Vilken kontakt har du med dina vänner?

Angelica har gått miste om en hel del i sina kompisars liv - i alla fall de som inte bloggar...

Är det så? Nu vet jag ju inte varför Angelica har missat en hel del. Men generellt så har man kanske inte samma kontakt med sina vänner som man hade förr i tiden. Nu är det många som bloggar och då kan man läsa vad den personen gjort istället för att ringa och fråga. Känner du igen dig?

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag förstår vad hon menar, det är verkligen hemskt när man går miste om sina kompisar och deras liv. Det resulterar ju i att man inte står varandra lika nära längre och kanske rent av är främlingar för varandra. Det hände mig när jag gick i grundskolan, men det var för att jag sportade mycket och försökte umgås med kompisarna i skolan så mycket som möjligt men de drog sig alltid undan och ville aldrig berätta mer personliga saker för mig, trots att vi hade varit vänner sen första klass...

2009-04-17 @ 21:23:28
URL: http://www.sazdarlings.blogspot.com/
Postat av: Angelica

Det är ju inte så att jag bara läser deras bloggar utan att de börjat på olika gymnasium och jag jobbar ist för att plugga. vi bor på olika håll och har olika större umgängen. Men som jag skrev så tar jag igen en hel del av det nu.



2009-04-18 @ 12:17:37
URL: http://enangelica.blogg.se/
Postat av: Linda

Vissa vänner skulle jag inte ha en aning om vad dom sysslar med numera om jag inte hade deras bloggar att följa....

2009-04-30 @ 05:37:40
URL: http://paivys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0