Människoliknande bananer...

MissMagicGirl skriver att man nu ohemligstämplat en massa UFO-rapporter, Brittiska försvarsdepartementet har släppt ut informationen till allmänheten. I rapporterna finns bland annat information om diamantformade skepp och människoliknande bananer. Jag skulle gissa på att det bara var B1 och B2 från Bananer i Pyjamas som var ute och strosade...

En annan intressant historia är från november 1989 när en kvinna träffade en man som sa sig vara en utomjording. Han var ljushårig och talade med skandinavisk accent. Han berättade för henne att utomjordingar fanns på jorden och att de är de som gör mönster på sädesfält. Han sa att de egentligen inte fick prata med människor men att han tyckte det var viktigt att våra folk kunde bli vänner. Kvinnan blev ändå rädd och sprang fort därifrån och då såg hon ett ufo som lyfte upp i luften och försvann.

Man ser vad man vill/förväntar sig att se... Hon verkade ju tro på honom i alla fall, men jag tycker att det låter som att hon blev utsatt för ett dåligt (eller ska vi säga ganska lyckat) spratt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0