April april!

Fröken Fräken skriver om aprilskämt i medierna. Förra årets aprilskämt om att man i Småland kunde få kolsyrat vatten direkt ur kranen gick hon på. Hon påpekar dock att den möjligheten faktiskt finns. Men att de skulle införa den i Småland så att var och en kunde få det låter inte lite konstigt.

I år körde P4 med att bonuscheckar skulle delas ut till alla utom pensionärer... Nån annan körde med att man skulle sluta jaga i Värmland. Inga höjdarskämt alltså.

Värmlandsnytt körde med att man skulle exportera vatten från Vänern till Tyskland för att vi ska slippa översvämningar. Dock skulle vattensänkningen i Vänern sjunka så mycket att man inte skulle kunna bedriva sjöfart. Fiskarnas lekplatser skulle påverkas osv. Lösningen till att inte påverka miljön så mycket skulle vara att ta vatten mitt ute i sjön, för då märks det ju inte så mycket... Haha, kolla på klippet här!

Det påhittade tyska namnet Wener Wasserfelschung diggar jag starkt...

Kommentarer
Postat av: Louise

Hehe inte i varje hushåll, men möjlighetens finns faktiskt att sätta in en patron och få kolsyrat vatten ur en separat (?) kran. Men erkänn att vattenskämtet satte ribban?

2009-04-02 @ 19:52:02
URL: http://metrobloggen.se/frokenfraken
Postat av: Liina

kolla in http://liinasofsweden.blogg.se

2009-04-02 @ 20:16:04
URL: http://liinasofsweden.blogg.se/
Postat av: Miss Dramaqueen

HAHAHAHAXD ta i mitten av sjön så märks det inte! haha, den var riktigt bra;)

2009-04-02 @ 20:31:14
URL: http://itisart.blogg.se/lisa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0