skämtet om Ipredlagen är helkul; "Om ja skall vara ärlig så tyckte jag att mitt skämt var skit bra satt fan å skrattade för mig själv". Haha, jag kan inte annat än att hålla med.

Vem ska du lura idag? Har du något bra lurendrejeri som du vill berätta om? Har du själv blivit lurad? Tell me!!!

RSS 2.0