Aktiva listan

Jag har länge undrat hur Aktiva listan fungerar. Eftersom vissa som är med kanske bara uppdaterar en gång per dag. Har läst om många som undrat varför de ej kommer på listan då de uppdaterar mer än Kenza som ligger högst upp.

Om det sitter det nån stackare och uppdaterar 20 gånger om dagen för att komma med så kan du sluta med det och skaffa dig fler aktiva läsare istället. Jag har nämligen frågat Karin Olofsson som är redaktör på blogg.se och av henne får vi det här svaret:

Det är en formel som räknar ut och uppdaterar sig själv några ggr per dygn. Kan den inte exakt men baseras ungefär på antal kommentarer man får.

Detta är ju bra ändå när man tänker efter, för tänk om det är nån som spammar sin blogg med strunt bara för att komma upp på listan, då skulle det inte vara någon mening att ha listan för fem öre. På det sättet det är nu får vi se omtyckta bloggar på listan istället!

Hmm... är Bloggspejaren inte omtyckt? (Bloggspejaren ligger ju inte på listan...) Haha.... fast det finns ju förstås betydligt fler omtyckta bloggar än de som ryms på listan ;)

Kommentarer
Postat av: Kimzan

Du kan ju locka lite läsare till min blogg.

Just nu handlar min blogg mkt om träning och viktminskning. Har precis i dagarna på börjat en kur av bantningspreparatet Reductil. Jag är överviktig och behöver gå ner i vikt. Så jag är ingen hypad tjej med viktnoja ;)

Bloggen handlar också om viktväktarna, friskis, fotboll mest Malmö FF och såklart min underbara dotter! =)ha en skön valborg, och tack för ditt inlägg om nostalgibloggen, en klockren blogg som nu är en daglig favvis!

//Kimzan

2009-04-30 @ 15:39:54
URL: http://familjenmalmborg.blogg.se/
Postat av: Claudia

jahaaa hahaha :P bra inlägg för jag fattade aldrig det här med mest aktiva :Ptrevlig valborg på dig förresten :)

2009-04-30 @ 17:17:50
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Michi

Vi kan ändra på det, den här bloggen förtjänar att vara på 1sta plats!

2009-04-30 @ 20:55:45
URL: http://misplacedmichi.blogg.se/
Postat av: norea

bra inlägg!

Hur var din valborg?

2009-05-01 @ 11:01:15
URL: http://noreal.blogg.se/
Postat av: Petra

aha. så det är så listan fungerar! Hej och hå! Här ska skaffas kommentarer! :P

2009-08-27 @ 12:01:53
URL: http://petras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0