Mansons bravader

Rut-an satt och läste om Mansons besök hos Filip och Fredrik. Hon börjar känna det som att hon är den enda i hela världen som har läst Mansons bok. Eftersom alla blir så förvånade att han hade sex i logen och var full.

..men att inte förvänta sig fylla och sex av manson, det är väl det mest naiva man kan göra idag.

Angelica uppmärksammar också detta ämne, att han haft sex i logen är ingen big deal tycker hon. (Nej det är inte McDonaldsreklam).

Men nej han var inte as packad. Han kunde fortfarande prata och inte fan var han full. Isf är han en alkis en sådan som kan dricka hur mycket som hällst utan att man märker att de är fulla om de inte skulle stinka en massa. Men nej han var inte dyngo i gårdagens sändning.


Alkis ja, där skrev hon det magiska ordet. Han tål nog en hel del om man ska tro vad Rut-an säger. Och det där med sexet är ju som sagt ingenting, han gör väl vad han vill i sin loge? Mig kvittar det vilket, bara han inte gör det i sändning, fast vem vet, det kanske skulle vara intressant?

Kommentarer
Postat av: Linda

http://www.youtube.com/watch?v=sP01L7Nhl3USjukt bra alkis-låt... ;) Ojoj, vad många kommentarer det blivit nu! Ha det bra! =)

2009-04-30 @ 05:39:01
URL: http://paivys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0